Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mklmldde

Ale mnie wkurwia nasza klasaaaaaaaaaa

Polecane posty

Gość mklmldde

Znowu znajoma zamiescila kolejne zdjecie ze slubu swojego. Czy ludzie musza sie tak chwaliuc??

Gość Ups...........................
Zlikwiduj konto nie będziesz mieć problemu.

Gość a mnie NK nie wkurza
bo nie mam tam konta i tam nie wchodzę :)

Gość to jest pikuś*
a jak laski robią sobie same zdjęcia w jednej pozycji i do twgo wykrzywiają maski we wszystkie możliwe sposoby i tak tasmowo wklejaja ?! albo zawalają dziećmi?!

To tam nie zaglądaj. Normalni ludzie nie uzależniają swojego humoru od zdjęć znajomych na nk :p

zdjęcia jeszcze nie są takie traszne, a nasza klasa nie najgorsza. Najgorszy jest facebook. Jak mam takich znajomych (szczególnie kobiety) o których wiem wszystko co robia, gdzie sa, o czym i z kim rozmawiają. Nikt nie bedzie zamieszczal zdjęć ukazujacych swoje nieszczescie wiec facebook tworzy mylne wrazenie ze ktos jest ciagle zajebiscie szczesliwy a to jest zludne i dlatego moze wkurzac.

Gość Kasiasiasiasiasia
Ona22- nie masz racji. Jest jeszcze pełno takich osób, które wszystkie swoje żale i nieszczęścia muszą wypisać na tablicy.

Gość foty to nic
Moja znajoma miała problemy z mężem. On jej na nk w śledziku napisał, że ją kocha, że rozumie swoje błedy itd. Ona mu odpisała, że dlaczego tak późno zrozumiał itp. Normalnie komedia. Ludzie mieszkają ze sobą, a komunikują się przez nk. :D

ale zdjec nie zamieszczaja a co do zamieszczania tekstow o tym jak im zle to sie zgadzam, poza tym wiekszosc z nas jest wzrokowcami i bardziej działają na nas zdjęcia niz slowa pisane, tymbardziej ze ze zdjecia da sie wiecej wyczytac, bo jak ktos napisze "ale chujowy dzien dzis, spac mi sie chce" - to nie jest zadna informacja.

foty to nic - po kiego napisal w sledziku skoro mogl napisac chociaz prywatnie:-)

a CO tY TAKA ZAZDROSNA? Chce sie pochwalic to niech sie chwali, to byl pewnie piekny dzien:) I dobrze ze sie chwali. W Polsce kazdy tylko narzeka, na male place, drogie jedzenie, zdrowie, sasiadow, meza... ciagle narzeka i narzeka, a jak sie wreszcie jest czym pochwalic to bardzo dobrze

A ja jak widze na nk ze kolezanka byla np. na Malediwach czy Tunezji, albo zdjkecia na nowym rowerze, to ciesze sie ze ja stac, ze moze sobie na to pozwolic. Przeciez to ze ona ma, to mi niczego nie ubylo, prawda? Poza tym wierze w karme i nie zazdrosze nikomu i zle nie zycze. radze i Tobie troszeczke wyluzowac, bo taka zazdrosc tylko pobudza w Tobie nerwy i tylko Ty masz zle samopoczucie. Kolezanka na zdjeciach jest szczesliwa, a Ty? sfrustrowana

Gość a skąd Ty wiesz
że ktoś jest zazdrosny?

Gość a no kurna 3232
przeciez od tego jest ta nasza klasa i inne podobne portale, zeby sie dzielic zdjeciami i wydarzeniami ze znajomymi, ja nk nie mam ale to dlaego ze mam wszystkich na fb to usunelam nk, ale dzieku facebookowi nie jestem az tak bardzo w tle z wiadomosciami z mojego miasta ....

Gość 666 simian raticus 997
Uprawiam seks dzięki temu portalowi darmowy!

To widac, bo czym mozna wyjasnic zdenerwowanie ze ktos wrzuca swoje fotki. Jakbys Ty dala fotke np. z wesela znajomen i na tej fotce wygladzs rewelacyjnie, jestes dobrze ubrana, ladnie umalowana itp., a ja jestem wkurwiona jak zobaczylam to zdjecie....to co bys pomyslala? ze jestem zazdrosna, ze dobrze wygladasz, dobrze sie bawisz, i jestes szczesliwa, pprawda? Chyba ze masz inny pomysl na wyjasnienie mojego wkurwienia

Gość prawda to jest taka
że ludzie lubią się chwalić tym, gdzie byli, co mają, z kim są związani. Lubią jak pod jednym zdjęciem jest masa takich samych komentarzy. Na przykład: jaka śliczna z Was para. Kiedyś zapytałam koleżankę dlaczego umieszcza tak dużo zdjęć na nk i facebooku. Powiedziała, że ma w rodzinie i wśród znajomych osoby, którym chciałaby pokazać te zdjęcia. Gówno prawda. Chciała się pochwalić i tyle. Gdyby jej zależało na tym, żeby te zdjęcia trafiły do tych konkretnych osób to wysłałaby jej chociażby mailem. Ale wtedy nie zobaczyliby ich wszyscy i nie miałaby tylu komentarzy. Ludzie lubią chwalić, ale przyznać się do tego już niekoniecznie.

Gość a skąd Ty wiesz
Jakbys Ty dala fotke np. z wesela znajomen i na tej fotce wygladzs rewelacyjnie, jestes dobrze ubrana, ladnie umalowana itp., a ja jestem wk**wiona jak zobaczylam to zdjecie....to co bys pomyslala? Co Ty bredzisz? Nic bym nie pomyślała. Do głowy by mi nie przyszło, że ktoś może zazdrościć tego jak wyglądam na zdjęciu albo gdzie to zdjęcie było robione. Wrzucasz wszystkich do jednego wora. To niedobrze.