Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dobrazona23

czy 23 lata to za mało na dziecko?

Polecane posty

Gość dobrazona23
Tak dla męża jest ważny wygląd bo jest estetą i zawsze o siebie dbalam.Nie chodzi o czas porodu,boję sie ze pozniej nie wróce do formy i nie będę już miała tyle czasu dla siebie. O odciążeniu myślę dlatego,że wiem jak ciężko znosze operacje,3 lata temu przechodziłam operacje i niemogłam dojśc do siebie przez 2 miesiące i przez 2 miesiące leżałam plackiem a moj mąz jest za granicą więc musze mieć kogoś do pomocy kto by mi pomógł przy dziecki,w domu by posprzątał czy też zrobił mi zakupy.

Gość dobrazona23
a co do wagi to kobieta ma być ultra szczupła a nie jakis hipopotam.Jestem zadowolona ze swojej wagi

mąż jest za granica i pragnie dziecka ... oj troszke egoistycznie jednak zabrzmiało.. bo wszystkie obowiazki spadna na Ciebie... jednak to neizbyt dobry pomysl...

Widać nie dorosłaś do roli matki skoro nie martwisz się, np. czy dziecko (jakbyś się zdecydowała) będzie zdrowe? Tylko to jak ty będziesz wyglądać...serio nie liczy się waga, wzrost, wymiary ;/ liczy się Twoje podejście do tego maluszka! Ja nie mam dzieci (jest o wiele za wcześnie x) ), ale wiem jakie to szczęście mieć taki skarb (18.11 urodziła moja ciocia synka i widząc nie moje dziecko, ale bliskiej mi osoby rozpłakałam się, bo byłam tak szczęśliwa - przypominam, że to nie moje dziecko jest!). Mąż za granicą? I on chce mieć dziecko? Przepraszam, ale to jest trochę irytujące...

Gość dobrazona23
no widocznie dlaa ciebie wymiary i waga sie nie liczy,ale dla mnie i dla mojego męża tak.Ma prace za granica i przyjeżdza co 2 tygodnie.Mnostwo ludzi tak zyje