Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nirvana7633

nokia 5800 xpress music GG

Polecane posty

Gość nirvana7633

Ktoś umie pomóc ? Nie działa Gg w tej Nokii Instaluje się ok a potem na 8 % staje i wyskakuje błąd Wczesniej na LG ku 990 i tez było to samo a w sony ericsonie działa Od czego to zalezy Potrzebuje GG wNokii Poradzcie jak mozecie prosze

Gość nirvana 7633
Naprawde nikt nie umie pomóc ?Wszystko inne działa bez zarzutu -internet ,wi-fi ,google tylko to GG nie działa Poradzcie !!

Gość a czy jest to tel obslugiwany
przez te aplikacje?

Gość nirvana 7633
Tak napewno Sprawdziłam zanim zainstalowałam Zainstalowałam wersje na ten telefon Potem usunelam i jeszcze raz ze strony plusa Wpisałam numer i podało mi jaki to model Wiec to inny problem

Gość cos z kom masz nie tak
bo ja tez mam taka sama i instalowlam gg bez problemu

Gość nirvana 7633
Prosze napisz skąd pobrałes i czy instalowałes jakies wtyczki albo dodatki Trche mnie to denerwuje bo nie lubie jak cos mi nie działa Może masz jakies suestie Bede wdzieczna :)

Gość cos z kom masz nie tak
ja poprostu przez kom weszlam w internet i ze strony gg sciagnelam wersje gg na komorke...i dzialalo

Gość czyli to gg plus a nie mobilne
???? to sprobuj przelogowac telefon, plus ma ostatnio jakis problem z transmisja danych, przeslij sobie raz jeszcze konfiguracje na wap. najpierw konfiguracje potem przeloguj i sporbuj ponownie sie polaczyc

Gość nirvana 7633
Hmm spróbuje w ten sposób Dzięki za pomoc a jakby ktoś miał jakies wskazówki bo tez mu nie działało i musiał pokombinowac to prosze piszcie :)Jeszcze raz dziękuję