Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natalia wawa

pytania do kobiet- bardzo wazne

Polecane posty

Gość natalia wawa

witam:) bardzo potrzebuje pomocy. pisze prace zaliczeniowa z psychologii o zachowaniu kobiet w zwiazkach. potrzebuje odpowiedzi od Pan na kilka pytan: 1. czy ktorakolwiek z Pan uwaza, ze partner moglby ja zdradzic? 2. jakie uczucie bylo uczuciem dominujacym w przypadku zajscia zdrady? 3. czego po zdradzie obiawialy sie Panie najbardziej? pytan jest jeszcze kila ale w zaleznosci od odpowiedzi bede wiedziala o co pytac dalej:) bede bardzo wdzieczna za pomoc z gory dziekuje

Gość aaaaaaaaaaaa
Przeciez baby sa nie logiczne .Zmien prace

Gość natalia wawa
z agrumentem czy baby sa logiczne czy nie nie bede dyskutowala bo i po co? zreszta nie o logike chodzi w temacie mojej pracy:)

ja ci odpowiem:) 1. czy ktorakolwiek z Pan uwaza, ze partner moglby ja zdradzic? Mógłby jak każdy chyba, ale mam nadzieję , że nie chce:P 2. jakie uczucie bylo uczuciem dominujacym w przypadku zajscia zdrady? Byłoby mi żal go, że jest taki głupi. Rozwód murowany 3. czego po zdradzie obiawialy sie Panie najbardziej? ja bym się obawiała, że mi dziecko na pamiatkę zostawił

1. czy ktorakolwiek z Pan uwaza, ze partner moglby ja zdradzic? Uważam, że mógłby. Ale nie przejmuję się. Jak będzie chciał to zrobi to, jak nie to nie. Nie ma co martwić się na zapas. 2. jakie uczucie bylo uczuciem dominujacym w przypadku zajscia zdrady? Podejrzewam, że nienawiść do całego rodu męskiego. 3. czego po zdradzie obiawialy sie Panie najbardziej? ---- nie zostałam nigdy zdradzona ( a przynajmniej o tym nie wiem)

1,tak(jeden już na 100% to zrobił:O) 2,zaskoczenie?żal?szok?....nie da się opisać:O 3,natrętnej kochanicy:O(i tu trafiłam nie chciała dać MI spokoju,żałosne to:O:O)

Gość 1966 K.
1. czemu nie 2. wsciekłosc, zosc, odraza 3. "0" zaufania

Gość natalia wawa
dziekuje bardzo za odzew! ok 4. jak w przypadku zdrady procentowo obwinialybycsie partnera a jak kochanke ( czyli powiedzmy to byla w 30 % wina faceta i w 70% kochanki)? 5. ile czasu po zdradzie milelo do utworzenia nowego zwiazku? 6. w przypadku rozstania jakich cech partnera brakowaloby Wam najbardziej?

4. jak w przypadku zdrady procentowo obwinialybycsie partnera a jak kochanke ( czyli powiedzmy to byla w 30 % wina faceta i w 70% kochanki)? 100 % wina faceta 5. ile czasu po zdradzie milelo do utworzenia nowego zwiazku? Myślę, że bardzo niewiele - może tydzień, dwa. Potem bym porzuciła. I tak parę razy... aby odreagować. 6. w przypadku rozstania jakich cech partnera brakowaloby Wam najbardziej? Gdybym rozstała się z aktualnym partnerem to brakowałoby mi jego ciepła, uwielbienia, komplementów, ciekawie spędzanego czasu.

4. jak w przypadku zdrady procentowo obwinialybycsie partnera a jak kochanke ( czyli powiedzmy to byla w 30 % wina faceta i w 70% kochanki)? Wina męża w końcu to on ma wobec mnie zobowiązania 5. ile czasu po zdradzie milelo do utworzenia nowego zwiazku? Tego niestety nie wiem 6. w przypadku rozstania jakich cech partnera brakowaloby Wam najbardziej? Poczucia bezpieczeństwa jakie mi obecnie daje

1. uważam że moj partner tego nie zrobi przynajmniej na tym etapie naszego zwiazku a co bedzie za 5 10 15 lat tego nikt nie wie.... 2. nie bylam nigdy zdradzona i mam nadzieje ze nigdy mnie to nie spotka... 3., 4., 5., 6. jak wyzej.. chyba jednak nie pomoge...:( ale na szczecie dla mnie:)

1.Mógłby gdyby był męską szmatą a o to go nie posądzam... 2.Gniew i chęć zemsty. 3.Że pójdę do pierdla na conajmniej 25 lat....

4.trudne pytanie,ale trzeba stawiać 100% wina faceta 5,w sumie 6 lat.a te wcześniejsze "związki" to bez rąk i nóg były:O 6.brakowało mi po prostu jego obecności,wiary jaką kiedyś wpuścił do naszego związku.nie da się opisać jakich cech takiego zdrajcy wtedy brakuje..

4. 80% wina suki 20% wina faceta 5.nie dotyczy 6.opiekuńczości i dawania poczucia bezpieczeństwa

Gość natalia wawa
dzieki:) mam teraz bardzo wazne pytanie i zalezy mi na calkowitej szczerosci z Pan strony bo to pytanie zasadnicze w mojej pracy i niestety zauwazylam, ze wiele kobiet odpowiada na nie nieszczerze, mianowicie 7. czym dla Pan jest poczucie bezpieczenstwa jakie daje partner?

