Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość one breath

mam 19 lat i nigdy sie nie calowalam

Polecane posty

Gość hahahahahhahhhhhhaaaa
mam więcej lat od ciebie i się nie całowałem mnie by pewnie nie odstraszyło bo przynajmniej bym sięnei skompromitowa że co ???!!!! ty ?! przecież wszędzie gdzie się da naśmiewasz się z prawiczków, a sam się nawet nie całowałeś ?! co za hipokryzja !!!

Gość one breath
narazie sobie poczekam na fajnego faceta. Bede w desperacji to wtedy zrobie jak radzisz. Ja sie zastanawiam tylko dlaczego ten koles uciekl. No a tak to co robicie:) ja rysuje a juz mam dosc powoli. No ale musze

no wiec autorko zamiast zakladac durne tematy na kafe:P zajmij sie czyms pozytecznym. mowiac durny temat nie mam na mysli durny sam w sobie, ale fakt ze kafeteryjne wypowiedzi wcale nie poprawia ci humoru a wrecz przeciwnie. zamiast czytac co na ten temat maja do powiedzenia samotne prawiczki, sfrustrowane zony albo przedwczesnie dojrzewajace nastolatki:P poczytaj sobie cos o poczuciu wlasnej wartosci ;) pozDrawiaM ;)

Gość jestem prawikiem ktory ma
25 lat i jestem smieciem

Gość one breath
depeche masz racje:) nie umiecie podniesc na duchu i dodac odwagi:P A robie cos pozytecznego bo prace na zajecia rysuje

25letni prawik- tak tak zrozumielismy ze jestes smieciem. ble ble - myslalam ze jestes kobieta, zastanawiajace gdyz w niektorych twoich postach zaimki osobowe wskazywaly na plec damska. ale to moze tylko moja wyobraznia.

Gość .stary prawik .
zaijcie mnie, prosze :(

Gość josstone
mam 23 lata. jak mialam 19 tez sie tym troche przejmowalam. teraz juz sie tym nie przejmuje :( nie mysle o tym, mam duzo zajec- niewiem co mnie spotka jutro za tydzien za rok, ale mysle ze ksiaze z bialej czekolady moze gdzies krazy w poblizu:)

Gość one breath
dobra to jako autorka zmieniam temat:P ide na impreze super hereoes :P jaki stroj proponujecie. jakas fajna superbohaterka, ale zebym dala robie to wyczarowac z ciuchow ktore posiadam, nie mam czasu na zakupy:P

Gość one breath
moj ksiaze z bialej czekolady wlasnie zaczal mnie unikac bez powodu:( no i odjechal na czekoladowym rumaku:P

Gość one breath
no to do catwoman nie mam ciuchow niestety. A ta wampirzyce jak sobie wyobrazasz?

Gość famme fatal
współczuję i to bardzo .... ;] całowanie jest przyejmne i wpływa dobrze na nasze samopoczucie, poczucie wartości, stajemy się szczęśliwsi i nie mówię tego ot tak sobie tylko to jest potwierdzone naukowo! i nie musi to być koniecznie całowanie z kimś kogo kochamy całowanie jak to określiłaś "dla zabawy" ma taki sam rezulata. Więc całujmy się wszyscy !

Gość bo prawiki to ni nie warte smi
ecie

Bo nikomu nie chciało się tam juz wypowiadac, no bo o czym tam pisac? Że mamy po 2x lat i nigdy nie mielismy dizewczyny? :D🖐️ Jak chcesz mogę Cię wesprzec w reaktywacji. 🖐️

raczej nikt juz nie mogl zniesc Waszych narzekan :P az takmi nie zalezy na reaktywacji , tak zapytalam , poprostu chcialam od czasu do czasu wskoczyc na temat i oblukac co slychac u innych :P

coemne dlugie wlosy czerwone usta ciemno zrobione oczy czerwona suknia z dlugimi rekawami w zasadzie to ja tak wygladam na codzien , wcale nie musialabym sie przebierac (no moze nie z ta suknia) :D

Gość prawiki sa zalosne
taka prawda

Widzę że tematyka i obsada wciąż ta sama tylko cyferki w topikach się zmieniają i..płcie. :)

Gość prawikow 25 lat
trzeba utylizowac