Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Samotnik z natury

Jak byś zaregowała gdyby facet z sympati miał wadę wymowy?

Polecane posty

Jaka była by twoja reakcja na faceta który ci się podoba i fajnie ci się z nim pisze ale w realu okazało by się ze ma wadę wymowy(jąkanie się)jak byś zareagowała na takiego faceta?

jeśli jest moją bratnią duszą, to co ma mi przeszkadzać jego wada wymowy....? nie miałabym z tym problemu!!!

Gość lepiej uprzedz

Gość kobietkaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nie zasługujesz na niego. oszukana? idiotka a nine oszukana

to wyobraź sobie,ze piszesz z dziewczyna...widziałas jej foto..wszystko jest ok,ale na spotkaniu widzisz tą samą twarz plus 15 kg wiecej niż na foto... nie czułbyś się rozczarowany? wiem,ze głupi przykład,ale nie powinno sie ukrywac pewnych spraw...

Gość Dana Scully
facet mojej kolezanki tez sie jąka i zajebisty gosciu z niego!poprostu sie z tego smiejemy!on z nami oczywiscie!podchodzimy do tego z humorem!:)

Gość hr. Rozpór-Trzepiekoński
jeśli wada polega na mówieniu jot zamiast er, to nie używaj słowa chór, bo możesz dostać w ryło..

Gość silenteden
A może nie napisał o tym, bo bał się, że przez to go z góry przekreślisz? Zresztą może jąkał się tak ze stresu? W końcu to było wasze pierwsze spotkanie :)

Gość amalletta
dziś przez zupełny przypadek słuchałam audycji. wypowiadał się między innymi chłopak z problemem jąkania po specjalistycznej terapii. Nie zająknął się ANI RAZU!!! aczkolwiek mówił wolno. Jeśli jąkanie stanowi dla ciebie problem, odsłuchaj audycję http://www.radiomaryja.pl/audycje.php?id=19092