Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

herahekta

żonaty kawaler

Polecane posty

Witam mam 28 lat, dziecko i męża-policjanta. Mój koszmar polega na tym iż mąż zagląda do butelki bo kieliszek to zbyt małe określenie.Normalny człowiek po polówce jest pijany a ten wiadro wypije i jeszcze będzie mało . Jak pije to kilka dni ciągiem budzi się i dalej pije i pije, najczęściej poza domem pod sklepami, na stacjach paliwowych, jakieś imprezki stadionowe wszędzie. Najgorsze zaczyna się kiedy wraca i wyzywa mnie od dziw..,kur.., szmat, ...jebanych a ostatnio od garbatych..., każe mi się wynosi bo to jego dom(a dom jest wspólny zbudowany po ślubie) popycha lubi pokopać ale nie tak żeby były siniaki często coś pobije w domu np szyby w drzwiach szafki nawet szybę w samochodzie jak się tam schowałam. Koledzy są jego najlepszymi przyjaciółmi a ja największym wrogiem nawet się odzywac nie muszę żeby posłucha koncertu kur...I niestety wcale nie hamuje się przed dzieckiem .Potem trzeźwieje na kilka dni czasem nawet 2 tyg. i od nowa sielanka się zaczyna. Groziłam że to zgłoszę ale jak grochem o ścianę. I co ja mam zrobić ?? po pracy nawet do domu nie chce mi się wracać . Za mało zarabiam żeby wziąć adwokata do rozwodu a sama niewiele pewnie udowodnię jego znajomi nie będą przeciwko jemu zeznawać a sąsiedzi to teście. I tak błędne koło się kręci. I co ja mam zrobić ?? Proszę o poradę

Gość wez rozwod do tego kasy nie
trzeba wcale, po co ci adwokat, koles pije wiec wiesz... nagrajj moze na telefon jego wyczyny, moze jak wytrzezwieje i to zobaczy to sie opamieta. zabieraj dzieciaka stamtad. koles jest alkoholikiem. wspolczuje, musisz byc silna 🌻

Gość wystarczy jak najbardziej
w imie czego zmuszasz siebie i dziecko do cierpienia?

Gość klarysa53
kobieto!. czy urodziłaś się po to, by dać się poniewierać? W taki sposób "pielęgnujesz " przemoc w domu. Masz męża policjanta i aż trudno uwierzyć, że jesteś bezradna- zgłoś to właśnie na policji. może bezpośrednio jego przełożonemu. Weź dziecko na rękę, idź na"spacer" do jego szefa, pokaż mu swoje ślady po biciu. i musi napisać notatkę z takiego zgłoszenia. Wcześniej dobrze by było zrobić ew. obdukcję u lekarza. Nie możesz własnemu dziecku stworzyć piekła na ziemi. Im wcześniej to zrozumiesz, tym dla Was lepiej. W każdym mieście jest organizacja d/s przemocy w rodzinie . zgłoś się tam i szukaj pomocy.Powodzenia