Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moje.paranoje

DIETA ŻYCIA !

Polecane posty

ja nie mam wagi w domu i to jest tragedia:( ale zaraz sobie na allegro zamówie:) macie jakieś typy?? firma albo coś bo nie wiem jaką wybrać

żadnego typu nie mam ;) kupiłam zwykłą elektroniczną za pięć dych i działa dobrze ;) Spadek wagi motywuje najbardziej !! Bez folgowania sobie ;)

ojej to wy takie mięsożerne a ja gdybym nie musiała to bym praktycznie mięsa nie jadła bo nie przepadam za nim :D dieta wygląda na ciekawą, ale teraz postanowiłam nie przechodzić na dietę, tylko całkowicie zmienić nawyki żywieniowe i już, dlatego będę was dopingować ale sama z niej nie skorzystam:P a co do wagi ja też mam taka elektroniczna za 50zl i jest ok:) tak myśle.. :P :D

Waga jak najbardziej elektroniczna. Dzis leci moj trzeci dzien. Szalu nie ma. Jadlam mleko z otrebami i 100g makreli oraz rozwodniona cole czyli czarna wode. No ale czego nie robi sie dla sylwetki. Walcze z bulkami- zeby nie zjesc :-(

ja kupiłam coca-cole zero i jest o niebo lepsza niż light:) przynajmniej dla mnie:) zawsze to cos słodkiego w ciągu dnia

to liczymy na dobry doping yellow :) :p zreszta my Ciebie rowniez, pomimo tego, zes na innej dietce ;) Roopa powiem ci szczerze, ze ja nie patrze ile jem tylko co jem !Tylko produkty z tej listy a reszta mnie nie obchodzi ;) I tak chudne ;) zreszta wyczytalam w ksiazce, ze mozna jesc i jesc, a i tak waga bedzie spadac ;) mam wersje elektroniczna jakby co ^^ Koniec dnia 9 !!! W piatek sie waze :)

hej:) dzień trzeci zaczęty:) nie jest tak źle na diecie:) myślałam ze bede głodna i wiecznie wkurzona ale tak nie jest:) co tam u was?? ja czekam na wage:)

Powoli mija dzien 4. Zle nie jest ale dobrze tez nie. CHCE BULKE! ciezko bez pieczywa...

u mnie minal 10 dzien !! tylko ze z malym grzeszkiem, jak juz pisalam u Ciebie, mariolita ;) wypialm troche :O i przez nastepne dni jakos bede musiala pogodzic alkohol z dieta. z jedzeniem nie mam zamiaru robic odstepstw. Tylko ten cholerny alkohol! Roopa to tk ak Ty mnie wczesniej - pomysl o niedopinajacych sie spodniach :O i buleczki se odechce :P

ale zrobiłam pyszny sos:) może być do ryby albo do kurczaka:) - 3 łyżki jogurtu nat - szczypta czosnku w granulkach - pół korniszona - sol pieprz polecam:)

CHCE BULKEEEEEEE! :P serio! juz dzis prawie sie skusilam. narazie sie trzymam