Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurde no ja nie wiem no

Senes na mnie nie działa

Polecane posty

W przeciągu ostatnich dwóch tygodni miałam sporo okazji, by pofolgować sobie i jeść tłusto, oficie i niezdrowo (ciasta, czekolady, mięsiwa itd). Normalnie czuję, jak to wszystko zalega mi i ciąży w jelitach :O Postanowiłam kupić sobie senes w torebkach - zaparzyłam przedwczoraj dwie i wypiłam przed snem, bez jedzenia kolacji. Nie zadziałał. Wczoraj wypiłam jedną torebkę po obiedzie i jedną wieczorem - też nie ma efektu. Co jest..? :(

Gość rusz dupeczke
i idz na spacer ,musisz to żarełko spalic :P

Jestem szczupła, tylko czuję, że to wszystko się nie strawiło :P i chciałam mu pomóc. Nie działa:O

a czytalas ulotke?? watpie - tam jest napisane, ze jesli nie bedzie efektu po (chyba) 3 dniach to nalezy odstawic - i pije sie 1 torebke dziennie - no chyba, ze chcesz rozwalic sobie jelita a jesli chcesz sie przyczyscic to zjedz platki owsiane blyskawiczne na wodzie - mozna troche owocow i mleka dodac

Gość to...
kup sobie jakieś inne zioła np. Hipokrates.

z rana zjedz jabłko albo wypij jedną łyżeczkę miodu rozpuszczoną w szklance wody.... no na mnie działa na czczo kawa:P

slyszalam,ze senes jest bardzo szkodliwy,i nie powinno sie go pic. Chca go nawet wycofac ze sprzedazy,ale ile w tym prawdy,to nie wiem.