Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szlachetnapaczka.pl

Szlachetna paczka

Polecane posty

Gość szlachetnapaczka.pl

Witam Szlachetna paczka to ogolnopolska akcja majaca na celu pomoc rodzinom w trudnej sytuacji materialnej. Wolontariusze starali sie dotrzec do najbardziej potrzebujacych rodzin, okreslic ich potrzeby i stworzyc internetowa baze rodzin. Obecnie szukamy darczyncow, ktorzy moga stworzyc paczki dla konkretnych, wybranych przez siebie rodzin. Darczynca moze byc kazdy - osoba fizyczna, firma, instytucja, klasa szkolna itd. Wiecej informacji na stronie www.szlachetnapaczka.pl P.S. Ja jestem tylko wolontariuszka tej akcji i nie mam zadnych korzysci materialnych ze swojej pracy. Pod opieka mam jedna rodzine i oczywiscie zalezy mi na tym, zeby znalezc dla niej darczynce. Jednak najwazniejsze jest to, zeby o akcji dowiedzialo sie jak najwiecej osob bo to szansa dla wielu potrzebujacych ludzi. Dlatego nawet jesli sam/a nie jestes w stanie pomoc to mow o tym innym, na pewno jest wielu ludzi, ktorych stac na taki gest! Razem mozemy pomoc :)

Gość szlachetnapaczka.pl

Gość szlachetnapaczka.pl
Wiele z tych rodzin zyje w naprawde strasznych warunkach, nie maja cieplej wody, czasem nie maja w ogole lazienek. Jest wiele osob przewlekle chorych, niepelnosprawnych itd. Nie pozwolcie umrzec temu tematowi, oni czekaja na Wasza pomoc!

Gość szlachetnapaczka.pl