Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rggr

Ile można mieć?

Polecane posty

Gość rggr
Zauważyłam że masz Kornela :) Ja mam w damskim wydaniu :D Jedna z bliźniaczek to Nelcia :)

Super mama buhahaha super mamę to ja mam :D:D:D my nie mamy zabezpieczeń tzn tylko na gniazdka... a reszta rzeczy... no cóż ostatnio ścierałam z korytarza mój płyn do demakijażu. Mnie już tęskno do wiosny. Moje dziecko jak widzi piaskownice schowaną w garażu to aż piszczy żeby jej wyjąć. W lecie jest tak fajnie wsadza się ich do pisaku do basenu, można pokopać pile iść się przejść na łąki po kwiatki czy po kamyki... a teraz taka nudaaaa siedzimy w domu i staramy się nie zwariować. Czekamy na śnieg żeby ulepić bałwana i iść na sankiii :D:D:D a tu się nic nie zapowiada :(

Mam Kornela. wywalczyłam z rodziną :D:D:D A teraz walczę z "resztą świata" bo mu wpisują Konrad albo Korneliusz :D

Gość rggr
My jeżdzimy na basen zawsze w niedziele, Natasza chodzi na balet a Emilka na portepian. i obydwie na angielski, jedna lubi a druga nie cierpi

Moi nienawidzą basenu takiego krytego. Jest im zimno i nie chcą wejść do wody tylko płaczą żeby ich ubrać więc ich nie zmuszam. Na balet chce zapisać Manie od września bo teraz już nie warto bo dziewczynki w grupie się znają. Znalazłam fajne zajęcia w szkole baletowej to nie jest taki typowy balet tylko raczej zajęcia ruchowo muzyczno taneczne ale potem można przejść do grupy już stricte baletowej.

Gość rggr
Tak przy okazji zapytam żeby nie tworzyć kolejnego topiku masz już jakieś pomysły na prezent na gwiazdke dla dzieci?

Gość rggr
Moje z wodu można za uszy wyciągać na siłe i nic :D Uwielbiają skakać w fale i pływac na pontonie :) POsobne do siebie Twoje dzieciaczki:) Moje wszytskie mają czarne włosy miałam nadzieje że jakieś blondynki tez będą ...

aaa daj spokój ja mam zabawkoholizm. Już dostali przyspieszonego mikołaja. Mała domek lego duplo a mały taki zestaw z fisher price z Kubusiem Puchatkiem do kąpieli. Na gwiazdkę małą dostanie lalkę barbie z pieskami bo ona ma świra na punkcie piesków, a mały to nie mam pomysłu. On się nie bawi wcale zabawkami dla chłopców więc nie ma sensu kupowanie jakiś wypasionych samochodów itd. Coś mu wymyślę... No i jeszcze muszę im kupić książki o Martynce bo to jest hicior i codziennie muszą usłyszeć jedną historie Martynki, a że mamy tylko 4 to już mnie nudzi czytanie w kolo tego samego :)

No moi uwielbiają wodę ale w lecie basen w ogrodzie (byliśmy parę razy na odkrytym basenie ale więcej tam było ludzi niż wody wiec zainwestowaliśmy w taki większy do ogrodu rozporowy) albo w zimie wannę. Są ciepłolubne i musi im być w dupki ciepło bo inaczej miałczą że im źle. A tak w ogóle masz gg?

Gość rggr
Moje sobie zażyczyły kucyna ponny, interaktywnego. i pewnie jakies ciuchy jeszcze im kupie Maluchom kupię jakies zabawki fisher...

Gość rggr
mam a skad jestes?

Kraków kucyk interaktywny jest w Tesco a w tesco są teraz promocje na zabawki w nocy 26-7 27-8 28-9 20% przeceny na zabawki. Moją interesują tylko pieski. ewentualnie kotki a cała reszta mało istotna.

Gość rggr
17385116

jejku, a jak to zrobić żeby dziecko siedziało na nocniku? mój siądzie na 2 sekundy i wstaje i nawet siłą nie da rady go utrzymać. Zazdroszczę grzecnzych dzieci! jakbyś miała takiego diabełka jak mój to nawet z dwojgiem byś nie dała rady...

Gość rggr
to moze popiszemy na gg? ciesze sie ze ktos chce ze mna pisac a nie tylko "to patologia" :po co ci tyle dzieci" "nie chcial bym widziec cie nago"