Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrramba.

własnie byłam na księżycu w nowiu.

Polecane posty

Gość wrrrrrrrrrrrrrrrrrronki
Ta heidi to teraz będzie straszak na wszystkie puszczalskie typu Oskana Griszczuk - nie umiesz se życia ułożyć z białym, ułóz se z czarnym. I na tę piękną pierwsza Farela bo pewnie żałują, że się przyznał do tego chorego dziecka. I jeszcze mu rację we wszystkim przyznają po cichu, zwłaszcza , że sie rozpił, roznarkotyzował i zdemolował hotel jak się dowiedział, że zostanie ojcem. A nie miał jak się przyznać , że został wrobiony czego akurat pewnie się nie spodziewał i znowu i znowu i znowu to samo. No i pozna Mela Gibsona - może coś wyreżyseruje? Nie w tym roku to w przyszłym - pozyjemy zobaczymy. Tak myślę, że se spróbuje choć kto wie. Może coś napisze?

Gość wrrrrrrrrrrrrrrrrrronki
Mnie sie wydaje, że jego JEDYNY błąd tego Farrela bo przecież on chytry jest jak diabeł i tę karierę mógł zrobić i grać w dobrych filmach - to było to, że w tych Koreach był gwiazdą i bogiem, a w Hollywoodzie wszyscy byli uśmiechnięci i myslał, że cały Hollywood jest jego przyjacielem. No co uszło w Korei to tam już nie uszło i tyle. Nikt go nie znał i tyle. Tak do Hollywoodu nikt już nie wjedzie. Jedyne w czym miał rację to ta kasa, szczegóły? lepiej nie wnikać. :( I tyle :( Więc chyba ja myśle TO MIAŁA BYĆ GWIAZDA, ale to zwykły deb, który po prostu zarobił i ...uciekł. Dzieci pilnowac. No tak powiedzą, ale przecież on sie sam nie ustawił tak na rok 2010. Zobaczcie sobie gdzie on gra. To miało być zabawne pewnie, a stało się satyrą na Zydów. Bo kto to tak ustawił? Tylko Zydy :(