Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekawska Kobitka

Pytanie do facetów...

Polecane posty

Gość Ciekawska Kobitka

Jeśli miał byś do wyboru dwie laski: 1. Bardzo małe piersi, ale uwielbiajaca seks 2. Duże piersi i przeciętnie lubiąca seks, to którą byś wybrał? Czy wielkość piersi ma aż tak duże znaczenie i czy ewentualnie jak kobieta stara się w łóżu to może nadrobić ten mankament? matki natury;)

Gość brudny dzoyyyy
2. Duże piersi i przeciętnie lubiąca seks, przynajmniej bardziej pewne ze mnie w rogi nie walnie

Gość Ciekawska Kobitka
Uważasz że jak kobieta uwielbia seks to od razu w bok musi iść? Wy faceci naprawdę się tego tak obawiacie? Wnioskując z Twojej odpowiedzi,skoro się boisz,że poszłaby w bok, to zakładasz, że taka z małymi piersiami ale uwielbiająca seks też może mieć duże powodzenie?;)

jedynke jak dla mnie poprosze. ja po prostu lubie seks. prosic sie o niego nie zamierzam. piersi lubie duze, ale nie samymi piersiami facet zyje. ;) dla mnie jedyneczka.

Gość Ciekawska Kobitka
Ty mądry facet jesteś jak tak czytam Twoje wypowiedzi, wnioskuję, że jakimś szczeniakiem wobec tego już nie jestes ;p Kobieta miałaby pewnie fajną zabawę z Tobą jak Ty tak seks lubisz :) I pewnie lepiej dla niej żeby też lubiła, bo szybko byś poszukał substytutu - mam rację?;)

Gość asdfsdfghsdfg
Ciekawska nie przejmuj się tak swoimi cyckami, mnie się podobają małe piersi

hehe zawsze przed poznaniem kogos robie wywiad srodowiskowy. nie zdarzylo mi sie trafic na pania bez temperamentu. ;) odpukac w niemalowane drewno.. nie wiem czy bym szybko szukal substytutu. poszukalbym jakiegos rozwiazania wspolnie z nia. wiem ze temperament albo sie ma, albo nie.

Gość Ciekawska Kobitka
asdfsdfghsdfg - już się tak bardzo nie przejmuję, trochę z tego wyrosłam ;) Zresztą grunt, że facetą się podobam - nadrabiam twarzą, figurą i temperamentem, mądrzy i dojrzali faceci to docenią, a debile i małolaci mnie nie interesują ;P Zresztą faceci też idealni nie są, ważne żeby mieli coś pociągającego w sobie i mnie wygladem nie odrzucali oraz fajny charakter i inteligencje :) Tak, chyba pociągają mnie niegrzeczni intelektualiści ;)

Gość Ciekawska Kobitka
Czy więcej na tym forum już nie ma odważnych panów, co by się wypowiedzieli?;) Czekam na komentarze od Was:)

lubie kobiety bez kompleksow. inteligencja u kobiet bardzo mile widziana. temperament. to slynne powiedzenie o kucharce, dziwce itd.. prawdziwe. Ciekawska - bardzo fajnie sie reklamujesz. "..nadrabiam twarzą, figurą i temperamentem, mądrzy i dojrzali faceci to docenią.." doceniamy takie kobiety.

Gość wrrrrr wrrrrrrrrrrrrrr
FacetOM się podobam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FacetOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Analfabetko! :O

O co chodzi? pzecież piersi nie służą do uprawiania sexu. to po prostu umieszczone w dziwnym miejscu gruczoły mleczne. Dla mnie afrodyzjakiem jest inteligencja. Jak kobitka głupia to sie zmieniam w impotenta. Gdyby głównym czynnikiem był rozmiar piersi to faceci gromadnie chadzali by na łąke obmacywac krowy...no chyba, że by chcieli ale byków sie boją

Gość Ciekawska Kobitka
wrrrrr wrrrrrrrrrrrrrr czepisz się! Ty nigdy błędu ortograficznego nie zrobiłeś?! :P A za analfabetkę się nie uważam :p Czy poza tym nic ciekawszego do dodania do tematu już nie masz?

