Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość usdhtuieruitherhye

PROSZE O ODPOWIEDZ !!!!!

Polecane posty

Gość usdhtuieruitherhye

okres mialam 08.11., cykle mam strasznie nieregularne, poniewaz wczesniej mialam male problemy natury kobiecej, bardzo niegrozne, ale juz jest wszystko ok. z pt na sob kochalam sie z moim M. 2 razy bez zadnych zabezpieczen. Jakie jest prawdopodobienstwo ze bedziemy miec dziecko ?

Gość groszek5
zrób sobie najlepiej test po 7 dniach po współzyciu nic nie jest wykluczone

Gość uihtreuiteruthuierhgy
tak 20 na 21 .

aha, chcialam dodac, ze nie konczylismy w srodku.

Mi nie chodzi o to, zeby mi odpisac TAK/ NIE. tylko czy sa jakiekolwiek szanse. Ginekologa odwiedzam dopiero w pt, a chcialabym miec mniej wiecej jakas nadzieje, albo sobie odpuscic.. nie jestescie tu ginekologami ,wiec nie odpowiecie, ale wiekszosc z was jest doswiadczona, ma swoje pociechy i mniej wiecej umie okreslic. Dlatego pytam czy jesli z pt/sb 20/21 listopada sie kochalismy 2 razy bez niczego, jednak nie konczylismy w srodku, czy prawdopodobienstwo jakies jest?

Gość kik1
witam mam pytanie, tydzień temu spałam z chłopakiem i robiliśmy to bez zabezpieczenia, i trochę się dostało do środka spermy, a teraz mnie bolą piersi, a w szczególności tak dziwnie mnie bolą brodawki, a dopiero ma byc 10 grudnia, nic mnie wiecej nie boli, czy to jest jakas oznaka ciąży ? odpiszcie !

marne kochana .. ale to sprawa indywidualna .. ja tak sie kocham od dwoch lat i nic :) przyznam ze od odwoch cykli kochamy sie juz do konca i nadal nic .. czekamy ... :)

to bylo do autorki wątku... natomiast jesli chodzi o kik to owszem jest to jeden z objawow, ale tylko jeden .,... a gdzie reszta ? :) za wczesnie kochana zeby jeszcze mowic o pewnych objawach

Gość kik1
wiem tylko mnie to zaniepokoiło bo tak piersi mnie nigdy nie bolały, przd okresem tak, ale tak normalnie, a tu mnie i brodawki bolą . I chciałm dodać ze ja nie ztych ze się boją ze wpadły!

siuneczka--> no niestety najgorsze jest to czekanie ;P myslisz ze okres Ci sie spoznia, cieszysz sie, robisz test i .. nic.. ;] No ale coz, trzeba probowac dalej :D Życze Wam powodzenia :)

Gość kik1
bo gdzies poprzenio napisłam i napisali mi ze to patolgia, jakies dziwne ludzie i dlatego napisałam w poprzednim ze nie ztych co się boja

nawet na test jest jeszcze za wczesnie .... poczekaj na kolejne objawy tylko nie wyszukuj ich na sile :)

Jak sie mysli o tym ze jest sie w ciazy, to samemu sie wmawia ze cos boli, albo sie zaczyna dostrzegac cos, czego wczesniej sie nie dostrzegalo ;] takie jest moje zdanie ;]

Gość kik1
ja chyba poczekam do okresu czy się pojawi, i wtedy sprawdze, !

Dokladnie, szkoda ze nie ma testow, ktore tak szybciutko szybciutko wykrywaja zaplodnienie :P hehehe, no ale to tylko takie marzenia :D

test powinno sie zrobic w dniu spodziewanej miesiaczki albo własnie gdy zaczyna sie spoxniac :) ja tez teraz czekam do okresu czyli do 4 grudnia .. trochee se poczekamy ..

No ja tak samo.. ;/ ale nic nie przeszkadza, zeby dalej probowac :D to staranie sie o dzidziusia jest chyba najprzyjemniejsze :P heheh :)

Gość kik1
nie ma co na siłe myślec tylko poczekać , ja tez jestem tego zdania

a miałas wowczas sluz plodny ? ja własnie w niedz juz miałam sucho ..... mimo ze wg kalendarzyka mam plodne do dzsisiaj ...

w ogole ostatnio jestem bardzo zaniepokojona... w ciagu 2-3 miesiecy moja waga spadla o 6 kg :O

Gość kik1
ja niby powinnam miec dni płodne 22-23 listo, a kochałam się z 20 na 21 listop, a śluz był trochę gęstszy niż zwykle, no ale obliczeniowo nie były to dni płodne nie weim

ja jeszcze wczoraj mialam sluz. ogolnie powiem szczerze, ze ostatnio caly czas mi cos leci, doslownie. niepokoje sie troche, ale w pt mam wizyte u ginekologa, zobaczymy co on powie. bo czasami mam dosc jak "leci" i "leci".. ;/ masakra..

meżczyzna naprawde musiałby miec wprawe z wyjeciem członka w odpowiednim momencie :) bo moze troszke popuscil ... wystarczy kropelusia byz robic synusia :)

Gość kik1
zajrzałam na ten link co podałyście i ten kalkulator mi inaczej obliczył także gdy to robiłam maiłam dni płodne