7. Jest to dla mnie świadomość, że mogę na niego liczyć w każdej sytuacji.

7.Dla mnie jest to poczucie bezpieczeństwa analogiczne do uczucia dziecka przy matce.Partner jest moim opiekunem.

poczucie bezpieczenstwa to dla mnie pewnosc ze w 100% moge polegac na moim partnerze,wiem ze jak cos u mnie bedzie nie tak to zawsze mam kogos kto mi pomoze, wesprze mnie, przytuli. Poczucie bezpieczenstwa to bliskosc ktora sprawia ze w jego ramionach nie boje sie o nic, o nic sie nie martwie, wszystkie zmartwienia odchodza na bok. poczucie bezpieczestwa to takze zaufanie, pewnosc wiernosci, lojalosci, szczerosci, uczuc drugiej osoby... to moje zdanie...

Gość Anq25
1.czy ktorakolwiek z Pan uwaza, ze partner moglby ja zdradzic? Nie, jestem tego pewna. 2. jakie uczucie bylo uczuciem dominujacym w przypadku zajscia zdrady? Szok i rozczarowanie 3. czego po zdradzie obiawialy sie Panie najbardziej? Nie byłam zdradzona ale po zdradzie niczego bym się nie obawiała bo ten związek byłby już przeszłością. 4. jak w przypadku zdrady procentowo obwinialybycsie partnera a jak kochanke ( czyli powiedzmy to byla w 30 % wina faceta i w 70% kochanki)? Zależy od sytuacji. Jeżeli kochanka nie wiedziałaby że ma on kogoś i to on by ją "wyhaczył" to jego wina w 100%. Jeżeli ona by się bawiła w lisiczkę to wina po 50%. Jeżeli ktoś by mu dał jakiś narkotyk + sunia napierająca na niego to jego winy w tym jakieś 20% reszta jej. 5. ile czasu po zdradzie milelo do utworzenia nowego zwiazku? Wiele zależy od okoliczności. 6. w przypadku rozstania jakich cech partnera brakowaloby Wam najbardziej? Wszystkich poza napaleństwem na inne. 7. czym dla Pan jest poczucie bezpieczenstwa jakie daje partner? podstawą do funkcjonowania związku. Bez poczucia bezpieczeństwa i pewnosci że nie zostanie się oszukaną związek nie ma sensu.

Gość natalia wawa
jesli jakies Panie moglyby sie jeszcze wypowiedziec bede wdzieczna bo potrzebuje wiecej glosow do przeprowadzenia analizy:)

Gość burkina
1. czy ktorakolwiek z Pan uwaza, ze partner moglby ja zdradzic? KAŻDY może zdradzić 2. jakie uczucie bylo uczuciem dominujacym w przypadku zajscia zdrady? wkurzenie 3. czego po zdradzie obiawialy sie Panie najbardziej? A czego miałabym się obawiać? pytanie od czapy, trzeba byłoby przeorganizować życie i tyle. 4. jak w przypadku zdrady procentowo obwinialybycsie partnera a jak kochanke ( czyli powiedzmy to byla w 30 % wina faceta i w 70% kochanki)? Faceta trudno zgwałcić siłą... 5. ile czasu po zdradzie milelo do utworzenia nowego zwiazku? któż to przewidzi? 6. w przypadku rozstania jakich cech partnera brakowaloby Wam najbardziej? trudne pytanie, przy rozstaniu partnera ocenia się ciut inaczej niż przy hipotetycznych dywagacjach 7. czym dla Pan jest poczucie bezpieczenstwa jakie daje partner? Poczucie bezpieczeństwa nie może być uzależnione od istnienia partnera - bo to żadne bezpieczeństwo. Żeby czuć się bezpiecznie muszę zarabiać, mieć oszczędności, facet nie ma z tym nic wspólnego.

Gość natalia wawa
pytania 3 i 5 nie sa pytaniami " od czapy" na te oytania odpowiadaly kobiety juz po zdradzie czyli one potrafily podac konkretne odpowiedzi. ale mimo wszystko dziekuje za pozostale odpowiedzi

Gość te psycholog
psycholog to przeprowadza METODOLOGICZNIE POPRAWNE BADANIA a nie pyta na zasadzie łapanki na kafe. inaczej twoja praca zaliczeniowa mazna se tyłek podetrzec. jak nie robisz własnych to znajdz cudze, na bank były w tym temacie i zrób odnosnik.

1. tak 2. chyba złość 3. faz żałowania podjętej decyzji 4. 100% winy po obu stronach, nie można być winnym w jakiejś części 5. nie wiem 6. spokoju i opanowania, inteligencji i bystrości 7. obligatoryjnym elementem związku

Gość natalia wawa
etodologicznie poprawne badania tez zostana przeprowadzone ale ciezko mi znalezc odpowiednia grupe ludzi. pozatym to jest praca zaliczeniowa, wiec glownie chodzi o to, zebysmy pokazali, ze potrafimy pisac prace a nie o jej rezultaty. nie chce jednak wymyslac odpowiedzi z kosmosu wiec pytam na forum