Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bwv

Głupie pomysły młodzieży...

Polecane posty

Gość bwv

1- podłożenie nauczycielowi pierdzącej poduszki na stołek (była afera) 2- wsypanie kilograma cukru do pieca w klasie (sie działo!!!)

Gość u mnie w podstawowce
kladli petardy pod krzesla nauczycielom

Gość jkgfjgfkjgkf
3.wbicie pinezki W GŁOWE koledze z poprzedniej ławki...:O

Gość moiigeee
4. Przyniesienie do szkoly maki w woreczku i zazartowanie,ze to waglik. Caly sanepid sie zlecial, a nas zamkneli w klasie na caly dzien:O

Gość noooniewiem
4- rozkruszenie kredy na stolek nauczyciela- kobieta miałą ciemną spódnice :P 5- porozkładanie pinezek na krześle nauczyciela (dzieki bogu je zauważyła- to było idiotyczne posunięcie)

moi koledzy w podstawowce napompowali duzo kondomów i puszczali przez okno:) w liceum robili glupie zaklady - np.kto przejdzie caly szkolny korytarz w samych gaciach:)

jeśli głupoty są nieszkodliwe, to ok gorzej jeśli kogoś się przez nie krzywdzi, fizycznie czy psychicznie w końcu to młodość, kiedyś się skończy

u mnie chlopaki jeszcze kiedys w gim. podpalili kawalek kartki i zucili pod lawki... nauczycielkazaczela panikowacze cos sie pali, prawie sie rozplakala... zal mi jej bylo szczerze:)

Zamykanie się w klasie od wewnątrz po wyjściu pani od fizyki i wmawianie (przez drzwi) pani od biologi że fizyca nas zamknęła i sobie poszła. A klucz mieliśmy w klasie ale ile czasu zeszło na szukaniu fizycy a potem na szukaniu zapasowego klucza to nasze:classic_cool:

Gość Moja kumpela przebrała się za
niemowlaka: przylazła na lekcję w stroku a'la Teletubiś, z wielkim smokiem w ustach i z ogromniastą, różową kokardą na łbie, w czasie lekcji zasuwała wte i wewte na czworakach (że niby raczkuje), a wypywana przez psorów i woźne czemu tak wygląda skoro dziś nie bal maskowy tylko śmiesznie gaworzyła :P

Gość A ja kiedyś jak byłam u gina
i się trochę spóźniłam na lekcje, to zostałam nawkręcana przez ziomków z klasy, że karzda laska ma dostać glona do chodowli w domu, a karzdy ziomal grzyba do chodowli i rze choć się spoźniła to jest jeszcze jeden glon do chodowli dla mnie tylko musze zaraz po niego lecieć do sali biologicznej, no to ja uwieżylam i pobieglam jak głupia, otwoszyłam dżwi bes pukania a tam patrze a tu biologica liże się z tym kolesiem z III D

Gość pokg
U mnie w lo też były piece. Woźny każdego dnia je rozpalał. Chyba wiekszosc szkół prywatnych mieszczących sie w kamienicach w centrum miasta ma piece. Dziwne to zdziwienie przedmówcy. A skoro o piecach mowa, to myśmy sobie szaszłyki kiedyś upiekli na przerwie. Tylko, że była później chryja, bo piec na gaz, nie na opał i czyścić go musieli. Nasza klasa za to musiała zapłacić. :P

Gość Weronika- weronka
chodzenie po mieście trzymanie się za ręce dziewczyny oraz głośne śpiewanie znanych przedszkolnych piosenek smerfy, gumisie ....

Gość masz 12 lat i bylas i gina
Bardzo interesujące. Napisz o tym ksiązke.

Gość co za
W podstawówce wpadliśmy na genialny pomyśł, pt. ucieczka z lekcji całej klasy do szatni :/ Po 5 minutach wpadliśmy. Nauczycielka patrzyła na nas jak na bałwanów :) I sie jej nie dziwie :D

Gość sami jestesmy sobie winni
Moi genialni koledzy na daszek, który był pod naszym oknem rzucali jajka :( Duuużo jajek. Jak to sie zaczelo psuc..... Okna sie nie dało otworzyć. Zapaszek powalał nawet na dziedzincu. :( Głupki

Gość Zal
Zrzucanie doniczek przez okno. Rzucanie sie szyszkami przez okna. Nalewanie wody w klosze lamp. Udawanie ze nauczyciela nie ma w klasie-az musial zapalic z nerwow.

Gość lkdd
weronika - weronika ale szał :-o