Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Monarchini incognito

Wraz z powrotem przodownicy pracy wróciło kasowanie. Przypadek?

Polecane posty

3 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Pisze tobie. I wiesz co? Zawsze byłaś zawistna i prosta. Więc nie dziw się pewnych rzeczy 😉Myślę też, że brak ci zajęć, może praca? 😜

Naprawdę nie musisz mi zazdrościć, że funkcjonuję dzięki lekom przeciwbólowym na receptę.

4 minuty temu, Icebound Harpy napisał:

Naszej przykładnej żonie coś rogi wyjątkowo rosnąć zaczęły. W sensie diabelskim. Może to efekt przyprawiania rogów mężowi…? 

to efekt ataku na jej idolke

Przed chwilą, 250GodzinTak napisał:

Uuu jaka kultura. Co na to wikary? 🫢

pojawila sie nadworna hejkerka. podobno bylas w Szwajcarii kaszubskiej..😁

2 minuty temu, Monarchini incognito napisał:

Nie zawsze, ale przyszedł taki dzień, że nie mogłam dalej udawać, że jesteś normalna jak inni na forum. Niestety istotnie odbiegasz od normy intelektualnej a nie mam cierpliwości do ułomnych, no cóż, taka wada trudna do wytępienia.

💙

2 minuty temu, Doktor z Zielonej Góry napisał:

Wkładałeś już sobie ten pręt w du.pe? Widmok, ty je.bany zboku, cicha wodo😀 Trzeba bylo pogadać o tym co lubisz jak szukałem dyskutantów do tematów o bdsm na ero. Ja jestem tolerancyjny, czemu sie tak ukrywałeś ci.po? 

O widzisz jak można cię odpalić gapo ,a o pręty pytaj śliwkowego zboka. 😆

2 minuty temu, Monarchini incognito napisał:

Nie zawsze, ale przyszedł taki dzień, że nie mogłam dalej udawać, że jesteś normalna jak inni na forum. Niestety istotnie odbiegasz od normy intelektualnej a nie mam cierpliwości do ułomnych, no cóż, taka wada trudna do wytępienia.

Oddychaj, bo masz menopauzę 😁

6 minut temu, Monarchini incognito napisał:

Chyba że twój małż zejdzie z tego świata pierwszy 😅

finansowo mi sie nie kalkuluje pozbawiac go życia w imie odbycia spowiedzi

Przed chwilą, 250GodzinTak napisał:

Oddychaj, bo masz menopauzę 😁

Skoro jest młodsza od ciebie o przynajmniej 10 lat, a najpewniej o 15, to co ty masz? Trumnę? Logika, Madziu. 

1 minutę temu, Ali Baba napisał:

pojawila sie nadworna hejkerka. podobno bylas w Szwajcarii kaszubskiej..😁

Ja dużo jeździłam, bo mogę i mnie stać 🙂A zazdrosne Borynowe mogą mnie pocałować 😅

2 minuty temu, konto inkoguto napisał:

On się tego nie wypiera, a decyzję o tym, jak się zachowa, podjął celowo. Świetnie czyta też ludzi, może m.in. dlatego jest tak dobry w tym, czym się zajmuje. Ale rozumiem, że ta jego cecha właśnie nie poszła Ci w smak 😉 

Kultury  człowieka nawet to forum nie pozbawi.

Pod warunkiem, że ją ma. 

1 minutę temu, 250GodzinTak napisał:

Ja dużo jeździłam, bo mogę i mnie stać 🙂A zazdrosne Borynowe mogą mnie pocałować 😅

To kiedy zdjęcia z sieci, zrobione przez Bunio? 😍😎

Huldra nie produkuj się, bo mam cię w ignorze, a i tak zaraz Borynowa wyklika temat, a ty się produkujesz, tylko po co i komu? Zawsze byłaś zawistna, wredna i konfliktowa siejąc burze. Idź spać, bo jutro trzeba się wyspać do godziny 13 😜

Przed chwilą, Baba napisał:

Pod warunkiem, że ją ma. 

Wiesz, nie trafia do mnie ten argument, zbyt wiele tu widziałam 😉 Największe matrony spod znaku kultury, jechały najgorszym rynsztokiem z troll kont lub z anonimowego gościa, kiedy jeszcze była taka możliwość. Zaznaczam - nie piszę o Tobie, ani nawet o czasach za bardzo obecnych, bo teraz ten proceder jest znacznie utrudniony przez zmiany na forum. Mówię tylko, że obsesyjne prezentowana oficjalnie kultura, to dla mnie dużo za mało, żeby "kupić" człowieka. 

