Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pan..M

błahostka = DUŻY PROBLEM

Polecane posty

Gość Pan..M

Witam wszystkich tu obecnych i czytających , proszę o wyrozumiałość wiem problem jaki opisze i który mnie dręczy może wydawać się głupi denny i dojdziecie do wniosku że facet nie ma większych problemów na głowie itp , nic na to nie poradze taki już ze mnie model za bardzo mi zależy może jestem za bardzo opiekuńczy uczynny ehh :( ... aczkolwiek jakiś czas temu poznałem dziewczyne (grubo rok temu ) ale dopiero od paru miesięcy jestesmy razem dla utrudnienia nasz związek jest związkiem "na odległość" , ona obecnie jest troszke zalatana ma dużo nauki więc jej nie chce przeszkadzać i wyczekuje swojego momentu ( kiedy moge z nią popisać sms ,gg , albo poprostu do niej wpaść) . Ostatnio poprosiła mnie o przysługę ( czy nie mógł bym z rana kupić dla niej doładowania ) oczywiście przytaknąłem ale jakieś licho mnie podkusiło i palnałem prawde że doładuje pomimo tego że na styk mi wystarczy pieniędzy , wtedy odpisała że się obejdzie i już nie chce dopisując na końcu "żegnam" co dało mi do zrozumienia że zaczął sie jej paskudny humorek ;/ , następnego bladego ranka kupiłem te felerne doładowanie i jej wysłałem , po tym fakcie pisałem do niej dzwoniłem stała się nieuchwytna nie przejałem sie zbytnio tłumacząc to jej nauką po blisko tygodniu kiedy się pytałem co sie stało że milczy ....wtedy stało się wyparowała żebym jej dał spokój i juz wiecej do niej nie pisał abym o niej zapomniał , wypytując powodu podała incydent z doładowaniem :( . I tu rodzi sie moje pytanie czy ona czasami nie przesadziła , wiem mogła sobie za pewne pomysleć że mam ją niby za materialistke albo że zrobiłem to z litości ( bynajmniej tak uważam ze tak mogła pomysleć) ;/ a mym szczerym zamiarem było to aby zrobić jej przyjemność aby wiedziała że jest ktoś kto będzie w stanie się dla niej poświęcić ...wstać z samego rana marznąć tylko po to aby mogła się usmiechnąć wiedząc że ma kogoś takiego jak ja :(( . Wiem problem pokroju takich jak by go wogóle nie było , ale jednak ... spełniam się zawodowo i we wszystkich pozostałych dziedzinach zyciowych i to jest jedyna ma bolączka , zależy mi na tej dziewczynie i to bardzo bardzo , i prosze o rady co mam robić aby ją odzyskać dać jej czas ? jak przepraszam w formie piśmiennej to odpisuje owszem nic przyjemnego mi nie pisze ale to może znak że jej zalezy jeszcze ? bo ile tygodni można się gniewać o tak przypadkową niefortunną sytuacje nie zdradziłem nie wyzwałem .....oczywiście nie bagatelizuje problemu .......... z góry dziękuje i pozdrawiam :(((

Gość arsis
oj, moim zdaniem zdecydowanie przesadzila... nie chce jej obrazac, wiem, ze ci na niej zalezy, ale wg mnie to dziwna jest, conajmniej dziwna! to twoje wtracenie o 'pieniadzach na styk' tez zbedne bylo, nie jakies wyjatkowo zle, po prostu zbedne. Ale! to nie powod by konczyc znajomosc. Moze cos innego na rzeczy bylo? Pozdrawiam

Ona jest, mówiąc delikatnie, niepoważna. Typ księżniczki:P A oddała Ci kasę za to doładowanie? Wiesz, co innego strzelić focha (mogła mieć okres czy cokolwiek) a co innego trwać w tym fochu. Tym bardziej przy związku na odległość. Co bym zrobił? Powiedział, że nie podoba mi się jej zachowanie. Że związek to partnerstwo a nie księżniczka i parobek. Że jeśli zamierza się obrażać za to, że zrobiłem coś dla niej to ciągnięcie tego nie ma sensu.

Gość Pan..M
Czy ja wiem .... że cienki bolek (niby mówią że każda kobieta to cicha materialistka i mogą to bardzo dobrze skrywać w sobie)

Gość Pan..M
Czy ja wiem .... że cienki bolek (niby mówią że każda kobieta to cicha materialistka i mogą to bardzo dobrze skrywać w sobie) osobiście tak nie uważam , co do tematu drugiej innej natury to moż e dlatego tak ze mną pogrywa z e względu na swojego byłego faceta (zdradził ją wyzwał i przez pewny czas na swój sposób "dręczył" , i tym samym z pewnością chce mi pokazać ż e musz e się jednak starac aby jej nie stracić .... :( chodz sam nie wiem kto zrozumie kobiety (poprzedni wpis mi ucięło dosyć niefortunnie oczerniając kobiety ...Przepraszam * )

Gość jeffk
dobrze, być może pozbyłeś się k..y.

Gość Mertoro
Prośba z doładowaniem była swoistym testem i miał za zadanie ocenić jakim jesteś facetem. Wstając rano i kupując to doładowanie pokazałeś jej brak pewności siebie, a to stawia Cię w niekorzystnym świetle - zostałeś zakwalifikowany jako "cipek bez własnego zdania", który nie czuje się jako wartościowy partner i musi kupować jej przychylność.

