Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kamila650

Świńska grypa

Polecane posty

Co o tym myślicie czy jest powód do strachu czy to poprostu panika...A może jest jeszcze gorzej jak piszą w mediach??? Strasznie się boje..:(

Gość ***M***
grypa byla zawsze i bedzie zawsze tylko co roku wymyslają rozne oddmiany jej,ja sie bac nie boje co ma byc to bedzie .Odrobina przestrzegania zasad higieny i unikac kontaktu z chorymi.

Gość boj sie bojj
świńska grypa juz puka do twych drzwi wraz z podmucjhami powietrza wpezaja do twojego mieszkania zarazki sinskiej ggrypy juz niedlugo bedzie goraczka itd....

Gość A/H1N1
w USA w roku 1972 ludzie umierali na świńską i świat tym się nie interesował TO KURWA CZEMU TERAZ????

ja już byłam chora 3 razy od września, i mieszkam w rejonie, koło ukrainy (z ukrainy pochodzi świńska grypa) i jeszcze ani razu nie byłam w szpitalu, i nic nie wskazywało na to abym ją miała. a jeżeli chodzi o szczepionkę, to ci co ją wyprodukowali, przecież nawet nie chcą wziąć odpowiedzialności za efekty uboczne jakie ona może spowodować. więc jeżeli ktoś z was będzie chciał się nią zaszczepić, niech się najpierw zastanowi nad tym co napisałam. myślę że to raczej nie jest jeszcze aż tak niebezpieczne, choć taka możliwość zachodzi. ja się na pewno nie będę szczepić, chyba że... będzie dobrze przebadana i na 100% bezpieczna. pozdrawiam ;)

Gość zaraza grypy
hiszpanka to dopiero pandemia Pandemia grypy w latach 1918-1919 Liczba ofiar "hiszpanki" wielokrotnie przewyższyła, liczbę ofiar frontów I Wojny Światowej. Była to jedna z największych pandemii w historii ludzkości, w przebiegu której zachorowało ok. 500 mln ludzi, co stanowiło wówczas 1/3 populacji świata

Gość rdsd
a ja się panicznie boję-o siebie,o dziecko o najbliższych......

Gość ..........HOlaOla...........
moj kolega z klasy ma ta grype,ale ja sie nie przejmuje... bede chora to bede....

Gość qqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq
weźcie już ile można tych topiców zakładać... :O lol :O

Gość assaya
świńska grypa pochodzi z Ukrainy??? a nie przypadkiem z Meksyku? :)

W Polsce niewiele mówi się o powikłaniach poszczepiennych u dzieci. W punktach szczepień nie prowadzi się ewidencji takich przypadków. Może dlatego każdego roku część rodziców przeżywa największy dramat swojego życia... http://www.globalnaswiadomosc.com/szczephistoriamatki.htm a na Ukrainie to jest dżuma płucna a nie grypa http://www.globalnaswiadomosc.com/opryskidzumaplucna.htm