Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FFF1

DZIEWCZYNY NATURALNE..NIEDEPILOWANE- SA TAKIE W OGÓLE?

Polecane posty

Gość ijcoiwcjw
ja spotykam sie z 30 latkiem i lubi łyse. Ale ile ludzi tyle z. Ja golę się codziennie cała < bikini, pachy, nogi> i go to kręci. jak pierwszy raz ze mną spał to powiedział, ze super, że jestem taka gładka !

Gość adamos
Witam jestem mega wielkim fanem owlosionych cipeczek, to niesamowicie piekny widok, jesli sa jakies chetne do popisania, to tuaj podaje maila adamos1979@interia.pl. Podrawiam!

Gość janjar
naturalne z włoskami najładniejsze...mam 44l muzyk, poeta, romantyk , troszkę puszysty ale nie w głowie, gram w tenisa, badmintona, lubie bardzo romantyczne noce ciekawe głebokie rozmowy z ładną mądrą dziewczyną...jeśli ciekawi cie poznanie takiego gościa to fajnie może zabijemy nudę i nie jedna noc...

Gość do autora....
jesli szukasz zarosnietych to tylko wloszki :) prawie zadna nic nie goli - jestem naturystka i w osrodkach w europie kilkanascie tysiecy nagich ludzi juz widzialam to wiem co pisze. ale generalnie to 80% pan i 70% panow w KAZDYM wieku jest wygolonych na zero (przynajmniej tych z zachodniej europy) takze zarosniete kobiety znalezc coraz ciezej :)

Gość janjar
Fajne są też Czesz-ki, nie dość że owłosione to jeszcze uczesane..."ki" wystepije wszędzie "włosz-ki" "Pol-ki" itd , to skrót od pierwszej i ost litery słowa "KobietkI"... są jeszcze Francuz-ki ale równiez Włosz-ki jak i Czesz-ki są często Francuz-kami...pozdr serd

Gość powazny niedepilowanej
Do a-nnna. Witaj,ja szanuje i podziwiamniedepilowane kobiety dlatego chetnie cie poznam. Napisz jaki masz skype. Porozmawiali bysmy

Gość powazny niedepilowanej
Szukam niedepilowanej,calkiem owlosionej kobiety. Uwazam to za czarujacy,powabny i sexowny widok. Chcialbym poznac taka wlasnie kobiete. Prosze o Skyp

Gość reno59
Cudowne są kobiety z zarostem i basta ! Uwielbiam takie są wyjątkowe.Chciał bym poznać takie z przyjemnością. Pozdrawiam wszystkie naturalne !

Gość gość
Tylko gęsty czarny zarost na c*pce !! Pończoszki,szpilki sex apeal -to jest to Zapraszam do kontaktu-wszystko do ustalenia-kisss ja 36lat wawa

Gość gość
Tak jest też i u mnie.Zarost we wszystkich miejscach u kobiety to co uwielbiam.Rozumiem też,że w lecie podgala się co nieco i wtedy cierpię.Czarny :) ale i ciemno brązowe są cudowne.

Gość Sztywniaczek
Lubię też takie :) Mają większy temperament :)

Gość gość
Mało jest takich kobiet co szanują naturę.Te co się depilują uważają się za coś lepszego,a wcale tak nie jest. Ja mam wstręt do wygolonych c*p.

tez poznam chetnie kobiete z poznaniai okolic ktora sie nie depiluje

Gość gość
Mieć taką kobietę to marzenie.

Gość gość
Ja jestem taka niedepilowana naturalna dziewczyna.

Gość do gość
a ile masz lat?

Gość gość
w najblizszym zoo na wybiegu u szympansow znajdziesz cale stado, mozesz startowac, zreszta to nie musza byc szympansy tylko bedziesz mial problem, bo nawet one sie czasem myja

Gość gość
To co te niewydepilowane się nie myją ? Nie sądzę. Macie chyba skrzywione pojęcie o tym. Higiena, a owłosienie to dwie różne sprawy. Zawsze będę bronił te kobiety naturalne bo one są cudowne.

Gość uwielbiam naturalne
uwielbiam kobiety z zarośniętymi pachami, włosy na cipce najlepiej jak wystają z majtek i taki meszek od cipki do pępka i oczywiście owłosiona pupa a jak widzę włoski na nogach to jestem już w siódmym niebie

Gość gość
Moja seksi żonka też nie depiluję cipki, uwielbiam ją zarośniętą.

Gość gość
Wejdź na E-MASTURBACJA.PL Mi pomogli i poznałem masę znajomych do wspólnej onanizacji

Gość gość
Na początku znajomości zona dbała o to żeby być wygolona. Ale po 10latach już nie goli cipki tylko pachy i nogi. Żona już prawie 7lat nie goli cipki i uwielbiam gdy lize jej cipke i wyciągam z ust jej włosy. To jest prawdziwe i naturalne . Teraz gdy ja widzę w majtkach to włosy wychodzą wszędzie i z żoną jeździmy na basen i nad morze widać jak wychodzą jej włosy . Ostatnio na basenie usłyszałem jak mlodz chłopaki mówili przy mnie i mojej żonie nie wiedząc że jestem jej mężem ze tą owlosiona cipke to bym chciał wylizac. Naprawdę zona ma piękną i owlosiona cipke i kocham ja lizac i wcale nie smierdzi

Gość gość tom
Mam 35 lat i też uwielbiam nie ogolone pipcie :D moja Dziewczyna tez tego nie robi. Niestety jest blondynką i nie ma wielu kłaczków, nie ma to jak gęsty czarny zarost od pupki aż do pępka!

