Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pieczucha

pytanie do facetów---co w prezencie?

Polecane posty

Gość pieczucha

tak jak w temacie, proszę facetów o odpowiedzenie mi na pytanie, co tak naprawde facet chciałby dostac pod choinkę? bo mnie sie wydaję że swterki, perfumy, zestawy kosmetyków to juz raczej nie ciesza a wręcz irytują :) mam rację? dzięki za wszystkie odpowiedzi pozdrawiam :)

Gość pieczucha
to może kobietki się wypowiedzą co kupują? bardzo proszę o rady....

ja kompletnie nie wiedzialam co kupic tacie wiec kupilam dobra kawe grzeska i bombonierka z likierem moze sie pocieszy troche dla taty to zawsze niewiadomo co chca

Gość pieczucha
dzięki Andżeja, za odpowiedź ali mi tak więcej chodziło co mam chłopakowi mojemu kupić...bo zupełnie jak narazie nie mam pomysłu

Gość mozesz mu kupic
pomysly: -ksiazke -nowa plyte ulubionego zespolu -zegarek -potrfel -ramke cyfowa na zdjecia -fajna bezprzewodowa mysz do kompa -fajna perfume -karnet na gokarty (mozecie razem pojsc) -wspolny karnet do sauny hmm, jak cos wymysle to dopisze :P

Gość a ja bym chciał dostac
osiemnastke w wielkim pudle obwiazana tylko kokardka

Gość moj chcial dostac
taki kuferek aluminiowy na cd

Gość mozesz mu kupic
glen b, przynajmiej w mojej wypowiedzi sa zawarte propozycje, a Ty tylko krytykujesz. ps.myszke mozna kupic na baterie, kupujesz dobre akumulatorki i miesiac masz z glowy :P

Gość moj mąż
już se kupił.....bmw 330 4x4

LEFT FOR DEAD 2 Też ją kupię na prezent, ale podobno potrzebne do niej konto stim. Super gra.

iPhone zestaw głośników Bose(jak masz szal;p) fajny t-shirt jeansy dobrej marki gra komputerowa film bluray'a(jak ma dobry odtwarzacz) dobre perfummy(polecam teraz "Play" Givenchy) mój mąż jest zadowolony z prezentów ode mnie:)

Gość Bella Cullen
haftowane szare skarpetki:D A tak poważnie, dajcie facetom coś i na mikołaja, i pod choinkę:)? Nie za dobrze im:P?

Gość pieczucha
wszystko ładnie pięknie...ale on mi powiedział, że chce coś od serca czego by się nigdy nie spodziewał....:/no a okazje są 3: za tydzień urodziny, potem mikołajki no i gwiazdka:)