Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lenkaka

Chce do mnie wrócić!!!

Polecane posty

Cześć!! Mam mały problem i liczę na wasza pomoc!! Byłam z chłopakiem którego na prawdę kochałam i nadal kocham . Byliśmy razem przez tydzień, on miał przyjaciółkę i zapewniał mnie że go nic z nią po za przyjaźnią nie łączy . Uwierzyłam mu choć i tak byłam nadal zazdrosna.Po tygodniu naszego związku on powiedział że jego przyjaciółka dała mu wybór albo Ja albo Ona i wybrał Ją :(( A teraz tydzień temu a może więcej trochę ze sobą zerwali, ale nie wiem z jakiego powodu. Ja próbowałam z innym ale z nim mi też nie wyszło . A ten mój były chce teraz do mnie wrócić co mam zrobić ?? Kocham go ale nie wiem czy mogę mu zaufać po tym co zrobił . A po drugie już widzę reakcję w szkole jak by się śmiali !!:(( Co mam zrobić ?? Pomocy!!!

Gość fatimka84
dziewczyno potraktuj to jak przygode i szalej napewno bym z Nim nie byla !!!!! tylko pokazalabym mu ze teraz to moze sobie ..... Powodzenia ;)

Gość TakaBasienka
Wiesz to dość trudna sytuacja. Ja bym raczej do niego nie wróciła bo co on sobie myśli że co ? jesteś jakimś wyjściem awaryjnym? i że zawsze przyjmiesz go z otwartymi ramionami ? Powinnaś mieć swój honor i utrzeć mu nosa. Fakt dokonał nie zbyt trafnego wyboru ale Ty nie jesteś zabawką. Zastanów się nad tym.

Gość TakaBasienka
A Wy co nigdy nie byliście młodzi ? i nie zakochiwaliście się po tygodniu? bez przesady ma do tego prawo

Gość buba125
masz prawo kochac ale nie poznizac sie.

Gość kluskowakluska
heh, jakbym czytała o moim byłym. Kiedy był ze mną przyznał mi się po pewnym czasie, że początkowo był ze mną i z jeszcze jedną. Ja oczarowana nim puściłam to płazem. Potem znalazł sobie przyjaciółkę, oczywiście, nic ich nie łączyło. Do czasu, pewnego dnia oświadczym mi, że woli ją, a ja mam spadać. Nie byłoby w tym nic złego gdyby nie to, że później tą "przyjaciółkę" zostawił dla kolejnej tylko przyjaciółki. Taki typ skur***la.