Gość Darek39
ja też parę razy namówiłem żonę na niegolenie pipki, czasem daje się też namówić na parodniowy zarost pod pachami ale nogi niestety goli regularnie, chciałbym poznać panią całkowicie niedepilowaną panią z wielkim czarnym gęstym zarostem

Gość gość
Idz do dzżungli kolo tam znajdniesz całe okłaczone i nawet po drzewach skaczące:)

Gość gość
Baby do małp porównujesz a faceci to co? Każda kobieta naturalnie jest owlosiona czy tego chcesz czy nie.

Gość gość
Prawdę mówiąc to taka wydepilowana lepiej wygląda dla mnie. W praktyce musiała by się co dzień golić by była gładziutka. Jeżeli tego nie robi to tak jak byś lizał papier ścierny. To ja już wolę z zarostem

Gość gość
Link: goo.gl/xqWtJZ Program partnerski to ciekawy sposób promowania własnej działalności oraz efektywny sposób zarobku dla partnerów. Celem programu jest promocja porównywarki finansowej eBroker.pl. W najnowszym programie eBrokera zachęcamy do wykorzystania porównywarki w celu wyboru najkorzystniejszej lokaty na rynku. Porównanie ofert banków, lokat oraz ubezpieczycieli pozwoli zaoszczędzić nie tylko czas, ale także pieniądze. Kim jest eBroker? Serwis eBroker.pl to porównywarka ofert banków i instytucji finansowych, której zadaniem jest rzetelne i obiektywne zestawienie ofert dostępnych na rynku, tak by umożliwić wybór najlepszej. eBroker.pl to lider polskiego rynku porównywarek finansowych. Kto może zarabiać? Na programie mogą zarabiać wszyscy Internauci. Każdego dnia ludzie biorą pożyczki, kredyty, zakładają lokaty lub kupują ubezpieczenia. Tematyka finansów dotyka wszystkich ludzi i nie da się od niej uciec. Promując eBroker tylko wśród naszych znajomych i rodziny możemy zarobić niezłe pieniądze. Nasi znajomi oszczędzają czas przeglądając porównania wszystkich ofert i sami decydują co wybrać bez wychodzenia z domu i stania w kolejkach. Do nas z kolei trafia prowizja (dzielimy się nią oczywiście z eBrokerem), którą normalnie bank wypłaca swoim pracownikom, w przypadku gdy klient zostanie pozyskany w placówce banku. Najlepsi partnerzy posiadający własne strony internetowe zarabiają miesięcznie nawet 50 000zł, a aktywnie działający zwykli użytkownicy mogą szybko osiągnąć poziom odpowiadający swojej normalnej pensji .Na czym zarabiamy? Partner otrzymuje wynagrodzenie za kliki w widgety, zapisanie do newslettera informacyjnego, wypełnienie formularza kontaktowego oraz sprzedaż konkretnej oferty. Stawki wahają się w zakresie od kilku do kilkudziesięciu złotych za akcję i są niezwłocznie dopisywane do konta klienta. Jak zarabiać? Program partnerski eBroker.pl udostępnia wszystkim zarejestrowanym partnerom komplet komponentów na strony www: widgety z porównywarkami, bannery oraz linki tekstowe. Każdy partner otrzymuje bezpłatnie subdomenę w serwisie eBrokera wraz z kompletnym i samoaktualizującym serwisem finansowym, dzięki czemu w programie mogą zarabiać również osoby nieposiadające własnych stron internetowych. eBroker.pl udostępnia także poradniki, które pozwolą skutecznie rozpocząć współpracę i szybko zacząć zarabiać pierwsze pieniądze.Wystartował nowy Programem Partnerski eBrokerPARTNER.pl, w którym łowimy okazje finansowe najlepsze na rynku kredyty i lokaty (porównanie wszystkich banków). Program przyciąga wydawców lepszymi stawkami i rzetelnym modelem wynagrodzeń jest to JEDYNY program na rynku, który tak oferuje unikatowe korzyści dla wydawców: wynagrodzenie za krótki lead nawet 50 zł (lead to tylko numer telefonu!) wypłata natychmiast na koniec miesiąca bez czekania na prowizje (jak w innych finansowych PP np. Bankiera) co miesiąc dodatkowo aż do 15% od zarobków Partnerów, którym polecisz PP eBroker Zarobkisą oczywiście nieograniczone, próg wypłaty to 150 zł. Średnio umieszczenie widgeta na blogu generuje ok 500 zł/mies. Gorąca okazja to Polecenia program dopiero wystartował, a więc właśnie teraz są największe szanse na zbudowanie swojej własnej sieci partnerskiej. Każde 10 poleconych osób może dać ok. 1500 zł co miesiąc (co miesiąc i na zawsze otrzymujesz 15% od zarobków poleconych blogerów, autorów wpisów na forach itp.). Bonus powitalny dla moich partnerów! Uwaga! Jeżeli zdecydujesz się przystąpić do programu partnerskiego eBroker z mojego polecenia, otrzymasz wynagrodzenie powitalne w wysokości 50zł, które zostanie naliczone jako Twój normalny zarobek w programie!a więc zacznij zarabiać ,skopiuj ten link na dole do przeglądarki internetowej i zarabiaj jak ja. Link: goo.gl/xqWtJZ

Gość gość
A ja może i chciałabym się czasem wygolić w miejscach intymnych, ale nie mogę... Kilka razy to robiłam i zawsze kończyło się zapaleniem mieszków włosowych a potem infekcją... Tak więc nogi i pachy gładkie a cipka i pupa nie. Jeden plus tych moich genów to piękne gęste i grube włosy na głowie. Brwi też mam ładne, naturalne nie rysowane :). A co do higieny, to można być czystą i zadbaną również z owłosieniem.

Gość Natura_gora
Ja jestem czarna i nie gole się nigdzie... Budzi to kontrowersje ale mam to gdzieś, ważne, że mi się podoba.