Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kesera sera

Zniewiesciali Panowie

Polecane posty

ale gdyby kobietom jako ogółowi podobały się u mężczyzn włosy pod pachami o długości 10 cm powiązane w warkoczyki... wiem wiem :classic_cool:... to taki styl by się upowszechniał bo zapewnię powodzenie. kojarzysz o co chodzi :P

nie ważne skąd się wzięła moda... ważne że się zmienia 🖐️ "iedys faceci nie musieli tego robic oni i tak byli zdobywcami." taa twój ojciec obiecał jego ojcu że za niego wyjdziesz jak miałaś lat 5 🖐️ albo coś podobnego przeciez zawieranie związków w oparciu o miłość romantyczną i samodzielny wybór osoby pod wpływem uczuć to współczesna praktyka. Przynajmniej w szerokim zakresie.

Gość surogatka
kojarze, ale nie popieram:) choc czym jest moj glos wobec glosu ludu?;) najgorsze w tym wszystkim jest to, ze coraz wiecej kobiet zaczyna takich mezczyzn postrzegac jako atrakcyjnych a to oznacza, ze to bedzie ewoluowalo. mojego prawnuka prawdobodobnie nie rozroznilabym od prawnuczki... a moze o to wlasnie chodzi? moze w tymkierunku zmierza ewolucja i obojga plci powstanie jedna. ktora bedzie kumulacja cech mezskich i zenskich?:) kto wie

Gość surogatka
nie mowie, ze takie cos popieram. mowie, ze tak bylo a facet nawet jesli mial obiecana 5-latke czy 20-latke i tak nie musial sie starac bo on juz ja mial. do tego zmierzalam nazywajac faceta zdbywca

czyli uwazacie ze to ze kobiety staja sie meskie a mezczyzni kobiecy, to o to chodzilo w rownouprawnieniu i to jest ta naturalna droga rozwoju?

Gość surogatka
sun6 takie jest moje zdanie. uwazam, ze renesansowa kobieta nie poradzilaby sobie we wspolczesnym swiecie. w zwiazku z tym barokowa byla juz madrzejsza i odwazniejsza a kobieta okresu wojennego byla juz na pograniczu meskosci. wspolczesne kobiety potrafia byc jeszcze gorsze, cwane, wyrachowane, daza do celu po trupach. staja sie kobietami sukcesu, wstepuja na salony polityczne. a to wymaga cech, ktore kiedys posiadali tylko mezczyzni. natomisat u facetow wydaje mi sie, ze ma to zwiazek z utrata pewnosci siebie. widza, ze kobiety staja sie silniejsze wiec oni czuja sie slabsi.

z obojga płci nie powstanie jedna bo system rozmnażania dwupłciowy jest bardziej efektywny niż obojnaczy. Szczególnie, że jak widać obojnakami są tylko mało skomplikowane żyjątka :P " czy 20-latke" taka to w starych dobrych czasach "facetów zdobywców" to była już starą panną z biletem w 1 stronę do klasztoru :P "yli uwazacie ze to ze kobiety staja sie meskie a mezczyzni kobiecy," jeżeli likwidujemy podział na sferę kobiecą i meską... a do tego dąży równouprawnienie i cała polityczna poprawność lansowana na zachodzie... to w końcu tak 🖐️ ale do tego nie dożyjemy bo patrząc na strukturę wieku w krajach "zachodnich" i ilość dzieci to 🖐️

Gość surogatka
o powstaniu dwuplciowych organizmow nie mowilam powaznie:) a co do tego, ze 20 latki byly juz starymi pannani to chyba zalezy od kultury. wlasciwie tylko w kulturach wschodu uznawane bylo mlodozenstwo natomiast po zachodniej stronie globu byl to zawsze okres okolo 17 roku zycia choc tez tylko z pragmatycznych powodow- kobieta miala rodzic jak najszybciej po zaslubinach, czyli zaslubiny nastepowaly gdy kobiety byly fizycznie gotowe do rozrodu. my nie dozyjemy ale moich wnukow jest mi juz zal:)

Gość surogatka
serce mi placze gdy wyobraze sobie jak spaczona psychike musi miec to dziecko

Gość surogatka
zwyczajnie na jakims etapie swojego zycia zrozumial, ze taki musi byc zeby cos osiagnac. szkoda, ze z calkiem ladnego chlopaka zrobil sie lalusiowaty bolek.

Tradycja pojedynków zaginęła wraz z kobietami, za które warto umrzeć...