Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Warto ili niet

co sądzicie o tej ofercie?

Polecane posty

zdjecia ciekawe, ale osobiscie nie podobaja mi sie takie kolaze paru zdjec na jednym formacie. Ale ogolnie ze smaczkiem :)

Gość coś wreszcie ciekawego
patko te zdjęcia mimo kolarzów są o wiele lepsze niż te co ty robisz. O tych zdjęciach można powiedzieć że są profesjonalne. Szkoda jedynie że są tak mocno foty przebierane jednak nie zmienia to faktu ze przyjemnie się je ogląda.

Gość oni są
Oni są z Jeleniej Góry- małżeństwo- on kamerzysta, ona fotograf. Na rynku od lat. Działają na całym Dolnym Śląsku. Pełna profeska- ale nie zachwalam, bo jak to ktoś pisał w innym temacie, z tym polecaniem różnie może być. Jeśli o mnie chodzi, to jest na tych fotach to, czego brakuje na stronach wielu reklamujących sie usługodawców, czyli pełna sesja jednej pary, a nie wybrane najlepsze ujęcia piętnastu różnych par..

Gość wredne
mnie te zdjecia po prostu odrzucaja, skoro slub to odrobina luksusu ten jeden raz w zyciu sie chyba nalezy ( nawet na zdjeciach) a te pomimo ze pieknie zrobione nijak sie maja do slubu moje zdanien

Gość warto ili niet
Wredne, o czym Ty piszesz? Przeglądnęłaś całą galerię?. Sesja do fotoksiążki jest w plenerze takim, jaki wybierają sobie młodzi. Ktoś chciał industria lnie- proszę bardzo, ktoś inny fontanna i pałacyk- wedle woli. Popatrz na zdjęcia z ceremonii, z wesela- jakim cudem nie kojarzą Ci się ze ślubem? http://www.studiocolor.pl/foto_galeria.php

Gość wychodzę za mąż
Zdjęcia zrobione profesjonalnie, fakt. Ale to co wymyślają niektórzy Młodzi - przekombinowane... Jak zwykle gdzieś musi się znaleźć pkp, zdjęcia w wodzie ok., ale szczytem marzeń jest zamoczenie głowy panny młodej w jakiejś sadzawce ??? nie mówiąc o leżeniu w ciuchach w wannie to już lepiej by się przykryli w tej wannie pianą i byłoby naturalniej. Nie mówiąc o pannie młodej obnażajacej sie jakby stała pod latarnią - można sobie i takie zdjecie zrobic, ale dla siebie a nie pokazywac całemu światu.

Gość wychodzę za mąż
" mnie te zdjecia po prostu odrzucaja, skoro slub to odrobina luksusu ten jeden raz w zyciu sie chyba nalezy ( nawet na zdjeciach) a te pomimo ze pieknie zrobione nijak sie maja do slubu " - rozumiem Twoje zgorszenie. Pewnie masz na myśli te pierwsze zdjęcia w tych ruinach jakiegoś budynku ?? Sama się zastanawiam jaki był tego cel. Bo mi też się to ze ślubem nie kojarzy. Co innego ruiny starego zamku w otoczeniu zieleni a co innego "takie coś".

Gość Danuta Zielonka pod Warszawą
Mam ślub w przyszłym roku. Mamy już fotografa który dał nam propozycję 12 miejsc plenerowych z których musimy wybrać cztery które najbardziej się nam podobają. Na tej stronie zresztą jak na wielu innych zobaczyłam parę młodą która ma sesję plenerowa w wodzie. Zdjęcia ładne i nawet o takich przez to oglądanie myślałam ale czy one pasują do clubu? Takich zdjęć można zrobić cztery i to wszystko. Suknia i garnitur do wyrzucenie. Czy to ma sens? Zastanawiam się czy na tych stronach w ogóle są młode pary. Gdzieś czytałam że takie plenery robi się przez podstawione młode pary a suknie i garnitur do takiej sesji kupuje się za grosze w lumpeksie. Czy ktoś mi tu pomoże?

Gość Warto ili niet
To są na 100% pary. Jestem z Jeleniej Góry. Znam niektóre z tych osób z widzenia. Sesja w wodzie jest zrobiona po ślubie. Pani fotograf, ustala grafik dnia i na wiadomość, że chcemy sesję plenerową w dniu ślubu, stwierdziła, że szkoda, bo" nie będzie można się pobrudzić"- więc odpadają wszystkie szalone pomysły. Pytanie do znających się: czy te zdjęcia są technicznie dobre?

