Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NoBad

Proszę o pomoc w angielskim!

Polecane posty

Gość NoBad

Mam do napisania list w języku angielskim o pobycie w Londynie, jednak kompletnie nie umiem operować angielskim! Prosiłabym o tłumaczenie poniższego tekstu. Choćby pojedyncze zdania, za każdą pomoc będę ogromnie wdzięczna! Droga Kate, wróciłam do Polski wczoraj i napisałam do Ciebie, gdy tylko się rozpakowałam. Podróż samolotem minęła mi bardzo miło i szybko. Cieszę się, że jestem już w domu i w końcu zobaczę moich przyjaciół. Bardzo się za nimi stęskniłam. Dziękuję Ci bardzo za poświęcony mi czas w Londynie i pokazanie tak wielu, ciekawych miejsc. Dzięki Tobie mogę powiedzieć, że to były najlepsze wakacje w moim życiu! Pokazałaś mi wiele ciekawych miejsc. Pamiętam, jak zwiedziłyśmy The National Gallery. Obie uwielbiamy sztukę, a to jest największa galeria sztuki w Wielkiej Brytanii. Cudowanie było zobaczyć dzieła samego Leonadra da Vinci! Świetnie bawiłyśmy się także w Hyde Park, gdzie odbywał się koncert zespołu Green Day. To mój ulubiony zespół, więc był to dla mnie niezpomniany wieczór. Najlepszą atrakcją był Britich Airways London Eye! Cieszę się, że mimo mojego lęku wysokości, namówiłaś mnie na tę przejażdżkę. I oczywiście zobaczyłam Big Bena - ikonę Londynu. Mam nadzieję, że za rok Ty przyjedziesz do mnie. W moim mieście nie ma tak wielu atrakcji jak w Londynie, ale postaram się, aby Twój pobyt był tak samo fascynujący. Jest tyle miejsc, które chciałabym Ci pokazać! CZekam na Twoją odpowiedź. Z pozdrowieniami, XYZ.

Gość waciiiiiiiiik
hahahahaha ;D

Gość naiwna dziecina jeleni szuka