Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghffghghjggf

Faceci zrobili się bardzo praktyczni... i nudni, zero romantyzmu

Polecane posty

Gość ghffghghjggf

Zyjemy w czasach kiedy można powiedzieć, nie ma już milosci romantycznej... liczy się praktycznosc. Traktowanie drugiej osoby jak przedmiot, ktory najpierw trzeba dobrze przetestowac, a dopiero jak test wypadnie OK, to dopiero wtedy mysli się o zareczynach czy slubie. Dla mnie to jest chore. Gdzie się podziala prawdziwa milosc i romantyzm? Czemu teraz kazdy musi testowac drugą osobę w lozku, czy wspolnym mieszkaniem, zanim postanowi się z nia zwiazac na cale zycie? TAK SIE TYLKO CHCIALAM WYZALIC :)

Gość to kobiety się zrobiły takie
Romantyzm to sobie w dupe można wsadzić .Ale oglądając np. "chłopaki z taśmy" ,przeciętna dziewczyna chce dobrze zarabiającego faceta i bardzo rozrywkowego .

Gość Kasia z Wałbrzycha
masz racje nic by nie robili tylko , wsadzali i wyjmali

Gość Romantycy to byłi w cenie
za czasów Goethego

Gość ghfdfdfggf
moze i racja.. z ta kasą. no ale ja i tak na to nie patrzę ;)

satan moher>>>bo mam swiadomosc ze moge robic co chce :) chocby po to by napisac pozniej sprostowanie :) chyba lepiej tak, niz napisac nie na temat tak jak ty :)

Gość piszcie na temat.......

romantyzm jest glownie w dennych komediach romantycznych i harlekinach. zejdz na ziemie autorko :O

Gość na temat piszę
Facet od zawsze był praktyczny. A kobiety od zawsze miały w dupie wiersze i inne miałczenie .Kurwa ja jestem takim marzycielem , wolnym duchem i dupa . Dziewczyny pisząc o romantykach piszą wierutne bzdury .

Gość sama jestes denna ciotella

Gość na temat piszę
Ciotella ma duży plus za pisanie prawdy :) . Przynajmniej nie wypisuje głupot . Romantyzm u współczesnej kobiety kończy się po otrzymaniu pierwszego bukietu róż . Im więcej kwiatów się kupuje tym większe pośmiewisko robi z siebie facet. 17 róż oznacza nie przychodź już :D

Gość ghfdfdfggf
Nie zrozumieliście mnie. Nie chodzilo mi o zadne serenady pod oknem czy pisanie wierszy :O Ale o to, że facet musi teraz potestowac kobietę w łożku, czy mieszkając z nią, wspolnie przez np. rok, zanim się z nią ożeni. Kiedy tak nie bylo, nie w takim stopniu.

romantyzm jest w ksiązkach czy filmach a rzeczywisytośc sprowadza na ziemie :D facet romantyk :O nudziłabym sie

Gość a co ma tesotowanie w łóżku
do romantyzmu , dziewczyno co Ty wypisujesz , sprawdź znaczenie niektórych słów w słowniku.

milosc miloscia ale w lozku tez trzeba sie dopasowac. i nawet jezeli para pala do siebie ogromna miloscia, ida do lozka a tam okazuje sie, ze jest jeden wielki klops to milosc sila rzeczy im przechodzi 🖐️

Gość jak w łóżku będzie klops
to trzeba na drugi raz jeść obiad w pokoju a nie na łóżku.

myszka83>>z romantykiem nie mozna sie nudzic :) ksiazkowy romantyzm wypacza sens tego slowa :)....nudzic to sie mozna z przecientnym kowalskim ktory procz piwa i tv nie widzi nic ....ot czasem potowarzyszy w niedziele na spacerze :)

Gość Na wspólne mieszkanie
naciskają kobiety, to głównie one decydują się na "zabranie synka mamusi" albo zamieszkanie w kawalerce swojego lubego. To kobiety też testują facetów , sprawdzają ile może i jak będzie. Więc cały temat nie ma nawet ziarna prawdy.

Gość ghfdfdfggf
no może i racja, temat bardzo tendencyjny... kobiety też już zglupialy i testują. a co do pojecia romantyzm to mozna to rozumiec na wiele sposobow, czepiasz sie. np. dla mnie czekanie z seksem do slubu jest bardzo romantyczne. i po prostu piekne. ludzie którzy nie czekają odbieraja soebie tę romantyzm, tą przyjemnosc czekania ;) no ja nie uwazam, ze trzeba kogos sprawdzac przed slubem. osoby ktore tak mysla sa bardzo plytkie... bez obrazy

Gość jeśli brak seksu jest
romantyczny dla Ciebie to jesteś jakaś dziwna. Jak widać seks w Twoim życiu jest najważniejszy a pewnie zaraz po nim pieniądza :O. Jest wiele rzeczy które można robić razem , a jedyne co tobie przychodzi do głowy to dupczenie a właściwie nie dupczenie tragedia.