Gość karinala Napisano Listopad 22, 2009 Zaczęło się od przyjaźni ale on ma narzeczoną jest z nią od 5 lat. Mieszkamy od siebie kilka domów dalej znamy się od dawna. Zaczeliśmy się przyjaźnić od pół roku jeździmy razem autobusem on z pracy ja z uczelni. On od dawna mi się podobał ale wiedziałam że jest zajęty. Ale zakochałam się niedawno on zawsze zwierzał mi się ze wszystkiego rozmawiamy o wszystkim bez żadnych oporów choć niewiem ale on niemówi o swojej narzeczonej nigdy mi niemówił ale widziałam go wiele razy z nią jak do niego przyjeżdzała od jego kolegi dowiedziałam się że są narzeczonymi. Ale jest wobec mnie taki czuły i delikatny taki dzentelmeński czuję się przy nim dobrze choc jest troche ciapowaty ale jest słodki. Ale niewiem co mam robić wydaje mi się że niejestem mu obojetna a może się boi a może jest z tamtą dla poczucia bezpieczeństwa? to ponoć jego pierwsza dziewczyna. Niemówi mi nic oniej ale z nią jest a domnie zachowuje sie jak...ach niewiem on mi niejest obojętny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach