Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onanaaaaaaaaaa

już nie mam siły

Polecane posty

Gość onanaaaaaaaaaa

piszę tu żeby się wyżalić bo chyba nie mam komu innemu, nawet rodzinie. facet olewa mnie od pewnego czasu.pije z kolegami często. rzadziej ma ochotę się kochać ze mną ,mam wrażenie ,że go już nie kręce.Dzisiaj pytałam się czy za mn ą teskni to powiedzial,że ,, ma mieszane uczucia, bo wczoraj jak wyszłam z koleżankami napewno z kimś spłam" Zrobiło mi się strasznie przyko bo nie ma powodu żeby tak mówić.wykrzyczałam mu to i powiedziałam ,że już dłużej nie zniosę tej sytuacji. POwiedział ,że ok skasuje nr do mnie jeśli tak chcę jakby było mu to obojętne. Matka słyszała jak się wydzierałam przez tel i zamiast mnie pocieszyć stwierdziła ,że jestem niezrównoważona i to moja wina ,że mi tak powiedizł. To ja jej powiedział ,żę chyba nie ma serca skoro nie potrafi mnie pocieszyć. To ona powiedziała ,żebym nie mówiła do niej per,, mamo" skoro nie ma serca i ,że jestem histerycznką. Tylko szkoda ,że nie widzi jak cierpię przez tą całą sytuację... Bardzo mnie to wszystko boli nie mam żadnego oparciaani w rodzicach ,ani w tym co miał być moim facetem ( bo już chyba się rozstaniemy) ,ani w pseudokoleżankach...

Nie mam innego pomysłu w repertuarze pomysłów...ale ten jest całkiem dobry. No to spadam bo mam całachate gości/...

Gość verita veritatis
histeryzujesz... No i co lepiej ci. Szczęśliwasza będziesz jak sie rozstaniecie? Jesli myślisz o rozstaniu, to znaczy że możesz bez niego żyć, a więc go nie kochasz. Jesteś zakochana w sobie a nie w nim...

Gość onanaaaaaaaaaa
a ten mój facet czy tam były facet codzinnie mówi mi coś takiego ,że przez niego płaczę, codziennie takie teksty jak dzisiaj.. i odpowiada mi półśłowkami typu tak , nie wcale tak nie jest , nie chce się z Tobą kłocić.. nawet nie można z nim szczerze porozmawiać, nawet nie chce mu się wyjść na korytaż ,a przy kolegach półśłowkami odpowwiada.. Nawet nie przejmuje się tym ,że to może być koniec

Jedn ajedyna rada olac dziada, nie musisz z nim być. Zapamnietaj na całeżycie, ze jak teraz dziad tak robi to potem bedzie juz tylko gorzej. Idź z ko0lezankami na impreze , a jak nie to siedz w internecie . Dobrym pomysłem jest też zapuisanie sie do kółka jakiegoś, moze tanecznego?

Poznasz jakiegos zakręconego tancmajstra i sie z nimochajtniesz, no to tera spadam klecic obiadek....Goście czekają...hihi

Gość onanaaaaaaaaaa
tak lepiej mi będzie chyba jak się rozstaniemy mimo ,że go kocham to już nie wytrzymuje tej sytuacji każde jego słowo mnie rani codziennie mówi mmi coś chamskiego ,że naepwno sypaim z innymi itd,że na pewno wczoraj się świetnie bawiłam( mieszkamy w różnych miastach). Jeszcze jak mówię ,że szkoda ,że tak to się skonczyła to on odp ,że ,,no szkoda" jakby go to nie obchodziło. Nie wiem jak to zniosę tak bardzo go kocham...

Aby se obrzydzic aktualnego facia powspominaj dobre rzeczy z dzieciństwa, na bank pomoze....No spadam...

Wcale go nie kochasz tylko sie do niego przyzwyczaiłaś, a ze sylwester blisko, to moze ciut sie obawiasz z enie bedzie z kim pójść. Olej go teraz , to będzie z głowy. A na sylwka zawsze sie ktos trafi u kumpelek.

Gość onanaaaaaaaaaa
I jescze matka mi tak powiedziała.. nie wiem co będzie dalej ,ale nie wytrzymuję już tego. NIe mam siły już codzienie płakać i się martwić

Gość verita veritatis
Ty potrzebujesz przyjaciółki, a nie chlopaka i tyle. A że facet mówi mało, to normalne. Ty nadrabiasz za niego ilościa wypowiadanych slów. Egoistka jesteś, buuuuu rozpieszczony bachor

Gość onanaaaaaaaaaa
ale on mnie totalnie olewa ostatnio :( chyba mam mnie już gdzieś