Gość Pan..M
do Mertoro z tego co napisałeś wynika bardzo mało pawdy , na głowe sobie nie dam wejść nie musze sobie w taki sposób zaskarbiać uczuć drugiej osoby , to była jedynie i wyłacznie moja dobra wola

Prośba z doładowaniem była swoistym testem i miał za zadanie ocenić jakim jesteś facetem" a jak wstaje rano , i lecę po świeże bułki do sklepu aby przygotowac mojej dziewczynie śniadanie do łóżka to co to jest wtedy za test ? możesz mi wyjaśnić ? :P

"moż e dlatego tak ze mną pogrywa z e względu na swojego byłego faceta" - za niedobrą nauczycielkę matematyki w podstawówce też Ty będziesz pokutować? Jeśli nie dojrzała do kolejnego związku to nie powinna w niego wchodzić, a wrzucanie całego gatunku "do jednego wora" jest nad wyraz infantylne. W innych okolicznościach nie zgodziłbym się z Mertoro ale w tej konkretnej sytuacji to bardzo prawdopodobne.

Gość Mertoro
"a jak wstaje rano , i lecę po świeże bułki do sklepu aby przygotowac mojej dziewczynie śniadanie do łóżka to co to jest wtedy za test ? możesz mi wyjaśnić ?" Napisałem już co oznacza takie zachowanie;)

Napisałem już co oznacza takie zachowanie" rozumiem że w tym momencie tez jestem cipkiem , tak ?

Gość Mertoro
"do Mertoro z tego co napisałeś wynika bardzo mało pawdy , na głowe sobie nie dam wejść nie musze sobie w taki sposób zaskarbiać uczuć drugiej osoby , to była jedynie i wyłacznie moja dobra wola" Doładowujesz konto kobiecie, a ona Cię olewa. Więc w czym problem?

Gość Mertoro
"rozumiem że w tym momencie tez jestem c*pkiem , tak ? " Jesteś dla niej cipkiem, nie dla mnie.;)

Jesteś dla niej c*pkiem, nie dla mnie." No to ci powiem że pieprzysz !!! :D Kolego nie dalej jak w sobote , tak własnie zrobiłem ... Usłyszałęm od swojej ukochanej , że poczuła sie naprawde wyjatkowo... Dalszych szczegółów nie bede opisywał , bo na kafe o tej porze dzieci już siedzą :P To że ide po bułki rano i serwuje swojej dziewczynie raz na jakis czas sniadanie do łozka , nie jest oznaką cipowatosci lecz pokazaniem że kobieta z która jestes i która kochasz , jest dla ciebie kims waznym , i serwujac ta głupią bułke z jajkiem na mieko pokazujesz jej że jest dla ciebie wazna .... to tyle :D saniadanie do łozka to test na męskość !!!!

>>>Usłyszałęm od swojej ukochanej , że poczuła sie naprawde wyjatkowo... Dalszych szczegółów nie bede opisywał , bo na kafe o tej porze dzieci już siedzą Poczuła się naprawdę wyjątkowo, bo jej bułeczki na śniadanie załatwiłeś? Wow. :)

Gość Mertoro
"saniadanie do łozka to test na męskość !!!!" Gdyby to ona zrobiła to śniadanie, to rzeczywiście można by nazwać Cię mężczyzną, ale jeśli Ty je przygotowałeś - jesteś pizdkiem. :)

Poczuła się naprawdę wyjątkowo, bo jej bułeczki na śniadanie załatwiłeś? Wow" musztarda ja rozumiem że też bys tak chciała ... No ale skoro tak nigdy nie miałas , to jak mozesz zrozumieć że w tym momencie ta "bułka" to tylko półśrodek ;) Gdyby to ona zrobiła to śniadanie, to rzeczywiście można by nazwać Cię mężczyzną, ale jeśli Ty je przygotowałeś - jesteś pi**kiem." wystraczy że mi pojdzie do sklepu po browar , i poda w ładnym kuflu jak ogladam w domu mecz z kumplami ;) po za tym sugerujesz że związek opierać ma się zasadna pana i podannej ? :p

musztarda ja rozumiem że też bys tak chciała ... No ale skoro tak nigdy nie miałas , to jak mozesz zrozumieć że w tym momencie ta "bułka" to tylko półśrodek Półśrodek? Aaaa... rozumiem, oddaje Ci się za bułkę z masłem. :)

>>>wystraczy że mi pojdzie do sklepu po browar , i poda w ładnym kuflu jak ogladam w domu mecz z kumplami Wy w ten sposób uczucia sobie okazujecie? Ty po bułki, Ona po browar? :)

Gość Pan..M
powiedzmy sobie otwarcie w każdym związku bywa inaczej i w każdym jest wymagany chodz minimalny wkład , wysiłek i zaangażowanie , a czytając to co piszą szydercy powiedzieć można nie wiele ....

Półśrodek? Aaaa... rozumiem, oddaje Ci się za bułkę z masłem" NIE ... w tym momencie akurat za jajko :D :p

Wy w ten sposób uczucia sobie okazujecie? Ty po bułki, Ona po browar? " musztarda czasami i watą cukrową podczas niedzielnego spaceru ;) Wiesz co to porozumienie bez słów ? :D