Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czarna_A

Internetowe znajomości

Polecane posty

Gość Czarna_A

Witajcie :) Chcialabym zasiegnac Waszej opinii... Co sadzicie na temat znajomosci internetowych? Mysle o zalozeniu konta na jakims portalu randkowym, ale nie jestem do konca przekonana... Z gory dziekuje za Wasze wypowiedzi :)

Gość komputernaszłączył
Witaj Czarna_A :) Mam cudownego męża, którego poznałam przez internet. Ale to nie był portal randkowy. Na takich typowo randkowych w większości przesiadują zboczeńcy, żonaci szukający przygody i przygłupy. Więc raczej Ci nie polecam portali randkowych, no chyba że masz mnóstwo czasu i cierpliwości, żeby na 100 debili trafić na jednego porządnego faceta. Powodzenia :)

Zdaje sobie sprawe , ze trzeba miec oczy szeroko otwarte :) Mam dylemat poniewaz wsrod moich znajomych panuje opinia, ze na takich portalach nie mozna spotkac nikogo "normalnego". Powszechnie uwaza sie, ze mezczyzni tam zalogowani szukaja latwej zdobyczy, a kobiety sa puste i naiwne... Niestety ani nie interesuje mnie znajomosc z kims takim, ani tez nie chce byc uwazana za taka ja wyzej opisalam... Moze ma ktos doswiadczenia w takich znajomosciach?

komputernaszłączył i 024sylwia dziekuje Wam bardzo za wypowiedzenie sie :) Chce pomoc troche szczesciu... Dlatego staram sie wymyslic jakis sposob :)

Gość komputernaszłączył
Wiesz, nie chcę generalizować, może są szczęśliwe pary, które poznały się na portalu randkowym, albo na czacie, ale ja osobiście bym już się drugi raz na to nie skusiła. A zanim poznałam męża, z powodu samotności przerobiłam wszystko - portale randkowe, czaty, nawet ogłoszenia matrymonialne w gazecie :O Same czubki, frustraci i zboczeńcy :O

Gość komputernaszłączył
A słuchaj, może zamiast na takim portalu randkowym zarejestruj się na jakimś forum branżowym, albo hobbystycznym? Dla grup zawodowych albo pasjonatów czegoś tam? Większa szansa na znalezienie normalnego faceta, do tego podzielającego Twoje zainteresowania...

zwsze pisze to samo....internet jest tak samo dobry ja real by znalesc przyjazn , milosc :) tylko quzwa kawy nigdzie nie mozna sie napic :classic_cool: wcale to nie musi byc portal randkowy ,swoja polowke mozesz znalesc wszedzie tu !...net jest wielki :) zycze szczescia :)

Popieram stwierdzenie, ze nie mozna zbyt dlugo klepac w klawiature i zyc wyimaginowanym przez nas obrazem, tej drugiej osoby :)

Gość a JA nie mam pytań i co
a ja w czwartek mam spotkanie z facetem z netu poznalismy sie przez przypadek rozmawiamy od miesiąca ( po siedem godz na telefonie wisimy :) całe noce zarywamy wiemy jak wyglądamy mieszkamy niedaleko wogóle ani on ani ja nie szukalismy tu nikogo przez przypadek on mnie zaczepił ja byłam ironiczna co jego sprowokowało a potem okazało sie ze tak samo myslimy tak samo podchodzimy do zycia i spraw przyziemnych mamy takie samo poczucie humoru wszystko jest na dobrej drodze boje sie jednak tego czwartku juz dzis nie mogłam spac :/ boje sie ze sie rozczaruje ... nie tyle ja nim co on mna :( ze moze za bardzo siebie wyidealizowaliśmy :(

ja byłam ostrożna i udało mi się znaleźć swoje szczęście w necie MOJE kochanie poznałam na chacie jesteśmy ze sobą pięć lat Wiem że bardzo rzadko można znaleźć kogoś fajnego w necie ale zawsze warto próbować Powodzenia Czarna

Gość assaya
faceta z którym byłam 4 lata poznałam na czacie... wielu innych wartościowych facetów oraz tych trochę mniej wartościowych również. podsumowując warto!