Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FVNM

Dlaczego dzieci urodzone pochowow sa takie brzydkie?

Polecane posty

Gość FVNM

wczoraj byli znajomi u nas z dzieckiem, miala naciagnieta glowke jak pilka rugby a ma juz 4 miesiace, strasznie brzydkie dziecko wrecz paskudne i nie przesadzam uwierzcie ta mama miala policzki wieksze nicglowka wogle taka gruba bylaze ledwie umiala patrzec, czesto widze takie dzieci dziwne i brzydkie ktore maja znieksztaölcone glowy po przejsciu przez pochwe i corka ma 4,5miesiaca i jej glowa nadal taka JAK PILKA RUGBY TO JESZCZE SIE ZMIENIß

Gość a przez cc sa piekne

Gość Vietta1000
heh a co ma do tego wyjscie przez pochwe ?! i co to za temat wogole ?ciekawe jak Ty wyglądasz pewnie koszmarnie...:)

Gość MIJAMORE
NO PRZYNAJMNIEJ GLOWKA KSZTALTNA A NIE JAK PILÖ KA RUGBY NACIAGNIETE I STOZKOWA

a ja znam same słodkie dzieciaczki...widocznie takie geny, że dzidziuś tak wygląda! A poza tym nie krytykuj takich szkrabów, bo tym pokazujesz jaka jesteś nie dojrzała...

Gość nununu
ok,ale pod czaszka to jestes baaaaaaardzo skrzywiony!!

Gość a to dziwne bo mojej córeczce
po porodzie jak to nazwałaś POCHWOWYM ;) główka zrobiła się okrągła już na drugi dzień :) może twoi znajomi to "stożkogłowi" :D a ty mądroscią nie grzeszysz :)

Gość nb mbnmv
nie krytykuje ale rodzcom tej malej tez bylo glupio bo mama naprawde jest brzydkim dzieckiem, wrecz ohydnym i wiem ze tak sie nie mowi wiec niec nie poweidzaiala nie jestem glupia ani ja ani maz nawet nie rozmawaialm z mezem na ten temat ale im tez chyba gluuio bylo i o tym wiedza bo nie sciuagali jej grubej welnianej czapki a bylo gorco w mieszkaniu ale nagle mala sama sciagla i wtedy widzialam, pozatym zdjecia 2 corki dawali na nk w liczbie okolo 50 a tej nie daja wogle wiec chyba sa swiadomi ze jest brzydka, i nie przecze ze kiedys bedzie piekna ale obecnie jest bardzo brzydka

Gość Vietta1000
Nie rozumiem ,co to ma zaznaczenie czy jest ładna czy brzydka ?!o co Ci w tym temacie chodzi??chcesz uzyskac tu jakies poparcie w twojej głupocie??widac jestes płytka osobą !!!

może nie ogladałas bajki o brzydkim kaczątku ... pomysl ze to dziecko w wieku 18 lat bedzie piekniejsze niz Twoje :))))

moja owszem jak tylko wyskoczyła z brzucha to miała taki stożek, ale nastepnego dnia juz miała okragły łepek :)

Gość no oburzyly
sie mateczki ktore tak urodzioly i dzieci tak wygladaly i sie bronia bo wiedza ze to prawda hahahaha

Gość Vietta1000
szkoda ze glupoty nie mozna leczyc ....zycze wszystkiego dobrego no i zebys kobieto nabrała troche rozumu :)

Dzieci urodzone naturalnie są brzydkie bo nikt ich nie wyjął z brzucha uważając przy okazji żeby główki nie uszkodził tylko musiały się przeciskać przez kanał rodny. Kości czaszki nachodzą na siebie, są opuchnięte od wód płodowych których czasem przy okazji się opiją, mają rożne krwiaczki- najczęściej nad noskiem i na powiekach, skóra czasem jest sinawa itd. Co nie zmienia faktu ze takie mały brzydalek dla swojej mamy jest najpiękniejsza istotą na świecie! Spróbuj, autorko, przecisnąć się przez otwór o mniejszej średnicy niż twoja głowa i wtedy sama ocenisz czy wyglądasz atrakcyjnie.

