Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinowa jagoda

MINETA

Polecane posty

Gość malinowa jagoda

mój facet nie robi mi minety zwyczajnie sie wykreca kurcze czy ja mam go prosić ???

Gość ON 21 PRAGA PLD.
JA TAM UWIELBIAM ROBIC MINETE

Gość higienista ze szkoły
bo cipke trzeba myć wiesz o tym ?

Gość ah te chopy ah
nie każdy facet lub robić minete i nie lub jak jemu sie robi dobrze.....no cóż, może jest inny??, a może źle mu się to kojarzy?? co facet to inny gust

Bez owijania w bawelne - chetna kobiete na niezobowiazujaca minetke zapraszam Nie musimy uprawiac seksu ani nie oczekuje niczego wziamian. Po prostu uwielbiam robic minetki ktore sprawiaja mi nierzadko wieksza przyjemnosc niz sam seks.. Bo coz moze byc przyjemniejszego niz widok kobiety ktora wije sie z rozkoszy pod moim jezyczkiem Zapraszam, a byc moze bedziesz chciala wiecej Oczywiscie zapewniam dyskrecje Zdecydowane kobiety prosze o odezwanie sie na maila ;]

pewno że mu to odpowiada facet idzie na łatwiznę. Skończ z robieniem mu laski i powiedz mu dlaczego Ale jak ci robi minetę to ruszaj biodrami i okazuj podniecenie tym Dlaczego nie robicie tego w poz 69 do tego służy ta poz.

Gość aaaaaaza
mój mąż też nie lubi mi robić, a ja skończyłam mu robić lody, coś za coś. Mam to gdzieś , w ogóle cały seks mam gdzieś, wszyscy to robią tylko ja nie, buuuuuuuuu

Gość malinowa jagoda
tak ja tez skonczę z lodzikiem w ogóle mysle ze on w ogóle bez odrobiny alkoholu na rozluznienie nie zrobi mi minety a mowil ze juz robil minety co jest nie dtak ??

Gość sliterii
Najlepiej wpierw zrobić minetę a potem dopiero się kochać. Kobiata jest po niej wciąż rozgrzana i facet może to wykorzystać dla pełnego zaspokojenia

Gość malinowa jagoda
skoro ja robię lodzika to oczekuje czegoś w zmian tak to mówi do mnie że jehowy nie jest a zachowuje sie jakby byłłł

Gość Hedon
bardzo chetnie wynagrodze Ci te smutne czasy;)

jeśli problem nie leży w braku twojej higieny to coś dziwny ten twój facet... seksualny egoista i tyle.

Gość sliterii
Oczywiście malinko, że powinnaś otrzymać zaspokojenie oralne. Nie wiem jak można tego nie lubić. Jak jeszcze jesteś ślicznie wygolona i otwarta (tzn wilgotna) to już czego chcieć wiecej. Nie podejrzewam by on był wygolony i tak dbał o higienę i przyjemność miłości oralnej. Smak podniecenia i ta chwila tuż przed orgazmem u kobiety, gdy zmienia się jej smak tak wyraźnie jest czymś najpiękniejszym i chyba nawet nie wie co traci. Pozdrawiam i życzę wspaniałych uniesień

Gość sliterii
Natomiast jeszcze raz twierdzę, że mineta i orgazm powinny być później kontynuowane w sposób norrmalny. Jak się zmęczy (a jest to możliwe) musisz go podniecić . Np lodzikiem i potem kochać się z nim - mogą być kolejne orgazmy...

Gość malinowa jagoda
własnie zaczelam sie nad tym zastanawiac ode mnie wymaga zaspokojenia oralnego a sam z siebie nic nie daje cos mi tu nie gra w czym tkwi problem czyzby mial jakas bariere?? nie wiem , niby mowi ze jest mistrzem minety ale tak z przekasem przeciez w wieki 28 lat chyba robil minete a moze to gej

Gość jak juz pisalem w innym topiku
wez sie go zapytaj czy wie gdzie jest lechtaczka i niech pokaze palcem,duzo dziesiaj jest takich "mistrzow" od 7 bolesci!! :( duzo egoistow.....zostaw dziada...:P

Gość sliterii
Niestety muszę się zgodzić z przedmówcą. Od groma teraz takowych i każdy lepszy od innych, a że sama miłość oralna nielatwa jest i wymaga finezji i urozmaicenia to już nikt nie wie. Myślą, że poliża kilka razy i już po sprawie. A to tak nie jest. Egoiści - może, albo do swych błędów przyznać się nie potrafią i wtedy delikatnym trzeba być. Jak w dobrej miłości oralnej ;) Ale ja i tak ssanie łechtaczki najbardziej lubię :)

cipka ma charakterystyczny zapach .Dla doświadczonego faceta jest podniecający bo związany jest z seksem i z jego przyjemnością Faceci próbujący robić minetkę czasami są odpychani przez dziewczynę co przekonuje ich że kobieta nie chce tego Najczęściej kobiety mało doświadczone krępują się dawania do lizania cipki i wolą bardziej robić loda bo widząc faceta podniecającego się tym mają przyjemność i tak wychowują egoistę Potem mają pretensje że on nie kumaty.

Gość ja moze jestem jakis dziwny
ale wole zadowalac oralnie niz byc zadowalanym :P:P:P ostatnio mialem ciezki przypadek i zajelo mi okolo godziny.....ale oplacalo sie !!!!!!!!!!!!!!!!

Gość sliterii
O tak są takie bardzo cieżkie przypadki... aż pot z czoła leci strugami i łączy się ze sliną i resztą płynów i pote,m nagle swszystko zmienia smak i czujesz jak coś dzieje się i bardzo bardzo trudno przestać... To sztuka i szacunek dla przedmówcy

czasami i to nie pomoże bo po godzinie stwierdza że chyba nie dojdzie dzisiaj.Facet kończy a ona po chwili jest po orgazmie też tak się zdarza

Gość
Usiądz mu na twarzy,nie będzie miał wyjścia :-D

Gość malutkka23
a ja sie wstydze minetki. mam niedoswiadczonego partnera i boje sie że obrzydzą go moje soczki..

Gość facet dla relaksu
Dziwne, jeśli kobieta dba o siebie a do tego mi się podoba to nie czekam aż ona to zaproponuje lecz sam się za pieszczenie Jej różyczki biorę. A soczki są w smaku bardzo fajne. Kurcze dawno nie mam dziewczyny bo bym chyba długo sobie tak popieścił jakąś śliczną kobietkę ahhh.

Uważam, że sex oralny jest wspaniałym dopełnieniem miłości i o wiele częściej prowadzi do zaspokojenia. Może zależy to od tego, że nie kończy się wraz z wytryskiem...