Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buzkamarysi

moj facet jest idealny!

Polecane posty

Gość buzkamarysi

musialam to napisac! jak pomysle i gdy czytam ilu facetow to szmaty albo nie wychoane dwunogi to az mi serce rosnie, ze ja trafilam na ideal:) powodzenia dzieczyny w szukaniu lasnego idealu!

moj tez :) Dlugo czekalam, duzo przeszlam i podlosc ludzi poznalam na wlasnej skorze. Chyba wlasnie po to, zeby w koncu miec JEGO

Gość kukaaa
i tak cie zdradzi, bo Tobie brakuje do ideału ;) naucz sie pisac złotko. a jesli cie nie zdradzi, to znaczy ze idealny nie jest ;)

Gość buzkamarysi
nie rucham go w tylek:) moze i nieciekawe ale kto powiedzial, ze na tym forum sa same ciekae rzeczy:P no i gratuluje!

Gość
buzkamarysi Bardzo mnie wzruszyłaś :-D

Gość ja powiem tak ....
nie ma ludzi idealnych .....to co dla mnie jest ideałem dla kogoś innego nie koniecznie ...ważne żeby znaleźć w życiu osobę z którą będziemy się wzajemnie wspierać szanować i kochać :D

Gość buzkamarysi
hehehe tak z cala pewnoscia mnie zdradzi bo nie zwracam uwage na iterpunkcje i ortografie:D czyli bylby idealny gdyby zdradzal?:) ciekawez doprawdy podejscie do tematu idealnego partnerstwa:D

Gość buzkamarysi
xazuja nieielu jest juz tak wrazliwych ludzi na swiecie jak Ty, ktorzy wzruszaja sie tak latwo:D ja nie moie, ze moj facet jest idealny dla wszystkich:) jest idealny dla mnie:D

Gość buziamaryski
nie wiem czy umie czy nie:) naet jesli nie nie ulacza to jego idealnosci:)