Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bbrrzzyydduullaa

Mój mąż sprawił, że czuję się brzydka. Pomocy

Polecane posty

Gość bbrrzzyydduullaa
Te zajęcia wieczorem to może i dobry pomysł pójdę się z orientować ile będe musiała wydać

Gość kaoala
no to szkoda, daleko mamy do siebie. ja jestem z wroclawia. na aerobik sama chodzilam. tam bylo pelno dziewczyn w roznym wieku i poznalam kilka fajnych, nawet czasem wyskoczylysmy na piwko po zajeciach:) jak urodzilam dziecko tez czulam sie bardzo nieatrakcyjna, w ogole to ciagle plakalam na poczatku:) ale lubie dbac o sebie i uwielbiam ta metamorfoze jak juz zrobie pelny makijaz, wyprostuje wlosy, ubiore sie fajnie:) a myslalas zeby zmienic kolor wlosow? skoro masz taki rudy-blond to moze zafarbuj na jakis intensywny rudy, miedziany? a co do kursu wizazu to jak najbardziej. ja kieys taki roczny zrobilam. co prawda zawsze mnie do tego ciagnelo ale fajnie bylo sie dowiedziec roznych ciekawych rzeczy. tego jak sie malowac, jak ubierac, co ci pasuje a co nie. jaka bizuterie nosic. wybierz sie na to:) nie lam sie. moj chlop mnie nie docenial. ciagle siedzialam z dzieckiem w domu i czekalam na niego ale teraz role sie odwrocily i jest cholernie zazdrosny, ale rzeczywiscie mam latwiej, wroclaw to duze miasto. wymysl cos:)

Gość bbrrzzyydduullaa
Na dziś już kończę ale jutro odwiedzę topic piszcie pa

Gość kaoala
aha i to niemozliwe zebys sie nie podobala swojemu mezowi. przeciez sie z toba ozenil! :D przypomnij sobie jaka bylas na poczatku, co mu sie w tobie podobalo. teraz na pewno oboje sie zmieniliscie, ale musialo byc w tobie cos co go zauroczylo, tak jak z charakteru jak i z wygladu:) musisz fajnie wygladac, jestes szczupla wysoka. ja zawsze narzekam ze mam 162 wzrostu:( a za aerobik placilam 80 zl do 100 i w tym mialam saune jeszcze. mame masz zeby czasem z dzieckiem zostala? na pewno dasz rade z tym aerobikiem.

Gość bbrrzzyydduullaa
Dziś po pracy idę się spytać o zjęcia fitnes może będzie coś ciekawego w moim mieście wszystko zależy od mozliwości płacenia bo ja nie wiem czy dam rade chodzić regularnie ale może się mi uda. Zobaczę jaki mają sposób płacenia.