Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dorthye

nie wiem jak to załatwić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość dorthye

Słuchajcie, mam faceta który ma małą siostrę, ona ma 8 lat, mój facet robił jakieś tam przekręty kiedyś i rodzina jego zapowiedziała że cały dom i wszystko przepisza na jego siostrę no i wogule się nią zachwycają, ciągle tylko Moniczka Moniczka, a mojego faceta traktują gorzej, ciągle tylko słysze jaka Moniczka jest piękna, zdolna, dobra, a my niedługo chcemu wziąść ślub i potrzebowlibysmy pieniedzy, jak moglibysmy pozbyć się jego siostruni? Zrobić coś żeby przestala chodzic do szkoły, może jakaś klątwa, życzenie złego, modliwtwy?

Gość idź się leczyć

Gość potwierdzam lecz się

Gość dorthye
nie rozumiem??

Gość buźka25
mam nadzieje zo to zalosna prowokacja bo jesli to na serio to zgłos sie do szpitala dla psychicznie chorych albo idz na policje i opowiedz o swoich dziwnych pomysłach napewno sie toba zajma!!!!!!!!!!!!!!

Gość cashmir
kobieto do lekarza i to szybciutko materialistko jedna.Jak potrzebujecie kasy na slub to do roboty a nie sie malego dziecka czepiac.Kazdy rodzic ma prawo wyboru komu i co zapisac widocznie twoj facet nie zasluzyl na ich oszczednosci wiec pozostaje zakasac rekawki i do roboty. Matko ze ludzie maja takie pomysly.

Gość dorthye
ale ona jest mała!!!! każdy jak był mały to był slodki!! mój chłopak pewnie też! niech ocenią ją z perspektywy jak bedzie dorosła i czy wtedy jej wszystko zapisać a nie teraz, teraz to my mamy potrzeby a nie ta smarkata

Gość popieram przedmowcow idz sie
dziewczyno leczyc z tej nienawisci do siostry swego faceta

Gość buźka25
Twoj chłopak tez tak nienawidzi swojej siostry?jesli tak to oboje macie dziurawe mozgi!!!!!!!!!!!!słuchaj co to znaczy teraz my mamy potrzeby? Jesli macie potrzeby to jak ktos tu zauwazyl trzeba na nie zapracowac a jesli bedzie praca to mozna wziąc kredyt i go samemu splacac.Teraz czasy sa inne kiedys od rodzicow wymagalo sie sponsoringu wesela teraz coraz czesciej młodzi placa za wesele i jesli rodzice moga to sie dokladaja.Czas dorosnac i przestac byc podła egoistka!!!!!!!!Zostaw to dziecko w spokoju nawet jesli jest tak bardzo rozpieszczana to sprawa rodzicow moze pozniej beda tego zalowali ale widocznie twoj facet nie zasluzyl sobie na ich pomoc finansowa.Zastanow sie nad tym co napisalas bo to straszne:(