2 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Huldra nie produkuj się, bo mam cię w ignorze, a i tak zaraz Borynowa wyklika temat, a ty się produkujesz, tylko po co i komu? Zawsze byłaś zawistna, wredna i konfliktowa siejąc burze. Idź spać, bo jutro trzeba się wyspać do godziny 13 😜

Skończ z tym ignorem, kołchoźnico od 3 w nocy, bo może Genia w to wierzy 😉 

3 minuty temu, Baba napisał:

Pod warunkiem, że ją ma. 

Kulturalnie można kogoś skrzywdzić a wtedy ma się czyste rączki c'nie?

Dziś się tu chełpiła, jaka to córka z odzysku nie jest rozpieszczana i karmiona wykwintnymi potrawami, gdzie ten leń nie umie nawet rosołu zrobić. 

8 minut temu, Monarchini incognito napisał:

A przed menopauzą nie trzeba oddychać, podaje się tlen dożylnie.

Zwłaszcza swojskim powietrzem z powiatu poznańskiego 😉

Ty masz jakieś zaburzenia osobowości, bo raz chcesz przepis na schab, a za chwilę jedziesz mi od kurrew. Poza tym wszyscy w chałupie zdrowi? Nie cytuj mnie, bo ja cię nie lubię i to by było na tyle.. 😄

Utkwiło mi, jak na starych nickach jechałaś po kobietach, które stosują antykoncepcję, później jechałaś po mnie udając świętą, no i ten rechot, że zabrano dofinansowanie do in vitro 😊

Przegadaj to z jakimś terapeutą, albo wyjedź do sanatorium. I na tym zakończę, bo szkoda mi ciebie 💃👋

Edytowano przez 250GodzinTak

Przed chwilą, Icebound Harpy napisał:

i karmiona wykwintnymi potrawami

Naprawdę zastanawiam się, czy ty wiecznie pijesz, czy to przekręcanie na poziomie dziecka, masz też na trzeźwo. 

5 minut temu, Baba napisał:

Pod warunkiem, że ją ma. 

Od ciebie "vibe" poczuła już bełkoczaca niewiarygodnie hejterka i pedo tekściarz. Nie wiem, czy w dobrym kierunku podązasz.

1 minutę temu, Icebound Harpy napisał:

Dziś się tu chełpiła, jaka to córka z odzysku nie jest rozpieszczana i karmiona wykwintnymi potrawami, gdzie ten leń nie umie nawet rosołu zrobić. 

Kto bogatemu zabroni? 😅

Ale cały czas czekam na termin rozwodu, bo gapa się odgrażał, że nie będzie tu pisał i że robi przerwę od żony 😄

9 minut temu, Get Out napisał:

To się z brudu psuje bo ona łap nie myje jak dawała foty marchwi z pola . 😆

Owoce trzeba umyć a wcześniej ręce a jak bardzo brudne to wyszorować szczotką albo najlepiej pumeksem 😆

1 minutę temu, 250GodzinTak napisał:

na tym zakończę,

Tylko nie zapomnij tej deklaracji po 5 minutach. I do rozmów z psiapsi też sobie znajdź inny temat.

9 minut temu, Get Out napisał:

O widzisz jak można cię odpalić gapo ,a o pręty pytaj śliwkowego zboka. 😆

Nie uda ci się dopóki będzie tu chociaz jedna osoba z dawnego ero. Ale rób z gęby cholewę i osmieszaj się klamaniem jak dziecko, jest śmiesznie 🙂

Przed chwilą, Monarchini incognito napisał:

Tylko nie zapomnij tej deklaracji po 5 minutach. I do rozmów z psiapsi też sobie znajdź inny temat.

Hejterski tłuk siedział w krzakach tydzień i wrócił niezmieniony, niemożliwe. 

Przed chwilą, Śliwka z Grójca napisał:

Nie uda ci się dopóki będzie tu chociaz jedna osoba z dawnego ero. Ale rób z gęby cholewę i osmieszaj się klamaniem jak dziecko, jest śmiesznie 🙂

💙

Czy wszystkie osoby w normie intelektualnej i osobowościowej zakończyły polemikę i zostały tylko salowa, Genia i widmok? 😉 Bo nie wiem, czy można się rozejść 😉

Kto bogatemu zabroni? 😅

Ale cały czas czekam na termin rozwodu, bo gapa się odgrażał, że nie będzie tu pisał i że robi przerwę od żony 😄

To małżeństwo jest skazane na porażkę. Przecież ona tu siedzi dzień i noc a za każdym razem jak on jest to ona też. To bardziej, niz cyrk. A co się Borynie stało że tak zieje ogniem ostatnimi czasy? 

Przed chwilą, konto inkoguto napisał:

Czy wszystkie osoby w normie intelektualnej i osobowościowej zakończyły polemikę i zostały tylko salowa, Genia i widmok? 😉 Bo nie wiem, czy można się rozejść 😉

To odpowiednia godzina żeby się rozejść do wieczornych czynności. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się