Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaciekawiona8787

hej mam pytanko,pomózcie

Polecane posty

Gość zaciekawiona8787

Słuchajcie ,mam taki problem,otóz moja mama wkoa sie w powazne długi;/ ma duzo kredytów teraz zaciągniętych i chciałaby to sobie skonsolidowac,tylko niektóe banii odmawiają. czy moglibyście mi cos poradzic w tej sytuacji,polecić jakiś bank\ bardzo was proszę

Gość zaciekawiona8787
W innym wypadku będę zmuszona znów poszukac sobie sponsora, a zawsze trafiam na takich oblesnych 40latkow kawalerów. :o Pomozcie

Gość zaciekawiona8787
????????

Gość aut cezar aut nihil
na bankach sie nie znam, ale jak bedziesz szukac sponsora to proponuje zakrecic sie kolo murzyna. Mnie 30tu waliło w lesie i dostalam 270zł. A i przy tym wkoncu cos poczulam, bo pały mieli wielkie

Gość www.tnij.org/passage2009
Ile jest warte mieszkanie mamy?W ostateczności można je zastawic,jest to tak zwany kredyt hipoteczny konsolidacyjny

Gość zaciekawiona8787
ale jak zaciongniemy taki kredyt hipoteczny to bedziem sie musialy wyprowadzic z mieszkania tak?

wsłuchajcie ja jestem autorka topicu!tylko sobie nick zaczerniłam i będe teraz tym se posługiwała! czyli nic nie pomożecie?

Gość nie mieszkanie
bedzie wlasnosca banku do momentu splaty dlugu,jesli nie splacicie bank ma prawo przejac Wasze mieszkanie

Gość zaciekawiona8787
Agniesia wez spierdalaj z mojego topiku. te glupie podszywy to pewnie twoja sprawka

Gość dr.Kuffa to chirurg plastyk
z Czech no nie??

Ale jej poradziliście - zastawić mieszkanie? To najbardziej debilna rzecz jaką mogłabyś zrobić. Mieszkanie jest najważaniejsze, dokąd pójdziesz w razie czego?

Nie wiem czy twoja mama jest nieodpowiedzialna, czy po prostu samotna i ma trudności aby związać koneic z koncem ale jeśli chcesz jej pomóc to oszczęz pare dych i wybierz się do doradcy finansowego, on spróbuje znaleźć jakieś rozwiązanie.

no wąłsnie była;/ ona ma kredytu na 100.000 nie mam pojęcia kiedy sie to nazbierało;/ i teraz musze kombinowac,to nie znacie jakiegoś banku konsolidacyjnego

Gość dobry ten chirururg

Gość ratalny
konsolidacyjny,a nie hipoteczny,do 10 lat splata ,niskooprocentowany

Gość tu masz ranking bankow
1.Open Finance (Pomoc w wyborze kredytu) - 18.4%, 2.Expander (Zamiana kredytów na tańsze)- 17.2%, 3.DomBank (Szybka konsolidacja) - 18.2%, 4.ING Bank Śląski - Konsolidacyjny kredyt hipoteczny - 14.2%, 5.DB Kredyt - (kredyt gotówkowy konsolidacyjny do 130 000 zł ) - 11.3%, 6.Citi Handlowy (kredyt gotówkowy do 120 000 zł) - 10.9%, 7.Inne banki - 10%