Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak zapomniec

jak zapomniec?

Polecane posty

Gość jak zapomniec

mówi ze niezdradził... pewności nie mam... pisali i dzownili bardzo duzo do siebie, widzieli sie pare razy ..znali sie niecałe 3 miesiące ... na weekendy wracał do domu i zachowywał sie normalnie..było nam tamtego czasu super w łóżku.. dowiedziałam sie....:(... mowił i mówi ze to tylko kolezanka..ze mu sie dobrze gadało.. pewnosci nie mam i miec niebede..ona mowi ze spali ze soba.. probuje zapomniec...wierzyc..ale jak??? jak tylko pomysle ze on, oni mogli...................zygac mi sie chce.. od tamtego momentu zycie sie posypało.. jest juz w domu na stałe.. zerwał kontakt z nia... ale jak złagodzic ból????

Gość .............................j

Gość jak zapomniec
po pierwsze --mowi ze niezdradził ---za fiuta go niezłapałam po drugie --- to nie takie proste --to moj mąż po trzecie --jest jeszcze mała córcia gdybym miała 100% pewność pozew był by w sądzie juz dawno...

Gość jak zapomniec
na początku mowiala ze nie ...ze nic miedzy nimi nie było... potem ze byla z stanie sie w nim zakochac.... potem jak jej powiedział przez telefon pare niemiłych słow powiedziała ze powie prawde --ze spali ze sobą... nie wiem komu wierzyc... ale jak zarazie zostałam w tym zwiazku..nie wiem czy sobie poradze z tym wszystkim... dlatego pytam.. jak sobie z tym poradzic..z bolem....jak zapomniec i sprobowac jakos normalnie zyc?????????

Gość .............................j

ja tam facetom nie wierze. nie wiem czy jest jakis sposob zebys mniej cierpiała, to chyba nigdy nie minie jesli zostaniesz z nim.

Gość jak zapomniec
wiec czy jezeli boli , i jezeli nie ma sie pewnosci na 100% o nalezy odejsc... i jest to ale ........czy on zdradził czy rzeczywiscie mowi prawde...... boje sie ze zrobie blad......... on wie ze nastepna taka jakas dziwna historia oznacza koniec........bez wzgledu wtady czy cos bylo czy nie...niebede czekala na wyjasnienia........po juz nie bedzie po co....... zresetowac przesłość...........:( wygrac z bólem.....:(

Gość uuuuuuuuupuppppppppp

Gość Emilka...
musisz sama se poradzic w tej stuacji nikt Ci nie pomoze a napewno nie tu bo wypowiedzi kazdej z nas bedziesz miala jeszcze wiekszy metlik w glowie. Zrob to co podpowiada serce..

Gość mamaniuni
też mam meża który sie niedawno wyprowadził ale z innych powodów, jakiś czas temu też wypisywała do niego pewna zdzira którą kiedyś znał ,szlak ją trafił jak sie dowiedziala że jest już żonaty i ma dziecko i robiłą wszytsko żeby z nim nawiązać kontakt ,mówie Ci że panny potrafią być prawdziwymi sukami,niezważają na nic,wie cja bym chyba uwierzyła mężowi ,każ mu przysiądz na dziecko że nic między nim a nią nie było..

Gość jak zapomniec
emilka --dzieki:) tylko w głowie mi tak szumi ze niesłysze co podpowiada serducho........ za duzo haosu jest.......:(:(:(:( za duzo pytajników..................:(

Gość jak zapomniec
mamaniuni -------------------- ta kobieta jest i rozwódką i wdową i mama 3 dzieci (najmłodsze 10 miesiecy).. wiesz próbowałam by przysiągł na nasze dziecko, a on stwierdził ze to dziecinada i niebedzie przysiegał, ze to głupota jest i tyle :(

Gość mamaniuni
skoro uważa że to dziecinada to niech przysięgnie,a jeśli nie chce to kłąmie,wiem to z doświadczenia,cóż może to go nauczy i wiecej nie bedzie ci robił takich numerów,a widzisz babsko jest zdesperowane i chwyta sie wszystkiego, może daj mu szanse jeśli bedziesz widziała że sie bardzo ociebie stara i zerwie z nią kontakt, a jeśli nie i nie przysięgnie ot ja bym mu "podziękowała" bo szkoda czasu kiedyś to sie znów powtórzy.....