Gość beznadziejny temat autorko

Gość alllelujahhh
Wiecie... Ja szanuję matki, które urodziły naturalnie. To bolesne i wstrząsające doświadczenie. Ja mam dwójkę dzieci z CC. Nic nie poradzę na to, że dla mnie wypchnięcie dzieciaka przez cipkę jest po prostu obrzydliwe. Leżałam na sali z rodzącą i byłam przerażona. Co 15 minut przychodziła lekarka, wpychała jej rękę w pochwę aż po nadgarstek, by sprawdzić rozwarcie. Baba drała się jak opętana. Krew, śluz i wody płodowe na podkładach po każdym "badaniu". Kobiecina spocona, bordowa, spuchnięta z płaczu ( 12 h się męczyła w skurczach). Jak wstawała to idąc zostawiała za sobą śluzowy ślad jak ślimak. Na koniec, już na porodówce, przy bólach partych prócz dziecka wydusiła jeszcze kloca... mimo wcześniejszej lewatywy. :O Nikt mi nie powie, że to piękny moment. :(

Gość głupota tylko zostaje

Gość moja była sliczna od razu
po naturalnym porodzie, a chlopiec brzydki( na poczatku) ale chlopcy na ogol rodza sie brzydsi, tak zauwazylam

Gość tak mowila ze sliczna
a co mialam powiedziec?bawilam sie z nia nawet choc na 4,5 miesiaca rozwija sie slabiutko, moze dlatzego ze ciagle lez y w lozeczku i patrzy w sufit, zadnej maty edukacyjnej itd nie maja no ale to ich sprawa, wiec ze dzieci po pochwowym sa brzydkie ale zazwyczaj do 6 tyg max dochosza do siebie a ta ma 4,5 i nadal wyglada strasznie no ale moze taka jej uroda

Hahahah! Co za idiotka założycła ten temat!!!!!!!!!! Cały śwat rodzi się przez pochwę-siłami natury ,cesarka zazwyczaj wtedy gdy jest taka potrzeba ,pewnie jakaś gówniara na korytarzu w szkole usłyszała takie bzdury i teraz wypisuje na forum bzdety! Żal mi Cię dziewczyno

... i co ,te wszystkie zajebiste laski na które patzrysz z zazrością myślisz ,że jak sie urodziły ? w kapuście qrwa?

witam zgadzam sie ze dzieci urodzone sn sa brzydkie, sine i wogle nie takie piekne jak z reklamy ale dochodza do siebie do mieisaca, ale bywaja i tkaie ktorym pozostaje dziwny ksztalt glowki juz do konca niestety - mam w rodzinie kuzyna w tej chwili 15 lat i nadal glowa brzydka jak sie urodzil z rugby to od 15 lat ma rugby na glowie ale to chyba wina matki bo nic nie robila ani cwiczen ani nic a mozna bylo to zmienic, dzieci po cc zazwyczaj sa sliczne rozowiutkie i ksztaltna glowka bo przec nic sie nie przeciskaja taka prawda.

moral z tego taki ze przy sn maja wicej pracy i tyle sa umoeczone wiec glowak znieksztalcona, ale dochodzi do siebie jesli matka o to zadba gdy roznica bardzo odbiega od normy, po cc zazwyczaj problemow takich nie maja choc moga sie zdarzyc gdy ciasno w brzuchu np ciaza mnoga. Tyle w tym temacie.

a nie pomyslałaś ze mała moze byc poprostu chora!? jezeli sie wolniej rozwija...od razu ze brzydka i w ogóle bleeee...zastanów sie zanim cos napiszesz.moze rodzice nie chca rozgłaszac wszem i wobec ze ich dzidzius jest chory.

Gość karoolek....................
Jakis przypadek szczególny , dwoje dzieci mam , oboje mialy okragle główki , brat ma troje - tak samo wygladały po urodzeniu , szwagier dwoje - to samo - pzrejscie pzrez pochwe nie ma wiec znaczenia , w kwesti wygladu głowy ....