Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kesera sera

Zniewiesciali Panowie

Polecane posty

Gość kesera sera

Czy nie uważacie ze wspolczesni panowie sa troszke zniewiesciali??? Obchodza sie sami ze soba jak z jajkiem! Czy ktoras z was ma taki problem ze swoim Panem??? :/

Gość alapoz
kocham ich

Gość to teraz normalne
i pomyslec , ze kiedyś faceci chodzili na wojne i potrafili sie pojedynkować w obronie honoru lub kobiety uwierzyć trudno ...

Gość kesera sera
No wlasnie ja teoretycznie tez dopoki nie wycelowane to bylo we mnie!!! Brakuje czasu takiemu Panu na druga osobe!!! A najgorsze jest to gdy jego szafa jest wieksza niz twoja!!! wrrrr :)

Gość kleptor
"Czy nie uważacie ze wspolczesni panowie sa troszke zniewiesciali" tak samo jak kobiety to teraz babo-chłopy "i pomyslec , ze kiedyś faceci chodzili na wojne i potrafili sie pojedynkować w obronie honoru lub kobiety" bo widocznie kiedys kobiety byly tego warte.

Gość kesera sera
Pojedynek?? Kochana naderwane miesnia obrazenia siniaki blizny... Gdzie Ci mezczyzni... u mnie doszlo to do tego stopnia ze dwa dni temu zerwalismy...

Gość spoko ziomal
kiedys pojedynkowali sie dla kobiet ale to byla totalna gupota, a moja szafa miesci sie w jednej torbie dlatego nie jestem zwiazany z zadnym miejscem i to jest cool

Gość fsdfsdafasdfsdfds
A na h... nie ta to inna

Gość kesera sera
Phi Phi Phi :) moze i cos w tym jest ale ale bez przesady by tak swiat do gory nogami stawiac!!!!

Gość ja mam taki problem
wspołczesni faceci to takie cipy ze mi sie chce płakać normalnie no! ;(;(;(

Gość kesera sera
Ooo kochana jak dobrze ze sama nie jestem! myslalam wprowadzic sie do niego ale jak zobaczylam wyprasowane w kosteczke poukladane kolorystycznie t-shirty to głowa mnie rozbolała... Nie pozwala mi jesc na noc, sam dba o diete witaminy.. cwiczenia, fryzjer, men's health a mnie najchetniej wysylalby 4 razy dziennie na fitness!

Gość najbardziej zalosni sa ci
ktorzy czekaja az ich panny beda podrywac a oni beda tylko zalotnie spogladac i fochy stroic:D takim w rezultacie przypada zdesperowany mega pasztet 😴

Gość spoko ziomal
a wolalybyscie zeby za wami skomlec i wam nadskakiwac?? a wy tylko byscie wybrzydzaly, to juz pachnie nuda :P

Gość morgała
Zel pod prysznic "damski" jest "lagodniejszy dla skory" . Tak! są tacy uwierzcie... :/

chciało się równouprawnienia to mecie 🖐️ balans miedzy płciami się zakłócił a wymagania kobiet zostały takie jak je kultura wykształciła przez tysiące lat więc to tylko wasza wina :P jak by nie to to dalej bys uważała że jest fajnie

Gość parobek potrafil dać w morde
z tym też macie problemy

Gość przez miesiac spotykalam sie
z takim mezczyzna - w pewnym momencie wydawalo mi sie ze jest gejem ale nie dosc ze gesty glos mial zupelnie egzaltowane - jak jakis hrabia - to np gdy szlismy na piwo - zamawial redsa. ja bralam normalne beczkowane bez soku , kelenerka nawet sie smiala. Jak pokazala mu pieperzyka na jego ciele to zaczal sie tlumaczyc ze byl juz z tym u lekarza i nie ma zagrozenia nowotwoerm:o hahaha myslalam ze padne

Gość krnąbrny korbowód
"Jak pokazala mu pieperzyka na jego ciele to zaczal sie tlumaczyc ze byl juz z tym u lekarza i nie ma zagrozenia nowotwoerm" nie kurwa nie wierzę że tacy kolesie istnieją

"chciało się równouprawnienia to mecie" standardowe i bardzo oklepane tlumaczenie facetow i usprawiedliwianie siebie za brak manier i dzentelmenstwa:):) jakie to typowe

