Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurkma

Proszę doradźcie! Błagam!

Polecane posty

Gość kurkma

Jest pewna osoba, którą znam tylko przez internet. Jest z zagranicy i pomimo, że jeszcze nigdy sie nie spotkaliśmy jesteśmy blisko. Gadamy ze sobą 9 miesięcy. Ta osoba chciałaby przysłać mi coś pocztą i ja tej osobie również. Teraz pytanie czy podałybyście osobie z zagranicy (z Australii konkretnie) swój adres? Czy raczej bałybyście się?

ja bym sie bala, niewiadomo kto to jest. moze jakis wlasciciel austriackiego burdelu. podasz mu adres on podesle do ciebie kogos zaczai sie w krzakach i.. noo lepiej nie podawaj.

Gość kurkma
Ale opłacało by mu sie rżnąć głupa przez 9 miesięcy, żeby zdobyć do tego burdelu 1 osobe?

no wiesz moze nie tylko przed toba rznie glupa, ale wiesz co ja bym nie podawala a tyy zrobisz jak uwazasz. zapytaj jeszcze jakiejs kumpeli o zdanie

Gość kurkma
Dzięki za opinie :) Troche mi głupio pytać kogoś znajomego. Wole to pytanie zadać aninimowo. Wypowie się ktos jeszcze?

Gość nie podawaj adresu
mozesz założyc tymczasowa skrzynke pocztowa, najlepiej w miescie oddalonym min. o 20 km od swojego. Jeśli tak ci zależy na tym co masz dostac pocztą.

Gość kurkma
A jak sie zakłada taką skrzynkę?