Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama już nie wiemmm

co myślicie o kupowaniu używanych butów na zimę dla małego dziecka?

Polecane posty

Gość sama już nie wiemmm

dziewczyny co o tym myślicie? mój synek ma roczek, dopiero niedawno zaczął chodzić czy wszystkie buty dopasowują się do kształtu stopy? chciałam mu kupić kozaki bartka, ale wydać prawie 200 zł na buty w których "pochodzi" 3 miesiące jakoś mi się nie uśmiecha dziecko w zimę i tak będzie mało chodzić(raczej będzie jeździć na sankach), a jak nie będzie śniegu to pewnie będzie w wózku doradzcie bo nie wiem co mam zrobić

Gość barbara1984
ja osobiscie nie kupowalam i nie kupuje od nieznjamoych jedynie co to od rodziny,bo ogolnie buty sa drogie markowe,ale tak po podworku to mam uzywane i na razie nic sie dzieje

Gość w życiu bym nie kupiła
lepiej kupić tańsze buty np z ccc za 60 zł ale nowe!

Gość po co ci buty
za 200zł? no chyba że sugerujesz się tym że są ,lepsze, z profilowaną wkładką i skórzane ... i uważasz że uchronią dopiero co stąpające stópki przed jakimiś wadami....ale musisz wiedzieć że nawet najlepsze buty nie uchroni dziecka przed wadą stopy..jeśli ma mieć to będzie miało.. moja córka miała normalne kozaki i "żyła" :) :P

W tym wieku dzieci za duzo sie nie nachodza. Ja bym kupila, jesli te uzywane buty faktycznie sa w bardzo dobrym stanie. Za komuny cale rodziny chodzily w jednych butach- mlodsze rodzenstwo po starszym i jakos nie slyszalam, zeby pokolenie komuny cierpialo masowo na wady stop.

Gość sama już nie wiemm
chodzi mi głównie o to, żeby buty były ciepłe, nie przemakały , miały grubą podeszwę i stopa mogła oddychać jakoś nie widziałam zimowych butów w cenie 60 zł, a wszystkie te które oglądałam kosztowały powyżej 100

Gość Jasio Bęcwałek
Aby tylko nie było dziór w podeszwie.

Gość buty dla malucha
Używane?Dla roczniaka,nie polecam.Wcale nie musisz wydać 200zł.Wejdz sobie na stronkę www.bartek.pl tam możesz kupić buciki Bartka mieszcząc sie w 100zł plus koszt wysyłki.Buty nowe,dla dziecka w tym wieku to podstawa.Kupując dla takiego malucha buty weż pod uwage to,że chodził w nim inny maluch który to dopiero stawia pierwsze kroki i nie raz wykrzywił nogę .Takie buciki z pewnościa nie sa w środku zadbane i prawie nie chodzone.

Gość można kupić tańsze
W CCC są zimowe buty zdecydowanie poniżej 100 zł. Dla 3,5-letniej córki kupiłam świetne, wygodne kozaki, bardzo ciepłe i ładne za 49 zł.

Gość Lady in gold
Syn do 3 lat chodził w butach po kuzynach, tyle dostaliśmy par.. Ileż takie dziecko pochodzi w takich bucikach... Dobrze ktoś napisał,za komuny dziecko nosiło po dziecku. Teraz kupujemy buty, często właśnie bartek,elefanten,adidas, nike,.. i wszystkie buciki oddajemy młodszym kuzynom. :-)