Gość rewelacja rewelacja

Gość Kielczaninka 1910
Warto ili niet coś niesamowitego. Myślałam ze Jelenia Góra to spore miasto a tu okazało się że to wioska w której wszyscy się znają. Mieszkam w mieście 100 tys i jeszcze nikogo znajomego nie spotkałam na stronach fotografów. Ja to zawsze mam pecha. Jedno wiem że taki plener w wodzie robiony jest pod publikę i nikt mnie nie przekona że nie mam racji.

Gość Warto ili niet
Zakładam, Że mi nie wierzysz- Twoje prawo. Nie mam zamiaru tej firmie robić reklamy-czy antyreklamy. Ja się po prostu zastanawiam, czy techniczny poziom zdjęć (kadrowanie, naświetlenie, kompozycja, nasycenie kolorów i co tam jeszcze) jest wart swojej ceny. Tyle osób się tu wypowiada z pozycji dobrze orientujących się w temacie fotografii ślubnej- stoję przed wyborem, proszę o opinie. Nic więcej. A Jelenia to nie metropolia. Jest ograniczona liczba szkól średnich. Na ogół, rówieśnicy, prędzej czy później gdzieś się ze sobą zetkną. Żadnej osoby ze zdjęć nie znam osobiście. Ale zapewniam, ze nie są to podstawieni modele.

Gość kila_ma
Zdjęcia ogólne technicznie wydają mi się ok., ale ja mam kiepskiej jakości monitor, dlatego mogę powiedzieć wydaje mi się. Nie powiedziałabym, że motywy są jakoś super oryginalne. To już bardziej oryginalne jest pójście do parku i prośba do rodziców o „użyczenie dzieci”.

Gość jussaa
nie rozumiem dlaczego sesja w wodzie mialaby byc udawana.Sama taka mialam i wyszla pieknie,bez moczenia glowy.Co wiecej suknia byla wypozyczana,wysuszylam ja na balkonie i oddalam bez broblemu,nic nie bylo widac (a mowili zeby nie maczac:) garnitur jak najbardziej ok.

do cos wreszcie ciekawego: ty chyba masz problemy z soba :) nigdy nie napisałam że robie zdjecia profesjonalnie, bo po pierwsze trzeba by było mieć zarejestrowaną działalnośc. Po drugie trzeba uważać się za fotografa, a ja uważam się za amatora, który chce się dopiero uczyć w tym kierunku :) więc czego można wymagać od amatora haha :) chociaz na brak zainteresowania moimi zdjeciami nie narzekam, a skoro Tobie się nie podobają cóż jakos mnie to nie martwi. Z tego co wiem kazdy ma różne zdania i może je wyrażać, ale zdaża się, że nie raz nie podobają się zdjecia fot. prof. za 3000tys zł :) więc ja powtarzam nie jestem prof wiec wcale ci sie nie musza podobać bede pracować w mundurówce wiec musze być dobra w prawie a nie musze być dobra w robieniu zdjec. Haha wiec twoja opinia mnie nie rusza :)

Gość wpieniona forumka
patka987123 po pierwsze nie tak dawno się tu zarejestrowałaś i chyba tylko po to aby się tu w tematach o fotografii reklamować. Druga sprawa piszesz że musisz być dobra w prawie bo będziesz pracowała w mundurowce. Chwała ci za to ale znając prawo chyba wiesz że pracując w takich służbach nie możesz wykonywać drugiego zawodu. Jeśli jak piszesz uczysz się to chyba po to aby w tym nauczonym zawodzie pracować. Moim zdaniem jesteś fałszywa i to degraduje ciebie w moich oczach jako fotografa ślubnego. Raz piszesz że robisz zdjęcia za przysłowiowe grosze innym razem ze można nazwać to prezentem itp. Występujesz tutaj raz na czarno raz na różowo, zmieniasz nicki i myślisz ze wszystkie kobietki to idiotki.

