Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chamstwo i prostactwo

kompletny brak szacunku i chamstwo

Polecane posty

wlasnie wrocilam z "rozmowy" o prace. posada sekretarki. zaproszono mnie na rozmowe nie pytajac o wyksztalcenie itp. tylko wiek sie liczyl :O w ogloszeniu tez zadnych szczegolow poza frazesami typu praca w mlodym.dynamicznym zespole. zachodze a pani oznajmia ze wymagaja minimum rocznego doswiadczenia. ja akurat doswiadczenia na tym stanowisku nie posiadam wiec sie wkurzylam bo stracilam 1,5 godziny na ta rozmowe :O mogli powiedziec przez telefon o wymogu doswiadczenia to bym sobie dupy nie zawracala :O

Gość aszawe
wiesz ty co, z takim podejściem lepiej od razu idź na pucybuta i garkotłuka, bo kawał lenia z ciebie! korona z głowy ci spadła, że pofatygowalaś się na rozmowę??? to też czegoś uczy, nie?? chyba, że jest sie takim tępakiem jak ty!

Gość vghhhhh
dobrze mowi autorka pracodawcy sa niepowazni wiem bo przyhmuje oferty w PUP to trzeba jasno okreslic wymagania a czego ona sie nauczla czekajac?

Gość aszawe
niech sie uczy, że trzeba samemu być o krok do przodu i skoro takie podstawowe informacje jak doświadczenie czy też wykształcenie nie zostały wyjaśnione w ogłoszeniu, to trzeba się samemu zapytać i zawstydzić tego pracodawce,o!

aszawa ---> widze ze tu tez chamstwa i prostactwa nie brakuje niby czego mnie to nauczyc moze? chyba tylko tego ze ludzie sa beznadziejni

a poza tym na pucybuta tez sie pewnie nie nadaje bo nie mam doswiadczenia :O

Gość sliwkawegierka
moze sie człowiek wkurzyć, ale żeby zaraz wyzywać od chamów ??

prawda jest taka że ci którzy tak traktują ludzi bezrobotnych jak sami zostaną bez pracy - dopiero wtedy zobaczą jakie to miłe kiedy traktują cię niepoważnie. swoja drogą mogłaś spróbowac mimo wszystko jakoś ich przekonac nie miałaś juz niuc do stracenia

Gość bo to jest chamstwo
autorka nazywa rzeczy po imieniu a oburzają się pewnie ci, którzy postępują podobnie z ludźmi

Tylko pracując u siebie i dla siebie unikniesz takich sytuacji. Dziś zbudowanie odnoszacego sukces biznesu jest proste jak nigdy dotąd. Pomogę każdemu, kto naprawdę tego chce.

a ja z Irlandii leciałam na rozmowe 1,5 godzinną - i mnie nie zatrudnili - czy mam kogoś zabić w związku z tym?

nie rozumiecie mnie nie chodzi o to czy zatrudnili czy nie chodzi o to ze z gory bylam skazana na niepowodzenie

Gość Tak se patrzę
od kilku lat piszą że In tway to piramida, ale dalej funkcjonuje, nikt jej nie zabrania. Nasuwa się wniosek - czy to naprawdę piramida? Czemu nikt się nie zajął tym? Patrzyłem strony firmy - nic nie kojarzy się z piramidą. Może ktoś coś istotnie wytłumaczyć?

Gość fsvsvsv
są luki w prawie ktore wykorzystują

Gość A co ty masz przeciwko
funduszy liquid-nych? Czy ty wogóle wiesz co to takiego jest?

Hej! Grasujący oszuście! Skoro jesteś taki mądry, to powiedz - jak zwykły człowiek ze średnią krajową może kupić sobie nowy dom albo nawet mieszkanie? Ja natomiast dzięki modelom biznesowym, oferowanym przez stronę www.odmienswojezycie.u2.pl kupiłem M3 w granicach dużego miasta na zielonym osiedlu obok parku zaledwie po 2 latach pracy. Dawaj mądralu, pokaż czego jesteś wart dla ludzi? Jak możesz im realnie pomóc?

Możesz być nieufna, ale nie możesz bezpodstawnie oskarżać ludzi. Jest to czyn ścigany na mocy Prawa Karnego, gdybyś nie wiedziała. Jeśli masz dowody na te rzekome oszustwa, to idź do prokuratora inaczej możesz być oskarżona o ukrywanie popełnionego przestępstwa. Prawo karne nie lubi żartów

Miałaś prawo się wkurzyć!! Ja zazwyczaj przychodzę wkurzona po rozmowach.....

W tym przypadku to ta firma okazała się nieprofesjonalna i tyle. Niestety są i takie przypadki. Wyszli pewnie z założenia że w zawodzie sekretarki liczy się tylko i wyłącznie wiek, a nie jakieś tam doświadczenie, oczywiście dobrze też mieć do 25 lat, 10 lat stażu w tym 5 lat na stanowisku kierowniczym a płaca jak dla roznosiciela ulotek.... eh, głupole i tyle, nie przejmuj się.

Gość a ja rozumiem autorkę
bo jak szukałam pracy to tez miałam podbna sytuację. i naprawde to wkurzające. tez wysłałam cv do firmy, przychodze na rozmowe, wszystko pieknie - niby spełniam kryteria, a potem okazuje sie ze priorytetem jest prawo jazdy którego nie posiadam. to pytam - skoro to takie istotne to czemu nie bylo to wyraźni zaznaczone w gołoszeniu? oszczedziłabym sobie fatygi gdyz w tym czasie mogłam byc na innej rozmowie. a tzreba brac pod uwage ze kazdy dojazd kosztuje a jak sie nie ma pracy to to wcale nie sa juz takie małe koszty. tlyko ja byłam na tyle zła ze spytałam ze czemu nie było to zaznaczone w ogłoszeniu skoro te prawo jazdy takie wazne? to gosc zaczął cos motac ze niby myslał z ejestem w trakcie robienia. to żalosne.

Witam, rowniez spotkalam sie z chamstwem w firmie, do ktorej poszlam na rozmowe. Bylo to pewne biuro podrozy. Na koniec rozmowy spytali mnie ile czasu bede dojezdzac do tej pracy. Odpowiedzialam ze prawie godz. Osoba rekrutujaca spytala czemu tak dlugo, wiec powiedzialam ze nie mieszkam w Warszawie tylko dalej. Uslyszalam ze nie dostane tej pracy bo za daleko mieszkam. Mocno sie wkurzylam.Po jaka cholere mnie tam wzywali na rozmowe skoo na cv bylo wyraznie napisane gdzie mieszkam. Aha i jeszcze jedno, radze uwazac bo niektore firmy zadaja placenia sobie za dzien probny, poniewaz poznaje sie polityke tej firmy itd. Jest to oczywiscie bezpodstawne i nielegalne.

Gość ewel27777
1. umawianie sie na rozmowe - biore urlop specjalnie na ten dzien (jesten na stazu), przychodze i co?....dyrektora nie ma!!!! dzwonie wiec na 2 dzien: niech Pani spokojnie sobie robi staz...noz k... to po cholere d..e zawracaja i robia nadzieje. ciezko bylo zadzwonic ze juz kogos maaja? 2. przychodze na rozmowe, a po pewnym czasie sllysze...ale nie ma pani doswiadczenia. to po kiego grzyba mnie zapraszaja na rozmowe?