Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość one breath

mam 19 lat i nigdy sie nie calowalam

Polecane posty

Gość one breath

czy to moze odstraszyc faceta?

Gość pocału sie w zadek

Gość gosieńka999
Witaj! No nie przesadzajmy. To tak samo powinno odstraszać facetów,że na przykład dziewczyna jest dziewicą. Znam fajną stronkę, na której są jeszcze normalni faceci, dla których takie sprawy nie mają znaczenia. Dla nich najważniejsze jest wnętrze człowieka. Ta strona to http://iduo.pl/ Wejdź i spróbuj. Warto.

Gość qwerrrr
Ja też mam 19 lat i też się nigdy nie całowałam :) Autorko, jak to jest z tym u Ciebie?

Gość one brath
zawsze uwazalam ze nie ma sensu byc z kims, kto cie tak na maksa nie pociaga. Byc z nim z braku nikogo lepszego. A ze nigdy nie spotkalam kogos z kim bym chciala tak naprawde byc, to tez nie calowalam sie dla zabawy bo i po co. no a teraz takie dziewczyny sa uwazane za brzydule i z problemami w komunikacji, a wcale tak nie jest

Gość one breath
mysle ze to nie jest latwo poznac czy ktos caluje sie po raz pierwszy. Jednak mnie ogolnie sie faceci jakby boja. Nie wiem od czego to zalezy

Gość one breath
nw tym sensie tez sie z facetem za reke nie trzymalam, bo go nigdy nie mialam tak naprawde. A teraz chce, a on uciekl:/

Gość hr. Rozpór-Trzepiekoński
statystysznie kobiety żyją 80 lat, więc ci zostało jeszcze 61, jeśli będziesz dalej się tak zabierać jak pies do jeża, to pająki ci między nogami pajęczynę rozwieszą

Gość one breath
ale nie wiem jak to bedzie za 4 lata. Nie chce tego robic pierwszy raz z facetem z imprezy albo poznanym kilka minut wczesniej. Chociaz czasami na imprezie jak widac ze koles chce to mam ochote to zrobic, ale wiem ze bym zalowala

Gość one breath
a co ja na to poradze. Ostatnio np taki koles pytal sie nawet przed spotkaniem czy moze. A pozniej jak zwykle przy mnie byl skrepowany itd. A ja nie mialam zamiaru sie pierwsza na niego rzucac, bo pewnie by uciekl. Chociaz teraz juz i tak uciekl, wiec na jedno wyszlo

to rozpocznij od warg pionowych, jak ci nie wychodzi z poziomymi.

Gość one breath
czyli mam sie calowac z napalonym obcym facetem i dac mu sie obmacywac itd. moze jestem dziwna, ale mnie to nie bawi

no to zakon kamedułów bosych , zaprasza ....

Gość one breath
do pionowych tez trzeba miec faceta:P a z jakims przypadkowych to nie mam ochoty

może być facetka, na dobry początek

Gość one breath
chce byc z tym ktory uciekl. I najlepiej z nim wszystko. Ale jak uciekl to i tak za pozno. I czasami wydaje mi sie, ze wlasnie dlatego mu sie odechcialo bo jestem dziewica

Gość one breath
z facetka nie da rady, bo mnie nie kreca

Gość one breath
no ale jednak faceci od dziewic uciekaja mimo wszystko. taka prawda. bywacie beznadziejni. No a ja jestem gotowa tylko najpierw musze spotkac odpowiedniego kandydata. A jak slyszycie ze laska w wieku 19 lat nie miala faceta. to co sobie wyobrazacie?

nic dodać nic ująć, z braku chłopa zbzikowałaś, a prawiczek to samo z braku baby, prześlicie sobie e-maile, bo pasujecie do siebie, jak końska dupa do bata.

Gość one breath
nic;> no ja juz uslyszalam ze 19 letnie dziewice wyginely. a w sumie teraz czuje potrzebe bycia z kims. Wczesniej nie chcialam , a teraz juz tak. A z wami jak to jest? nie macie ochoty czasami po prostu pocelowac dziewczyny na imprezie albo gdzies indziej. zeby zobaczyc jak to jest po prostu?