Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobiety klamia ze maja kilka

kobiety klamia

Polecane posty

orgazmow podczas stosunku, to nie prawda, tak samo jak facet po orgazmie musimy odpoczac.Nie wiem po co klamiemy??:D Zawsze mnie to zastanawialo...:D

Gość kobieto czy ty jesteś normalna
mów o sobie :P

Gość jbhuhu
baby to są chuje cycate nieprawdaż ?

Hahahah pani wyzej-powiedz mi ze masz kilka podczas stosunku...?wiesz ja tez mam-niby:D

Gość kobieto czy ty....
znaczy wmawiasz partnerowi, że masz :)? nieszczęśnik :P

Mowie za wszystkie, zadna nie ma i nie bedzie miala kilka podczas jednego stosunku!Byscie chociaz sie przyznaly!:D Ja tez sciemniam, chociaz nie mowie ze nie jest mi przyjemnie, ale orgazm to ciezka sprawa zeby miec jeden a dopiero kilka...??:D:D Ale klamie ja wy, w sumie dobrze ze tak mysla, ale oni zawsze maja a my??kilka razy!!:D:D:D

Gość a ja mialem
1 raz 2 orgazmy meskie pod rzad

Gość hmpf
kto kłamie ten kłamie :P Jak sama sobie dobrze robię mogę dojść i 10 razy jak mam ochotę i czas:P z poprzednim partnerem dochodziłam zwykle 2-3 razy podczas jednego stosunku, ale zdarzyło się też więcej razy. z obecnym partnerem dochodzę na razie raz lub 2 razy ale ostatnio doszłam 3x :D Zwykle po pierwszym orgaźmie łatwiej mi dojść drugi raz i ten drugi jest zwykle dużo silniejszy. Więc proszę tu nie uogólniać. Nie wszystkie kłamią.

Gość kobieto czy ty
to już moja ostatnia wypowiedź tutaj, bo nie mam do ciebie siły :) ja mogę mieć 6...więcej to już ciężko, ale bywało...później czuję się jak pijana i tak też wyglądam:)

Gość Lalitha
biedula... TO JEST SERIA ORGAZMóW! Kto nie przezył - niech się podszkoli ;) albo podszkoli ukochanego......

"Zwykle po pierwszym orgaźmie łatwiej mi dojść drugi raz i ten drugi jest zwykle dużo silniejszy. " :)

Jak klamiecie, byscie sie wstydzily, chyba ze nie wiecie co to orgazm a podniecenie...:D Powtarzam, zadna, ale to zadna podczas jednego stosunku nie miala i nie bedzie miec kilka orgazmow!:DCzy Wam sie ta prawda podoba czy tez nie!:D Owszem, kiedy same sobie dobrze robimy, zawsze mamy, ale tez nie kilka, chyba ze lechtaczkowy i pochwowy, ale to tez jeden orgazm!:D Tutaj mozna pisac prawde, nikt sie nie dowie!:D:D

Jak zaczne opisywac Wasz kazdy stosunek to zaczniecie mowic prawde!:D

O matko, kobieto, ale jesteś nudna Załap, że są różne kobiety i różne związki, dlatego i seks jest różny. W sumie to Ci współczuję.

Nie jestem nudna, wrecz przeciwnie.Tysiace pomyslow mam na dobry se x:D Uwielbiam tez ten "sport'ale tak samo jak wiekszosc z Was klamie ze mialam kilka orgazmow, chociaz tak nie bylo:D

Gość a ja sie z Toba zgodze
To prawda,ja tez udaje,ze mam kilka a wcale tak nie jest:) nawet kiedy sama sobie robie to tez musze odczekac zeby miec nastepny:)

Ja tez musze odczekac, "one" nie musza a tak samo udaja jak inne!:D Kazda robi to samo a nie otrafi sie przyznac!:D:DTo sie nazywa starch przed facetem!:D:D

Jesteś nudna, bo ciągle to samo powtarzasz, że KAŻDA udaje. Tak naprawdę to po pierwszym jest już z górki, no ale co ja będę głodnemu tłumaczyć, jak smakuje chleb:P

Jak smakuje chleb kazdy wie.Nic dla mnie nowego:) Orgazm to nie chleb, glupim trzeba byc, zeby przytaczac sex do chlebka:) Klamiecie i tyle!:D Co nie znaczy ze nie macie orgazmow, macie ale w szczegolnosci kiedy same sobie robicie do brze:D Poza tym to mam dzisiaj wielka ochote na male co nieco:P A dokladnie na wieksze co-nieco:D:P