Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafeterianka od niedawna

czy w 31 tyg pora pakowac torbe do szpitala?

Polecane posty

w ktorym tyg pakowalyscie torby do szpitala?

Gość za podszywanie się dziekuje
ja w 30 mialam spakowana i codziennie cos dorzucalam :P

Gość mamuska2226
ja uwazam, ze mozna spaowac okolo 30-32tc a potem dorzucac, jak sie cos przypomni. lepiej miec zawczasu, niz potem zalowac, ze sie nei spakowalo, jak dziecko sie bedzie za wczesnie pchalo.. nic sie chyba nie stanie, jak torebeczka troche poczeka na swoja kolej?;)

ja spakowałam ok 33 tygodnia. potem jeszcze ją przepakowywałam, coś tam dokładałam, coś wypakowywałam, a jak przyszło jechać do szpitala to okazało sie ze tego nie mam i tamtego też nie mam, za to mam dużo niepotrzebnych rzeczy i mąż część zabierał, część dowoził :) istne szaleństwo było :D ale ja trafiłam do szpitala na ponad tydzień przed porodem, więc troszkę inne rzeczy były mi potrzebne :P

zrób najpierw liste potem zacznij sie pakowac zobaczysz ile rayz torbe sprawdzisz :D dodasz odejmiesz lep9ej byc przygotowana za wczasu :) bo a nóz bedzie cos sie działo

w takim razie zaczne i ja pakowanie :) tyle tego mam ze sama niewiem co bedzie niezbedne ale pewnie dobry pomysł z tą listą zeby oo niczym nie zapomniec i niczego zbednego nie brac dzieki dziewczyny za rady :)