Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vfbdgggg

ratunku problem z kompem, pomocy!!

Polecane posty

Gość vfbdgggg

od kilku dni monitor laptopa mi miga lekko, a przed kilkoma minutami ciemny sie zrobil!! ktos sie zna na laptopach? czy powinnam pojsc z nim do naprawy i czy jest dla niego nadzieja jeszcze? :(

Gość m. odchodzi z kafeterii
Oj to tylko podświetlanie , naprawa w serwisie od 50-240zł

Gość vbdgggg
tak? to mi ulzylo, przez te ciemnosci widzialam ze wszystko inne bylo ok, wylaczylam go i wlaczylam i bylo ok, ten laptop ma prawie 5 lat i dotad chodzil bez zarzutu... na nowy mnie nie stac...

Gość zapraszam do serwisu
Matryca, 300zł.

Gość vbdgggg
no to co w koncu? kurde, nadal miga...

Gość weź lampkę i poświeć
jak będziesz miała treść obrazu na matrycy tylko czarno to tylko podświetlanie / kabel od podświetlania i nie daj się zrobić na wymianę matrycy :) powiedz że widzisz obraz tylko nie świeci.

Gość nic innego tylko matryca
to juz nie lepiej wziąć kompa na raty? będziesz mieć nowy laptop z dobrymi paramterami, zapłacisz ok. 200 miesięcznie

Gość vbdggg
ekran byl ciemny ale widac bylo na nim strone www! pod tymi cienosciami, na raty nie chce, bo ten byl na raty, 3 lata go splacalam i nie mam kasy na nowe, wlasnie chce zmieniac prace wiec nawet nie bede miec umowy na czas wystarczajacy na splate rat..

Raczej nie sugerowałabym się opiniami z forum. Lepiej zagaić do fachowców. Zaglądnij do świat-laptopów.pl, mają dobry serwis, opisz im tenproblem, powinni w miarę możliwości zdiagnozować. Mnie już niejednokrotnie wyciągnęli z opresji :D