Gość Ciekawska Kobitka
"Xmanrevenge O co chodzi? pzecież piersi nie służą do uprawiania sexu. to po prostu umieszczone w dziwnym miejscu gruczoły mleczne. Dla mnie afrodyzjakiem jest inteligencja. Jak kobitka głupia to sie zmieniam w impotenta. Gdyby głównym czynnikiem był rozmiar piersi to faceci gromadnie chadzali by na łąke obmacywac krowy...no chyba, że by chcieli ale byków sie boją" Do uprawiania seksu, jak do uprawiania seksu, ale jednak jakimś wabikiem erotycznym są ;) Jak kobieta ma ładne (w sensie ładny kszałt i są zadbane, jędrne)i nie za duże, to mi też się podobają, bo i piękno kobiecego ciała jestem w stanie docenić:)

Gość Ciekawska Kobitka
Pierwszy wolny nick coś mi moja kobieca intuicja podpowiada, ze fajny facet z Ciebie jest :) A powiedzonko z kucharką, gospodynią i dziwką się sprawdza. Kiedyś, dawno temu ,jakiś facet powiedział mi, że gdyby tylko kobieta wiedziała, w jaki sposób myśli facet, to mogłaby mieć prawie każdego i później właśnie sprzedał tą anegdotkę ;)

Gość daro9
Tylko, że na piesiach i seksie kobieta się nie kończy. A gdzie reszta: kolor włosów, wzrost, uroda, piegi, i najważniejsze: to coś.

Myślę, że większość facetów wybrałaby kobietę z temperamentem. Piersi, jak wiadomo, są tylko piersiami. Chyba, że facet potrzebuje kobiety do celów reprezentacyjnych, a seks interesuje go średnio.

Gość uhohaheh
oh to cudownie, bo rozmiar moich piersi jest odwrotnie proporcjonalny do libido;p

Ciekawska Kobitka - rozumiem, że Ty masz małe piersi (jak małe) i bardzo lubisz seks (jak bardzo)? :P No i co to dla Ciebie znaczy - lubi seks? Napisz, bo byś mogła zrobić, a czego nie z fajnym facetem... :)

Kobieta jak jest dzika w łużku (poza nim też) to może nawet sobie nawet nie mieć biustu i odwrotnie- może mieć mega fajne piersi, a jak jest kołkiem to żaden facet nie wytrzyma na dłuższą metę. Reasumując- wyłącznie opcja 1!

co za głupie pytanie to tak jak by was zapytać czy wolicie facetów owłosionych na klacie czy nie .Są gusta i guściki i zależy od człowieka.

Gość chris276
małe cyski i lubiąca sex...ZDECYDOWANIE!!!

Gość Ciekawska Kobitka
"Pierwszy wolny nick nie potwierdzam, nie zaprzeczam.. moze kiedys bedziesz miala okazje sie przekonac. " Mimo wszystko zabrzmiało jak zapowiedź czegoś miłego ;) Widzę, że umiesz kusić... Ale czego się mozna było innego spodziewać, skoro twierdzisz, że masz taki duży temperament... Wszak taka Twoja natura;)

Gość Ciekawska Kobitka
"jakis tam facet co za głupie pytanie to tak jak by was zapytać czy wolicie facetów owłosionych na klacie czy nie .Są gusta i guściki i zależy od człowieka. " Myślę, że pytanie nie jest głupie, bo nikt by nie odpowiedział. Zresztą podobno nie ma głupich pytań, a jednynie głupie odpowiedzi... A pytania w stylu jakich facetów wolicie, też już były ;) A spytałam, bo jestem ciekawska :P

Gość Ciekawska Kobitka
"Wredniak Paskudny Ciekawska Kobitka - rozumiem, że Ty masz małe piersi (jak małe) i bardzo lubisz seks (jak bardzo)? No i co to dla Ciebie znaczy - lubi seks? Napisz, bo byś mogła zrobić, a czego nie z fajnym facetem... " Piersi mam małe B, więc są naprawdę małe ale kształt mają ładny (okrągłe - w kształcie jabłka fachowo się chyba mówi ;) ) i fajniutkie, sterczace brodawki, które są mega wrażliwe na pieszczoty :) Seks bardzo lubię i jest raczej mało rzeczy, których bym nie zrobiła. Z całą pewnością odpada jakieś ostre sm, czy takie dewiacje jak oddawanie kału na siebie, bo coś takiego napawa mnie obrzydzeniem. A jak interesuje Cię coś konkretnego to zadaj pytanie bardziej szczegółowo :)

Gość Ciekawska Kobitka
"jakis tam facet przepraszam nie chciałem ciebie urazić tylko mi tak wyszło bo jak wiele jest ludzi tak wiele jest preferencji " W sumie to nie uraziłeś, ale jakoś nie mogłam pozostawić tego bez odpowiedzi ;) Pozdrawiam:)