Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość los35

maz zdradza

Polecane posty

Gość los35

ja 35 lat, 11 lat stazu, 2 dzieci, noi zdradza mnie! co pare lat on zaczyna temat rozstania, ja nie chce, jak sie wkurze i go z domu wyganiam to on nagle mnie kocha. na zlosc mu robie, chajtal sie ze mna i mamy dzieci to niech sie teraz meczy, ale co zrobic zeby nie zdradzal??

Gość a dlaczego zaraz
Nawet młość nie jest wytłumaczeniem twojej postawy, a co dopiero robienie na złosc. :O

Gość los35
kocham go, moze zle sie wyrazilam? nie chce sama zostac z dziecmi, to ich ojciec a one go kochaja. i jestem dobra zona. nie chce go puscic....

Gość a dlaczego zaraz
dziwnie pojmowana taka miłosc; na zlosc mu robie, chajtal sie ze mna i mamy dzieci to niech sie teraz meczy,

Gość hahahehe
jestes zalosna... pewnie bez niego bys kit z okna wpierdalala.. zenil sie niech sie meczy ? hehe dobre :D

Gość to on co pare lat cie zdradza

Gość parapetyy
juz mamy teraz takie czasy ze slub sie bierze na chwile.....jak sie nam odwidzi to zadne dzieci ani lacze zony nikogo nie wzruszaja bo liczy sie ....szczescie..... a nie to zeby sie meczyc z kims.... Slub to tylko papierek,formalnosc....i liczy sie ,,meczy sie'' tylko ktos,kto jest gleboko wierzacy..... reszta szuka szczescia gdzies poza tym co powinno byc dla niego najwazniejsze....takie mamy czasy....

Gość towinatuska
Taki life-chcieliscie Tuska-to macie,Kaczor przynajmniej z łajdactwem walczy! Tolerujecie portal o2-to macie-same gołe dupy!Ja swojemu zabraniam ogladania dziwek i mam spokoj-a jak mu sie nie podoba niech sp.....a