Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pan..M

błahostka = DUŻY PROBLEM

Polecane posty

Nie mam pojęcia, opowiedz mi o tym" tak myślałem :D Więc trudno zrozumieć ci gest podania śniadania do łóżka :P czy też zakup waty cukrowej dla ukochanej / ukochanego ....

Gość Pan..M
jak to powiadają "Nigdy nie kłóć się z idiotami, sprowadzą Cię do swojego poziomu i pokonają doświadczeniem ..."

Gość Pan..M
widze że temat stanął w martwym punkcie :( uwieńczony głupimi komentarzami ze strony szyderców

Gość Pan..M
nie żeby wałkować po prostu chciałbym poznać opinie szerszego grona forumowiczów , ile głów tyle pomysłów :) , poznając innych zdanie człowiek w pewny sposób poszerza "światopogląd" podejmując decyzje i dokonując pewnych "kroków "

A ja zapytam za kimś wcześniej - czy ona Ci kasę za to doładowanie oddała? Jako kobieta Ci napiszę: To jakaś walnięta księzniczka i cieszyć się powinieneś, że poszła w cholerę. Wydajesz na nią ostatnią kasę, a ona się o to obraża. No daj spokój... I kobieca rada, co teraz robić: Podać jej numer konta z prośbą, a jeśli prośba nie pomoże, to z żądaniem zwrotu pieniędzy. I kup sobie za to coś ładnego albo flaszkę, żeby uczcić odzyskanie wolności ;)

"A ja zapytam za kimś wcześniej - czy ona Ci kasę za to doładowanie oddała?" - to ja pytałem :classic_cool: Ale też nie doczekałem sie odpowiedzi:)

Oj Ludzie Ludzie!! Odnosnie bulki powyzej. Zycie skalda sie wlasnie z takich malych i wiekszych bulek. I wlasnie z takich malych niby nic nie znaczacych rzeczy sklada sie szczesliwy zwiazek a sprowadzanie tego do zdania:" Ze ona oddaje sie mu za bulke" swiadczy o tym ze sie nigdy niczego podobnego nie doswiadczylo w sensie poswiecenia dla drugiej osoby. A juz nie mowie o daniu cos z siebie. Ale o czym my tu mowimy ?? Jak juz sie kiedys zakochacie i pokochacie calym sercem z wzajemnoscia to zrozumiecie. A w tym momencie temat jest juz wyczerpany :)

Dziękuję! (głosem przepełnionym wdzięcznością i z oczami zeszklonymi łzami wzruszenia, których nie zobaczysz, bo stoisz tyłem)

Proszę. (drżący głos jej okrzyku sprawił, że zamyślił sie przez chwilę nad przyczynami powstania dźwięku dalekiego od perfekcji. Czyżby przeziębienie? Trzeba pomyśleć o ciepłych gaciach na zimę. Prezent gwiazdkowy jak się patrzy. Odetchnął z ulgą, że oto kolejny mały problem szarej codzienności został rozwiązany) :)

Koniec pracy. Czas zbierać się do domu! (z nieukrywaną rodością w głosie i niemal skacząc ze szczęścia, że oto kolejny poniedziałek za mną)

Gość Pan..M
do tych co sa tak ciekawi czy oddała mi kase , informuje że NIE , nawet jeśli się zakończy sielanka to i tak tej kasy od niej nie przyjmę , bo z miejsca taki ktoś staje sie moim wrogiem a znając zycie i ją po trosze to i tak będzie przylatywać wypłakiwać sie w rękaw ..... ale u mnie nie ma powrotów .... to podróż w jedną strone ....

Ładna Wysoka Najlepsza Oj Ludzie Ludzie!! Odnosnie bulki powyzej. Zycie skalda sie wlasnie z takich malych i wiekszych bulek. I wlasnie z takich malych niby nic nie znaczacych rzeczy sklada sie szczesliwy zwiazek a sprowadzanie tego do zdania:" Ze ona oddaje sie mu za bulke" swiadczy o tym ze sie nigdy niczego podobnego nie doswiadczylo w sensie poswiecenia dla drugiej osoby. A juz nie mowie o daniu cos z siebie. Ale o czym my tu mowimy ?? Jak juz sie kiedys zakochacie i pokochacie calym sercem z wzajemnoscia to zrozumiecie. A w tym momencie temat jest juz wyczerpany I powiedz szczerze, chciało Ci się tyle produkować na temat jednego zdania, którego zresztą kontekstu nie Jesteś w stanie objąć umysłem?

Jak to? (nie mógł przyznać się sam przed sobą, że ta nieukrywana radość mocno go ubodła, gdyż pewien był iż jest jedyną jej myślą) Miłego popołudnia:) Autorze - nawet 25 PLN piechotą nie chodzi, poza tym jak się nie upomnisz to się nie odczepi i będzie Ci zawracać doopę:)

Gość Pan..M
temat możemy uznać za zakończony sie przekonałem z kim mam do czynienia :) , " ...bo to zła kobieta była...." :P