Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gosiak317

Czy to dobry prezent?

Polecane posty

a więc tak. Facet ma 24 lata. jesteśmy ze sobą od kilku dni. No i chce mu coś kupić symbolicznego na mikołajki. Myślałam nad koszykiem słodyczy, ale nie może ich teraz jeść.. a wiec przyszedł mi do głowy pomysł na album który moglibyśmy potem sami wypełniać... Co wy na to? macie lepszy pomysł?

Gość Gretchen Morgan
jestescie razem od kilku dni i chcesz mu kupic album,ktory bedziecie razem wypełniac?:O osobiscie uwazam ze to zły pomysl,bo chlopak poczuje się uwiazany do ciebie,bo ten album bedzie oznaczal,ze chcesz go z nim zapelnic zdjeciami z najblizszych kilku lat...a faceci tego nie lubią... moge ci jedynie doradzić,zebys zrobila romantyczną kolacje przy swiecach,ugotuj cos co naaaaaajbardziej lubi.uwazam ze to jest najlepszy pomysł na początek zwiazku,na pewno bedzie zaskoczony i sie baaardzo ucieszy,i to ws jeszcze zblizy,bo w koncu romantycznie.pomysł z albumem nie jest dobry...a kolacja jak najbardziej.ewentualnie cos smiesznego z tych sklepow z zabawnymi prezentami.

Gość magia pegaza
nie obraź się, ale na miejscu chlopaka od razu bym zwiała:O tym bardziej, że znacie się od niedawna a Ty już wspólne zdjęcia chcesz wklejać? nie za szybko? to już może lepiej kosz słodyczy skoro owoców nie może jeść:P

no wlasnie znamy sie juz od jakiegos czasu tylko jestemy razem od niedawna... no nie wiem sama.. a wiec powiedzmy ze album odpada ;) a wiec co takiego symbolicznego?? kolacja tez niestety bo nie bedzie na nia czasu...

Gość dzadzudzi
skoro slodycze odpadaja to kup mu jakis drobiazg. doslownie drobiazg - brelok do kluczy, rekawiczki na zime, albo dwa bilety do kina/na fajny koncert...mikolajki to nie jakies wielkie swieto (przynajmniej wg mnie) i prezenty powinny byc raczej symboliczne.

Gość dzadzudzi
a kto nie bedzie mial czasu na kolacje - Ty, zeby zrobic, czy on żeby na nia przyjsc? jeśli Ty nie masz czasu zrobic kolacji to zawsze mozesz go zaprosic do jakiejs knajpki, którą lubi :)

raczej nie bedzie czasu by ja zjesc... ;) jesli juz to obiad i to w domu pelnym ludzi nie moze byc zbyt romantycznie ;) no ale wlasnie myslalam ze niby jakies fajne takie rekawiczki... ;)