Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

OlciaCK

kurs AutoCad

Polecane posty

Gość gość
Co do szkoły NOVA to mój kuzyn właśnie polecił mi szkolenie u nich. Sam jest bardzo zadowolony i przede wszystkim nauczony tak, jak zakładał, że powinien. Wybieram się do nich na najbliższy kurs. Za 550 zł uważam, że warto, tym bardziej, że polecają ją najbliższe osoby.

Gość gość
Może spróbuj BricsCAD’a. Ceny zaczynają się od 1600 zł, a oferuje tyle samo co programy za 5000. Używam go i tobie też polecam. Sprawdź na www.vectorsoft.pl.

Gość gość
Najlepszym programem do projektowania jest IMHO BricsCAD. Korzystam z niego i jeszcze mnie nie zawiódł. Cena w porównaniu do innych takich programów też nie jest wygórowana. Zajrzyj na www.vectorsoft.pl i sprawdź sam.

Gość gość
BricsCAD to świetna sprawa. Pod względem możliwości nie ustępuje żadnemu takiemu programowi, a jest w konkurencyjnej cenie. Polecam zajrzeć na www.vectorsoft.pl.

Gość gość
Jak zaczynałem swoją przygodę z architekturą, poszukiwałem jakiegoś dobrego w miarę taniego programu do projektowania. Trafiłem na BricsCAD’a i korzystam z niego do tej pory. Serdecznie polecam. Sprawdźcie na www.vectorsoft.pl.

Gość gość
Nikt jeszcze nie wspomniał o BricsCADzie, a program jest naprawdę dobry i warty uwagi.

Gość gość
BricsCAD może ci podpasować. Jest naprawdę świetny i oferuje wiele możliwości (i to za jaką cenę!). Zresztą, sam z niego korzystam. Wejdź na www.vectorsoft.pl i zobacz sam.

Gość gość
Sprawdź BricsCAD. Znajomy architekt z niego korzysta i bardzo sobie go chwali. Sprawdź sam na www.vectorsoft.pl.

Gość gość
Wszystkim architektom polecam gorąco program BricsCAD. Oferuje niesamowite możliwości za naprawdę niewiele. Sprawdźcie na www.vectorsoft.pl.

Gość gość
Wszystkim architektom polecam gorąco program BricsCAD. Oferuje niesamowite możliwości za naprawdę niewiele. Sprawdźcie na www.vectorsoft.pl.

Gość gość
BricsCAD to świetna sprawa. Pod względem możliwości nie ustępuje żadnemu takiemu programowi, a jest w konkurencyjnej cenie. Polecam zajrzeć na www.vectorsoft.pl.

Gość gość
miałbym ci polecić jakiś program typu CAD to zdecydowanie byłby to BricsCAD. Sam z niego korzystam i nie mogę powiedzieć złego słowa. Zajrzyj na www.vectorsoft.pl.

Gość michalinaS
Jeżeli chodzi o kurs CAD to polecam coś takiego http://www.szkolenia.innpuls.pl/oferta/szkolenia-techniczne-/cad/ ja korzystałam z tej oferty w swoim rodzinnym Rzeszowie, ale na pewno znajdziesz też coś u siebie. Poza wiedzą i praktyką dostaje się też certyfikat, a wiadomo że tych nigdy nie za wiele w CV ;)

Gość barry white
Mnie z zamienników AutoCADa najbardziej przypadł do gustu GstarCAD. Jest sporo tańszy, a funkcje i interfejs w zasadzie są takie same. Polecam przetestować ;)

Gość Fiona841
Ja ogólnie pracuje na ZWCad i teraz przechodzę na najnowszą wersję ZwCAD 2017. Firma Szansa robi z nich na prawdę świetne szkolenia w dobrej cenie. Można na prawdę szybko ogarnąć minimum obsługi i jak ktoś chce dużo więcej.

Gość Grigii33
Co do szkolenia to tutaj polecam też zwrócić uwagę na firmę informatyczną Szansa która takie prowadzi, a dodatkowo zajmuje się całą obsługą ZwCad także tutaj masz pewność, że na pewno pokażą Ci pełnie możliwości programu z fajnymi dodatkami w nie dużej cenie. Na koniec oczywiście z potwierdzającym certyfikatem.

Gość DominikaKułkowska
Trudno się nie zgodzić z poprzedniczką. ZwCad w tym roku wprowadził świetnie przygotowaną wersję CAD-a pod względem funkcjonalności, dodatków i nakładek. Ciężko na poczatku było się w tym odnaleźć, ale na szczescie firma informatyczna Szansa zrobiła kawał dobrej roboty na kursie. Dzieki temu większość załapałam od razu, uczą praktycznych i bardzo przydatnych zachowań. Dzięki temu praca jest dużo szybsza, polecam!

Gość moriks

testowałem, ale wole Gstar. Wersja 2019 bardzo dobra, polecam (przeskoczyłem z 2017)