Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nitka babego lata

Czy ktoś też tak ma?

Polecane posty

Gość nitka babego lata

Interesuje się mną pewien facet,fajny,przystojny itd,ale nie chcę z nim być,bo nic do niego nie czuję.Ale wiem,że jak to do niego dotrze i zacznie mnie olewać,albo jak po prostu nagle mu się odwidzę,to wtedy będę chciała za wszelką cenę zwrócić na siebie jego uwagę.A jeśli w dodatku zacznie interesować się inną,to nawet jestem w stanie sie w nim zakochać.Miałam tak już kilka razy i nie wiem czemu :( Nie mam już 15 lat.Jestem ciekawa,czy ktoś ma tak samo

Gość 345345345345
Bo masz powalone we lbie

Gość www.tnij.org/passage2009
każdy lubi jak płec przeciwna sie nim interesuje,to naturalne uczucie

Gość A ja znam taką...
...nic do mnie nie czuje ale jak ją traktuję olewająca i "z buta" to nagle chce się spotykać, często pisze i dzwoni... i jak tylko zaczynam zwracać na nią uwagę to się wszystko wraca do poprzedniego stanu... i tak kurwa w kółko

Gość ten interesujacy chlopak
właśnie cie olałem, nie dzwoń suko

Gość beautiful dress
ja tak nie mam:) A jeśli nagle pokazuje się z inną, a niby ciebie adoruje..to gówniarz. Może się go boisz:P? Ja tak miałam, w przenośni;) Już się nie "boję":) Ale najlepiej jak chodzi/jedzie/biegnie sam, a nie z siostrą/bratem/mamą/siostrą itp;) No bo to tak głupio jak osoby inne TO widzą:D Tyle w temacie:) Głowa do góry, jutro jest też dzień. Piękny, zapewne:):D

Gość nitka babego lata
Ten akurat nie pokazuje się z inną,ale denerwuję się jak przez jakiś czas ne zwraca na mne uwagi.No obawam się,że z tego znów moze wyjść nieodwzajemniona miłość.To możliwe,że się go boję.Niby nie chcę z nim być,ale jednak jakoś mi na nim zależy,a może tylko pochlebia mi jego zanteresowanie