nigdy nicku nie zmieniłam - mam tylko jeden! To popierwsze. Nikogo nie uważam za idiotki, nigdy tak nie napisałam i nie nie napisze. Powiedz mi wpieniona bo chyba to ty wystepujesz pod roznymi nickami bo jestes pomaranczowa jak ja sie tutaj zareklamowałam?? Z tego co widze ktos pytał sie o opinie wyraziłam ją bo mogę, była pozytywna nikogo nie obraziła. Na razie nie wykonuje zadnego zawodu wiec wolno mi "pstrykac". Nigdy napisałam o sobie fotograf ślubny!!!! Nie wiem gdzie to wyczytałaś?? Tak robiłam zdjecia ślubne ale nie jestem wogole fotografem to tak na marginesie. A uczyć się mogę nawet na fotografa w trakcie pełnienia służby a po 25 moge zostac prof :) ale na co mi to ?? wole pozostać amatorem cieszacym sie z tego co robi :) Kazdy ocenia ludzi według swojej miary :) A ty jak bedziesz miec stalego nicka to wtedy mozesz napisać ze sie nie dawno zarejestrowalam bo ja w przeciwienstwi do ciebie nie jestem pomarańczowa :) a idz do lekarza bo chyba jestes daltonistką pomarancz- to nie róż :) A rowniez nigdy nie napisalam słó mozna to nazwać prezentami, bo ja dostaje za to prezenty :) a nie ze można to dopiero nazwać nimi :0 oj gubisz sie i to bardzo

Gość warto ili niet
Ok. Poobrażaliśmy się troszeczkę, a teraz proszę o powrót do tematu- czyli do merytorycznych opinii o jakości załączonych zdjęć.

Gość do patki reklama
TO FAKTYCZNIE NIE SĄ POSTY REKLAMOWE patka987123 (patrycjan@op.pl) Witam bardzo sie interesuje fotografia i rzeczywiscie nie znajdziecie dobrego fotografa ponizej 2000zł chodzi mi o profesjonaliste z dobrym sprzetem. Ja osobiscie robie zdjęcia w plenerach i daje zawsze po 700 zdjęć obrobionych. Ale nie jestem profesjonaliską zajmującą sie tylko robieniem zdjęć. Jednak ze zdjęć akie robie ludzie są zadowoleni i świadomi kogo biorą aczkolwiek za symboliczne kwoty. A jesli chodzi o SAAM ART www.saamart.com bardzo mi sie podobają zdjęcia są ciekawe zrobione z tak zwanym smaczkiem hihi ale różne są gusta patka987123 (patrycjan@op.pl) Witam jezeli ktos poszukuje fotografa amatorskiego ktorz robi dobre zdjecia z pomyslem to moge sie polecic oczywiscie pokaze wczesniej moje zdjecia z plenerow bo w nich sie specalizuje jestem z Rzeszowa i robie okolo 200zdjec z retuszem a na panstwa prosbe nawet 800 ostatnio zrobilam taka sesje slubna i to w dzien ślubu. Pozdrawiam i zachęcam CO PANI ROZUMIE PRZEZ POJĘCIE OBROBIENIA ZDJĘĆ, NA CZYM TA OBRÓBKA POLEGA?. Fiu fiu obrobić 700 zdjęć to podziwiam.

Ja się pytałam gdzie w tym temacie sie zareklamowalam nie wogole na kafe nie myl pojec i czytaj ze zrozumieniem :) Apod pojeciem obr. rozumiem retusz :) 700zdj hmm nie tak duzo ale co sie lubi to sie robi:) jezeli jest co retuszować :)

Gość warto ili niet
up

Gość ups...zaskoczona
Pani Patrycjo jeśli to nie jest reklama to w takim wypadku co to jest??

Powtarzam jeszcze raz w tym temacie nie zamiescilam zadnej reklamy prosze przeczytac wszystkie moje wypowiedzi tutaj a sama sie Pani przekona. A jezeli ktos kopiuje moje wypowiedzi z innych postow coz to nie moja wina :) mi nikt reklamy nie musi robi :)

Gość Kujawa A
Karpiku czy na ślubach zawsze robisz po jednym zdjęciu bo tak masz pokazane party młode na stronie? Zdjęcia fajne ale kolorystyka i jakość zdjęć poniżej krytyki. Mam wrażenie że się gdzieś już spotkaliśmy. mam chyba sklerozę przedślubną. Dzisiaj się uśmiałam bo na dwóch portalach czy jak nazywają to bankach zdjęć znalazłam sporo zdjęć ślubnych które są na stronach fotografów. Hihihih ja chyba tez zrobię sobie stronkę. Fajne sa niektóre ujęcia na twojej stronie.