Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krzysztofinka

co oznacza jego reakcja??? czy mogę podejrzewać, że...

Polecane posty

Gość krzysztofinka

mój chłopak wynajął pomieszczenie na terenie swojej posiadłości, do mieszkania koledze i jego dziewczynie. dziewczyna ta jest moim chłopakiem wyraźnie zainteresowana i jestem przekonana na 100% że chętnie by sie z nim związała (zaobserwowałam to w przeszłości i mój chłopak sam opowiadał mi kiedyś, że się do niego "dostawiała"). fakt wynajmu zataił przede mną, dowiedziałam się, że tam mieszkają już od tygodnia kiedy zrobiłam mu niespodziewane odwiedziny... chłopak tej dziewczyny jest do póżna w pracy, a ona nie pracuje i jest cały czas tam. zapytałam czy nie próbowała wykorzystać sytuacji, czy nie podrywała go i dlaczego mi nie wspomniał, że ktoś z nim mieszka. Ironicznie zapytałam czy jak mnie z nią zdradzał to użył chociaż gumki, żeby nie okazało się za chwilę, że ona jest z nim w ciąży a ON W TYM MOMENCIE ZROBIŁ SIĘ CAŁY CZERWONY JAK BURAK!!!!!!! Zdziwiła mnie ta cała sytuacja i jego reakcja cegłą na to pytanie. MYślicie, że zrobił się czerwony bo faktycznie ma coś na sumieniu? Ludzie chyba bez powodu nie "palą cegły"...

Gość lkjhgfrhjkljhgfhjklkjhgjk
zaliczyl juz ja.

Gość pewnieże ma
nikt się nie peszy bez powodu. Teraz ty w odwecie uwiedź jego kumpla i żyjcie dalej. Ja tak zrobiłam i już nie ma ochoty moczyć u innych:)

Gość krzysztofinka
jeszce dodam, że powiedziałam mu że chętnie zaszłaby z nim w ciąze bo leci na jego kasę (taka menela 20 pare lat, nie uczy się, nie pracuje i chętnie znalazłaby bogatszego sponsora niż jej obecny chłopak) o on jakby się przejął i zamilkł a potem zaczłą się śmiać ale jakby na siłę, w w głębi duszy wyglądał na zmartwionego.

Gość pewnieże ma
kisił jak nic. Zrób tak. Jeśli wiesz,że Cię kocha i chce być z tobą to powiedz mu wprost,że wiesz co zrobił i ma się zdecydować którą chce. Odwróć się,nie wdawaj w dyskusje i wyjdź. Na bank się przyzna. Mój taki macho a też przybiegł na kolanach przepraszając - po 3 godzinach. A później wykop ją albo niech on się wprowadzi do ciebie. No chyba,że wolisz go olać,ale nie radzę. Każdy facet zdradza.

Gość krzysztofinka
czy to, że się zrobił czerwony w 100% Waszym zdaniem przesądza, że zdradził mnie??????

no ale tylko zaczerwienil sie i zaczal sie smiac, czy powiedzial ze nic pomiedzy nimi nie zaszlo??

Gość malutkaaaaaaaaaaaaaaaa
Mogl sie zrobic czerwony dlatego,ze sie nie przyznal od razu ze ma lokatorow i wpadlas niezapowiedzianie.Wcale nie jest na 100% pewne ze od razu zdradzil.Moglas sie delikatnie temu przyjzec. Ale jak wyparowalas od razu z grubej rury to teraz juz chyba po ptakach.

Gość krzysztofinka
zrobił się czerwony, speszony, potem jakby próbował to ukryć śmiechem. Powiedział, że nic między nimi nie było, ale nawet jeśli było to chyba logiczne, że się nie przyzna. niewielu tak szczerych ludzi. nie czaruję się.