Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość one breath

mam 19 lat i nigdy sie nie calowalam

Polecane posty

Wiara to ja sie zapytalam co u Was :P u mnie wszytsko ok , studiuje dziennie na wymarzonej uczelni 16 godzin od domu , mam chlopaka ktory mnie wkurwia ale tak ogolnie to lubie go , w tygodniu sie ucze w weekend baluje , i o tak ooo jakos leci ten czas :O

"A z wami jak to jest? nie macie ochoty czasami po prostu pocelowac dziewczyny na imprezie albo gdzies indziej. zeby zobaczyc jak to jest po prostu?" To co my chcemy jest nieistotne, gdyż i tak jako odpady i samce omega nie mamy szans na dziewczynę. :classic_cool:🖐️ Mexx czyl ijednym słowem raj. :) My przegrywamy jak zwykle. 🖐️

Gość Elmo.
Ja mam 15 i uważam że to wogóle nie przeszkadza . bez jaj co w tym złego . Twoje życie :)

Gość one breath
jakie odpady? co tu wogole mowisz. Wcale tak nie jest. Przeciez na pierwszy rzut oka nikt nie wie jacy doswiadczenie jestescie. A faceci sa rozni i gusta tez sa rozne:)

"A z wami jak to jest? nie macie ochoty czasami po prostu pocelowac dziewczyny na imprezie albo gdzies indziej. zeby zobaczyc jak to jest po prostu?" To co my chcemy jest nieistotne, gdyż i tak jako odpady i samce omega nie mamy szans na dziewczynę. " wtrąciłbym jeszcze że nie bywamy na imprezach nie poznajemy dziewczyn a każda wolałaby zostać wiekuista dziewica niż się z nami całować

Gość one breath
Ja nie uwazam, ze cos w tym zlego, bo gdybym chciala to nie bylabym juz dziewica. To nic trudnego stracic dziewictwo. Ale teraz faceci nie doceniaja jak kobieta jest dziewica, bo mysla ze jest cos z nia nie tak skoro zaden jej nie chcial

Gość hr. Rozpór-Trzepiekoński
wystarczy w historii jedna dziewica orleańska i Emilia Plater....

"doswiadczenie jestescie" Ale brak doswiadczenia jest efektem posiadania masy nieatrakcyjnych cech, a to już problem. :D🖐️ Dziewictwo to nie to samo co prawictwo, tym bardziej jeżeli jestes atrakcjna i moze ale nie chcesz. 🖐️

Gość 21typ
karwa ludzie calwoania to nic wielkiego przylkaldas zusta i machasz jezorem wyczuwasz to kazdy ma w sobie to wyuczone nie rpzezywajcie tak

Gość one breath
na impreze mozna isc z jednym kumplem np wiec masa znajomych nie jest potrzebna. A jezeli facet o siebie dba, to napewno znajdzie sie jakas ktorej sie spodoba. Wiec bierzcie sie w garsc i cieszcie z zycia:>

Gość hr. Rozpór-Trzepiekoński
faceci uciekają, bo 19 letnia dziewica, to jak nic zażyczy sobie marsz weselny, w zamian za kopulację, a koleżanki tej dziewicy są dostępne bez takich wyrzeczeń......

Gość stary prawikkkkk
jesteśmy śmieciami

Gość one breath
czy jestem atrakcyjna nie wiem bo nie wygladam jak wiekszosc "extra lasek" na tym swiecie. Mysle ,ze naleze do tego typu dziewczyn jakich faceci unikaja

A jakich to faceci unikają? :D🖐️ "na impreze mozna isc z jednym kumplem np wiec masa znajomych nie jest potrzebna. A jezeli facet o siebie dba, to napewno znajdzie sie jakas ktorej sie spodoba. Wiec bierzcie sie w garsc i cieszcie z zycia:>" To ciekawe czemu tylu samotnych na swiecei. 🖐️

Gość one breath
no i o takim podejsciu wlasnie mowie. Janie chce wyjsc za maz przez najblizsze 9 lat bo i po co. Faceci nie lubia sie kobiet samowystarczalnych i wiedzacych czego chca.

Gość prawiczki 25 lat
= śmiecie

juz , musialam pranie odebrac :O tak kurwa raj , spiac 2 godziny , wstawiam pranie o 1.00 w nocy odebieram o 3.00 i na 10 na uczelnie , zajebiscie :O 🖐️ pracujesz wiara tam gdzie pracowales? i nie marudzcie :O

Gość one breath
Bo chodzi o to zeby to bylo obustronne. Bo co z tego jak sie spodobacie jakiejs dziewczynie , a ona wam nie. Chodzi o to ze oboje chcieli. a o to juz trudniej. No i zeby oboje umieli to okazac i sie nie bali

one breth a jakiego typu dziewczyn faceci unikaja? ja ladna ani zgrabna nie jestem a na powodzenie nie narzekam , mam faceta ktory szaleje za moim cialem itd mimo ze nie jest doskonale :) moze wiecej pewnosci siebie?

Gość jestem prawiczkiem i
jestem śmieciem 😭

'Ale teraz faceci nie doceniaja jak kobieta jest dziewica, bo mysla ze jest cos z nia nie tak skoro zaden jej nie chcial' liczy sie to co ty o sobie myslisz, na innych nie licz bo nie warto. :)

Gość one breath
gdyby wszyscy mowili otwarcie czego chca zycie byloby latwiejsze o hehe

Gość one breath
no ostatnio sie przekonalam wlasnie ze nie ma co liczyc na innych i przede wszystkim ufac. Bo tylko zle sie na tym wychodzi

Gość jestem prawikiem i jestem
ŚMIECIEM !!

Gość vhyifyif
o matko dziewczyno! i to jest powód żeby zakładać o tym temat?! mam znajome, które mają nawet więcej i nie uważają tego za nic dziwnego i sie tego nie wstydzą, bo nie ma czego