"ie za brak manier i dzentelmenstwa" ja w temacie widzę zniewieściali a nie chamy 🖐️ po prostu stereotypowe wzorce i biologiczne wymagania (które sie pewnie nie przesuną bez paru tyś lat) nie sądostosowane do współczesnego modelu życia i tyle 🖐️

Gość surogatka
tez uwazam, ze wielu, choc nie wszyscy, mezczyzn zniewiescialo. patrzac na wyglad- faceci zaczeli sie depilowac, klata, genitalia, pachy... jakby nie wystrarczylo mydlo, antyperspirant? faceci zaczeli chodzic na solarium- nie jestem w stanie tego pojac... rozumiem silownie bo tak jak kiedys faceci posture zdobywali pracujac w polu tak wspolczesni mezczyzni zdobywaja ja na silowniach wlasnie i to jest ok pod warunkiem, ze nie wyrosnie z tego kark... inna rzecz, ze kiedys faceci byli dzentelmenami a teraz maja jakies instynktowne poczucie tego jak powinni sie zachowywac ale ogolnie raczej sie tym nie przejmuja a to oznacza, ze przejeli czesc zachowan kobiecych bo kiedys to kobiety wchodzily przodem, teraz ktokolwiek. a juz najbardziej mnie doluje jak facet ryczy bez waznego powodu. znam goscia ktory placze za kazdym razem gdy dziewczyna chce z nim zerwac a ona ma za miekkie serce zeby w koncu uciac ta chora relacje...

Gość surogatka
jesli lubia takich zniewiescialych to prosze bardzo ich sprawa i mnie nic do tego. ja jedynie stwierdzam, ze jest to objaw zniewiescienia a to, ze komus sie to podoba to wylacznie kwestia podejscia do tematu

rownouprawnienie poszlo w zlym kierunku, to nie o to chodzilo na samym poczatku:(

to wyłącznie objawy kulturowej mody co do wyglądu np.: może pamietasz ze szkoły że egipcjanie i kobiety i mężczyźni golili głowy na łyso i nosili peruki... z wyjątkiem biedaków z dzisiejszego punktu widzenia bzdura ale taką mieli kulturę tak samo golenie. moda na kobiecą depilacje też jest nowa... upowszechniła się po wojnie a okolic intymnych zrobiła się modna dopiero w latach 90 i to na zachodzie a u nas ...... a teraz pewnie uważasz że jak się nie wygolisz to źle wyglądasz kwestia tego co obowiązuje

Gość surogatka
nie zgodze sie, rownouprawnienie poszlo dokladnie w tym kierunku w ktorym mialo isc i nie ma i nigdy nie bylo innej drogi niz ta na ktorej juz jestesmy. zrownalysmy, choc moze powinnam powiedziec, w dalszym ciagu, zrownujemy sie z mezczyznami a to oznacza, ze nasze poziomy sie wyrownuja. my przejmujemy cechy meskie a mezczyzni przejmuja cechy kobiece. kiedys kobiety nie palily teraz po kolei chodza z fajkami w zebach. kiedys nie odwazyly by sie same zaczepic faceta na dyskotece, nie wypilyby tak otwarcie alkoholu. i tak samo facet kiedys nie posmarowalby twarzy kremem z filtrem, nie nacieral by sroky peelingiem.

"to nie o to chodzilo na samym poczatku" a o co chodziło? o dostęp kobiet do wcześniejszych tylko męskich sfer... głosowania, edukacji, wyrażania poglądów, decydowania itd.... tylko że kobiety miały te swoje dawne przywileje właśnie za to, że nie miały głosu w sprawach istotnych 🖐️

Gość surogatka
tylko wez pod uwage skad wziela sie moda. ubieramy sie, stroimi po to, zeby pokazac swoj status majatkowy, ale tez po to, zeby sie podobac. tak samo robia zwierzeta, napuszaja piora, rozsiewaja won. po to, zeby sie przypodobac partnerce/partnerowi. kiedys faceci nie musieli tego robic oni i tak byli zdobywcami. obecnie kobiety maja wieksze wymagania wiec i faceci musza sie bardziej starac podsumowujac- faceci przejeli zachowania typowo kobiece.