Trudno jest cos doradzic gdy sie nie zna... ale opowiem Ci jak bylo ze mna To bylo 5lat temu dzien sylwestra strasznie sie poklocilismy i ta noc spedzilismy osobno wtedy bylam juz w ciazy.On wybral sie na impreze sam i wtedy ONA szalejaca za nim dziewczyna powiedzila ze swietnie sie z nim bawila a ta noc Sylwestrowa okazla sie najlepsza w jej zyciu.Powiedziala ze mnie zdradzil z nia! Bylam w szoku a moje mysli byly pewnie takie jak teraz Twoje. Z czasem uwierzylam jemu nie jej i teraz wiem ze dobrze zrobilam mam wspanialego meza i synka i cale szczescie ze przez nia nie zniszczylam tego szczescia! Pamietaj ze klamstwo zawsze wyjdzie

Gość jak zapomniec
przysiądz nieprzysięgnie napewno..juz go o to cisnełam.... kontaktu z nia nie ma na 100%.... ona mieszka 300km od nas (poznał ja na 3miesiecznym kursie).... nigdy w zyciu mi takiego numeru nie wywinął ..... a było przed tym kursem naprawde baaaaaaaardzo kiepsko,..tylko obgadalismy to i było suppper ----ale chyba nie dokońca skoro znalazł sobie kolezanke(??)....choc w domu bylo bardzo dobrze(wiekszosc czasu w łóżku jak przyjezdzał na weekendy)

Gość gfhfg
ja od 9 lat nie moge zapomniec o mojej pierwszej milosci qtora zrobila mnie z fagasem na szaro . Taki krzyz na zycie

Gość jak zapomniec
emilka ---tu bedzie problem....... bo jak napisałam wyzej ona mieszka daleko.... on sie zarzeka ze mnie nigdy niezdradził --bo od poczatku naszego zwiazku mowilismy ze zdrada i uderzenie =koniec i mi to powtarza.... ale moja wyobraznia działa na wysokich obrotach... tym bardziej ze on nicnie robi by to naprawic....zachowuje sie jakby nic sie niestało................:(

Bo moze naprawde nic sie nie stalo? Moze to tylko Twoja wyobraznia ... Moze on ja traktowal jak kolezanke a ona myslala inaczej. wiesz ze jezeli on mowi prawde to tak naprawde jego tez teraz to boli... ze mu sie wierzysz

Gość jak zapomniec
ale na poczatku jak sie go zapytałam to klamał ze to narzeczona kolegi , miał jej fotke w telefonie.... tyle rozmow i esów do niej... mam biling---jak patrze ze po esie do mnie byl es do niej.. ze es na dzien dobry do mnie i zaraz do niej.... ze tel do mnie , a po minucie do niej...... i taka przeplatanka... pisał ze teskni i myśli (tak ona mowila) a on ze tak tesknil ale za rozmowa z nia :(....... mam taki cholerny mentlik w głowie... fakt, faktem ze on jest typem człowieka ktorego nie da sie nielubic..ze jest zawsze pomocny, ze lubi towarzystwo kobiet (bez podtekstów seksulanych ) np. lubi sie z naszymi wspolnymi kolezankami wygłupiac (daj buziaka i takie tam przytulanki-wygłupianki)... moze ona wszytsko barła za bardzo serio??? ale tyle sie nierozmawia z koleznaką (ponad 200 rozmow i esów w miesiącu :(:(:(

Ja też uwierzyłam mężowi,że z nią skończył.Dowiedziałam się w kwietniu o jego zdradzie.Próbowałam mu wybaczyć i żyć z nim dalej.Dzisiaj mi oznajmił,że od 5 mscy spotyka się dalej z nią .Wyprowadził się ode mnie.Rozpieprzyli 2 małżeństwa.żryli mi psychikę.I co ja mam powiedzieć?

Gość dfgdfgdf
wszyscy zdradzaja

Gość auuutorkoooo
jak sobie radzisz? co u Ciebie napisz

daj tel.do tej suki nauczymy ją że się nie wchodzi z buciorami w czyjeś życie kapiszony wykorzystują sytuacje bo nie mają obowiązków nie potrafią same stworzyc rodziny niszczą wiec to co powinno byc nietykalne brzydzą mnie tacy ludzie

Gość pixidixi__
co u Ciebie? napisz!